Bilemiyorum belki de bir sıkıntısı var söylemediği..neden illa istememek olsun ki ? bizim zihnimizde 3-4 gün yeterli olabilir o kişinin belki ağırlamak için 2 haftaya ihtiyacı vardır.
Bişey yapmayın. Gerçekten dert edip konu açacak kadar büyük bir mevzu mu bu sizin için? Canınız mı sıkılıyor?İşte aradım bu kezde kendisi yok daha ne yapabilirim.
En son haziranda bi arkadaşıma gidecektim o gün yağmur yağdı bahçede oturamayız diye gitmedim. Sonra o tatile gitti, ben gittim, şehir dışından misafirler geldi ona da bana da, bi daha tatile gittik, tatil yapalım diye konuştuk izinleri denk getiremedik, o oldu bu oldu hazirandan beri hala görüşecez işte. Hayat bu, her zaman her şey için uygun olamayabiliyoruz.
Bilemiyorum belki de bir sıkıntısı var söylemediği..
İşte aradım bu kezde kendisi yok daha ne yapabilirim.
Söylediğim şey kimseyi aramaz genelde gel diye ama ben geleceğim demişim kendisi musait olmamış, şimdi araması gerekmez mi?ee madem bu kadar iyi tanıyorsunuz neden konu açtınız sorun o zaman bir daha
Bazen koca koca olayları kaçırırım da ayrıntılarda boğulur kalırım... Gerçekten çok kötü bir şey bu ayrıntıların beynimi yemesi.Bişey yapmayın. Gerçekten dert edip konu açacak kadar büyük bir mevzu mu bu sizin için? Canınız mı sıkılıyor?
Bazen koca koca olayları kaçırırım da ayrıntılarda boğulur kalırım... Gerçekten çok kötü bir şey bu ayrıntıların beynimi yemesi.
Israrla neden gitmek istiyoırsunuz?Cok özlediyseniz dısaarda bulusun?Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Ben annem bile cat kapı gelince geriliyoırm vallayani gerçekten yoğun olabilir
şimdi biri bana geliyorum dese en erken ayın 2 sine müsaitim mesela...
Kalben içime siniyorda böyle seyler olunca acaba mi diyorum....boşuna sıkmayın canınızı. kardeşim gibi olan dostumla son 1 senede 2 kere görüştük. çünkü müsait anlarımız denk gelmedi.
kalben içinize sinen bir arkadaşsa gerisi teferruat.
Kalben içime siniyorda böyle seyler olunca acaba mi diyorum....
O tarz şeyleri sıkıntı etmeyiz ya. Evimiz dağınık olur birimiz toplarız birimiz yemek yaparız oturur yeriz.. çocukluyuz 2mizdeBen annem bile cat kapı gelince geriliyoırm valla
İyi de kötü anlamda demedim ki. Çağırmak istediğinde arar anlamında yazdım. Durup dururken tekrar aramaya gerek yok ki. O kişi diyeceğini demiş zaten.neden illa istememek olsun ki ? bizim zihnimizde 3-4 gün yeterli olabilir o kişinin belki ağırlamak için 2 haftaya ihtiyacı vardır.
Ben pandemi nedeniyle ev gezmesi yapmıyorum ve eve misafir kabul etmiyorum. Belki arkadaşınızın da böyle bir tercihi olabilir meselaGeçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Tamam, mesajı aldık. Kk altın günü için ayın 2 sinden önce sizde toplanamayacağızyani gerçekten yoğun olabilir
şimdi biri bana geliyorum dese en erken ayın 2 sine müsaitim mesela...
Harbiden ya, derde gelBişey yapmayın. Gerçekten dert edip konu açacak kadar büyük bir mevzu mu bu sizin için? Canınız mı sıkılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?