Hayır, öyle bir tutumunun olmadığını biliyorum.Ben pandemi nedeniyle ev gezmesi yapmıyorum ve eve misafir kabul etmiyorum. Belki arkadaşınızın da böyle bir tercihi olabilir mesela
Bunun haricinde belki bir hafta, on gün ya da daha sonra davet edecek. Acilen mi görüşmeniz gerekiyor ki hemen üç dört günde böyle bir beklentiye girdiniz.
Ben şahsen böyle bir durumda bu kadar kısa sürede beklentiye de girmem, yeniden aramak, mesaj atmak gibi bir girişimde de bulunmayı doğru bulmam. Bir gün yeniden gelmiyorsun diye sitem ederse gülümseyerek, müsait olmadığın için senden haber bekliyordum derim. O kadar.
Kınama bence ayrıntılara takılan bir insan olmak çok zor birgün seninde başına gelirse, gerçekten derde gelirsin.Harbiden ya, derde gel
Basak burcu musun?Kınama bence ayrıntılara takılan bir insan olmak çok zor birgün seninde başına gelirse, gerçekten derde gelirsin.
Çok şaşıracaksın ama Aslan :)Basak burcu musun?
DogrudurÇok şaşıracaksın ama Aslan :)
Sanirim bir Aslan olan reddedilmeyi hazmedemiyorum.
Aslan çok kurar çok takılır ufacık şeylerden uykusu kaçar ama belli etmez...Hiç takmıyormuş gibi yapar..Aslanı egosu yönetir ve iyi ki de egosu yuksektir çünkü aslan o kadar saf kalplidir ki egosu olmasaydı çok üzülürdü...Ego Aslan'ı korur...Çok şaşıracaksın ama Aslan :)
Sanirim bir Aslan olan reddedilmeyi hazmedemiyorum.
Ben arkadaşlarımı çok severim,yardım ederim,saatlerce dert dinlerim,bir sıkıntıları olsa hemen koşarım vs vs ama misafir ağırlamaktan hep üşenirim,üst kattaki 5 dk kahve içelim dese bile böyle bir içim darlanır...huy yani vallahi kötülüğümden değil belki yalnız yaşıyorum uzun zamandır mıy mıy tek başına evde olmaya mı alıştım nedir....Biraz dürtmek gerekir beni..Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
"Hayatım, şu gün bekliyorum" diye onun telefon açması gerekiyor benim düşünceme göre.
Ben sizi "takılmakta" haklı buldum. Bu kadar uzatmadan arayıp, sizi belli bir gün için davet etmesi gerekirdi.
İster üç gün, ister üç ay sonrasına davet eder, ama bu konuda aramayı bu kadar uzatmamalıydı. Adap bunu gerektirir.
Tabii bunları, sizin ziyaretinizi zaten bekliyor/istiyor olduğu bilgisine, böyle günlük ziyaretler yapmayı kaldırır bir ilişkiniz olmasına dayanarak söylüyorum. Her ilişkinin dinamikleri farklı, kendi bütünlüğü içinde görmek gerekiyor. Sizinkinde, bence, takılmakta çok haklısınız.
Kendi adıma, benim aynı gün misafir kabul etmişliğim yoktur. 30 yıllık arkadaşımla bile 4-5 gün öncesinden sözleşiriz.
Biri çıkıp bana "bugün sana gelmek istiyorum" dese, "yavaş gel de saçın başın dağılmasın..!" derim. Derim yani, o kadar sinirlenirim çünkü. :)
"Şu gün bekliyorum" diye onun telefon açması gerekiyor benim düşünceme göre.
Ben sizi "takılmakta" haklı buldum. Bu kadar uzatmadan arayıp, sizi belli bir gün için davet etmesi gerekirdi.
İster üç gün, ister üç ay sonrasına davet eder, ama bu konuda aramayı bu kadar uzatmamalıydı. Adap bunu gerektirir.
Tabii bunları, sizin ziyaretinizi zaten bekliyor/istiyor olduğu bilgisine, böyle günlük ziyaretler yapmayı kaldırır bir ilişkiniz olmasına dayanarak söylüyorum. Her ilişkinin dinamikleri farklı, kendi bütünlüğü içinde görmek gerekiyor. Sizinkinde, bence, takılmakta çok haklısınız.
Kendi adıma, benim aynı gün misafir kabul etmişliğim yoktur. 30 yıllık arkadaşımla bile 4-5 gün öncesinden sözleşiriz.
Biri çıkıp bana "bugün sana gelmek istiyorum" dese, "yavaş gel de saçın başın dağılmasın..!" derim. Derim yani, o kadar sinirlenirim çünkü. :)
Karakter olarak sen gibiyim. Komşum değil sende kahve içelim sen bana gel dese yine direnirim. Ama Biri ararda sana gelcem derse ve ben çok üşeniyorsam müsait değilim şu gün bekliyorum derim. Bazen gerçekten bazı insanlarla olmaktansa kendimle takilmak daha çok hoşuma gidiyor.Ben arkadaşlarımı çok severim,yardım ederim,saatlerce dert dinlerim,bir sıkıntıları olsa hemen koşarım vs vs ama misafir ağırlamaktan hep üşenirim,üst kattaki 5 dk kahve içelim dese bile böyle bir içim darlanır...huy yani vallahi kötülüğümden değil belki yalnız yaşıyorum uzun zamandır mıy mıy tek başına evde olmaya mı alıştım nedir....Biraz dürtmek gerekir beni..
Belki o da öyledir..beni istemedi vs diye düşünmemek lazım...
Doğru söylüyorsun belkide kendime itiraf edemediğim tam da budur. Bazen gözümün önünde kuyumu kazanlara bile yüzüme gulduklerinde mesafe koyamadığım oluyor. Temiz kalbimi haketmiyor bu dünya:)Aslan çok kurar çok takılır ufacık şeylerden uykusu kaçar ama belli etmez...Hiç takmıyormuş gibi yapar..Aslanı egosu yönetir ve iyi ki de egosu yuksektir çünkü aslan o kadar saf kalplidir ki egosu olmasaydı çok üzülürdü...Ego Aslan'ı korur...
ha ha tam Aslan yorumu bizi hakketmiyor bu dünya gerçekten çok acayip şahaneyiz biz :) :)Doğru söylüyorsun belkide kendime itiraf edemediğim tam da budur. Bazen gözümün önünde kuyumu kazanlara bile yüzüme gulduklerinde mesafe koyamadığım oluyor. Temiz kalbimi haketmiyor bu dünya:)
Yani bilemiyorum ki ama dediğim gibi prenses değilim önüme koyacağı bir bardak çay.. Eşlerimizde arkadaş, onun eşi için "ne zamandır bir sıkıntısı var ama söylemiyor" dedi. Bilemiyorum ki insanlar neler yaşıyor. Ben zaten sıkıntısını öğrenmek onunla ilgilenebilmek için gitmek istiyordum.İkramlığı yoktur belki? Zor günler geçiriyor olabilir? Sen tekrardan ara çağır sana gelsin madem?
Demek sende aslansın. Aslanın halinden aslan anlar desene. Bi sen takilmakta haklı buldun :)ha ha tam Aslan yorumu bizi hakketmiyor bu dünya gerçekten çok acayip şahaneyiz biz :) :)
İste onu açmama sebep olan şey tam da bu :)Karsimdakinden beklerim.
Ee sen aradim diyelin bugun yarin gelicem dedim yine musait degilim derse napican?
O davet etsin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?