Misafirlik sorunsalı

evet bazen gerçekten tutmuyor bir türlü zamanlar. 2-3 ayda ancak görüşebildiğin de oluyor.
konu sahibi 2-3 hafta beklesin, sonra bir dürtsün.

Bişey yapmayın. Gerçekten dert edip konu açacak kadar büyük bir mevzu mu bu sizin için? Canınız mı sıkılıyor?
Bazen koca koca olayları kaçırırım da ayrıntılarda boğulur kalırım... Gerçekten çok kötü bir şey bu ayrıntıların beynimi yemesi.

Bazen koca koca olayları kaçırırım da ayrıntılarda boğulur kalırım... Gerçekten çok kötü bir şey bu ayrıntıların beynimi yemesi.

boşuna sıkmayın canınızı. kardeşim gibi olan dostumla son 1 senede 2 kere görüştük. çünkü müsait anlarımız denk gelmedi.
kalben içinize sinen bir arkadaşsa gerisi teferruat.

Israrla neden gitmek istiyoırsunuz?Cok özlediyseniz dısaarda bulusun?

Kalben içime siniyorda böyle seyler olunca acaba mi diyorum....

bu aralar böyle konular çok açılıyor. arkadaş istiyoruz ama ilişkimiz hep bizim beklediğimiz şekilde ilerlesin istiyoruz.
bizim aklımızdaki gibi davransın istiyoruz, vs vs..
tabi ki ortak fikirlerimiz olmalı ki arkadaşlık edelim ama bu konudaki gibi şeyler bana fazla detay geliyor.
derseniz ki 4-5 kere üst üste kabul etmedi falan anlarım.
ama sizinki öyle de değil.
biraz esnek olun bence.

neden illa istememek olsun ki ? bizim zihnimizde 3-4 gün yeterli olabilir o kişinin belki ağırlamak için 2 haftaya ihtiyacı vardır.
İyi de kötü anlamda demedim ki. Çağırmak istediğinde arar anlamında yazdım. Durup dururken tekrar aramaya gerek yok ki. O kişi diyeceğini demiş zaten.

Ben pandemi nedeniyle ev gezmesi yapmıyorum ve eve misafir kabul etmiyorum. Belki arkadaşınızın da böyle bir tercihi olabilir mesela

Bunun haricinde belki bir hafta, on gün ya da daha sonra davet edecek. Acilen mi görüşmeniz gerekiyor ki hemen üç dört günde böyle bir beklentiye girdiniz.

Ben şahsen böyle bir durumda bu kadar kısa sürede beklentiye de girmem, yeniden aramak, mesaj atmak gibi bir girişimde de bulunmayı doğru bulmam. Bir gün yeniden gelmiyorsun diye sitem ederse gülümseyerek, müsait olmadığın için senden haber bekliyordum derim. O kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…