Misafirlik sorunsalı

Hayır, öyle bir tutumunun olmadığını biliyorum.
Iste sessizce onun sitemini beklemek en doğrusu. Olması gerekende budur zaten. Umarım birgun konuları hiç buralara taşımadan bu kadar mantıklı davranabilirim :)

"Şu gün bekliyorum" diye onun telefon açması gerekiyor benim düşünceme göre.

Ben sizi "takılmakta" haklı buldum. Bu kadar uzatmadan arayıp, sizi belli bir gün için davet etmesi gerekirdi.
İster üç gün, ister üç ay sonrasına davet eder, ama bu konuda aramayı bu kadar uzatmamalıydı. Adap bunu gerektirir.
Tabii bunları, sizin ziyaretinizi zaten bekliyor/istiyor olduğu bilgisine, böyle günlük ziyaretler yapmayı kaldırır bir ilişkiniz olmasına dayanarak söylüyorum. Her ilişkinin dinamikleri farklı, kendi bütünlüğü içinde görmek gerekiyor. Sizinkinde, bence, takılmakta çok haklısınız.

Kendi adıma, benim aynı gün misafir kabul etmişliğim yoktur. 30 yıllık arkadaşımla bile 4-5 gün öncesinden sözleşiriz.
Biri çıkıp bana "bugün sana gelmek istiyorum" dese, "yavaş gel de saçın başın dağılmasın..!" derim. Derim yani, o kadar sinirlenirim çünkü. :)

Son düzenleme:
Çok şaşıracaksın ama Aslan :)
Sanirim bir Aslan olan reddedilmeyi hazmedemiyorum.
Aslan çok kurar çok takılır ufacık şeylerden uykusu kaçar ama belli etmez...Hiç takmıyormuş gibi yapar..Aslanı egosu yönetir ve iyi ki de egosu yuksektir çünkü aslan o kadar saf kalplidir ki egosu olmasaydı çok üzülürdü...Ego Aslan'ı korur...

biliyor musunuz unutmuştur
insanların kafaları bazen o kadar dolu oluyor ki

birde ona göre 3 4 gün çok değildir
bence bir daha sormayın ve bekleyin
sitem ederse o zaman söylersiniz

Karsimdakinden beklerim.
Ee sen aradim diyelin bugun yarin gelicem dedim yine musait degilim derse napican?

O davet etsin bence..

Ben arkadaşlarımı çok severim,yardım ederim,saatlerce dert dinlerim,bir sıkıntıları olsa hemen koşarım vs vs ama misafir ağırlamaktan hep üşenirim,üst kattaki 5 dk kahve içelim dese bile böyle bir içim darlanır...huy yani vallahi kötülüğümden değil belki yalnız yaşıyorum uzun zamandır mıy mıy tek başına evde olmaya mı alıştım nedir....Biraz dürtmek gerekir beni..
Belki o da öyledir..beni istemedi vs diye düşünmemek lazım...

D

Oyle cat kapı birsey değildi ya sabahtan arayıp akşam için müsait olup olmadığını sordum... Prenses değilim ya önüme koyacağı bir bardak çay.. Ben olsam aynı gün müsait değilsem ilk müsait olduğum günde arar seni bekliyorum derdim. He demiyorsamda sallıyorumdur istemiyorumdur yani.. Beni rahatsız eden bu aslında. Ben iyi olduğumuzu düşünürken acaba o aynı düşüncede değil mi.

Karakter olarak sen gibiyim. Komşum değil sende kahve içelim sen bana gel dese yine direnirim. Ama Biri ararda sana gelcem derse ve ben çok üşeniyorsam müsait değilim şu gün bekliyorum derim. Bazen gerçekten bazı insanlarla olmaktansa kendimle takilmak daha çok hoşuma gidiyor.

Doğru söylüyorsun belkide kendime itiraf edemediğim tam da budur. Bazen gözümün önünde kuyumu kazanlara bile yüzüme gulduklerinde mesafe koyamadığım oluyor. Temiz kalbimi haketmiyor bu dünya:)

Yahu dur bakalım 3-4 gün nedir ki

Doğru söylüyorsun belkide kendime itiraf edemediğim tam da budur. Bazen gözümün önünde kuyumu kazanlara bile yüzüme gulduklerinde mesafe koyamadığım oluyor. Temiz kalbimi haketmiyor bu dünya:)
ha ha tam Aslan yorumu bizi hakketmiyor bu dünya gerçekten çok acayip şahaneyiz biz :) :)

İkramlığı yoktur belki? Zor günler geçiriyor olabilir? Sen tekrardan ara çağır sana gelsin madem?
Yani bilemiyorum ki ama dediğim gibi prenses değilim önüme koyacağı bir bardak çay.. Eşlerimizde arkadaş, onun eşi için "ne zamandır bir sıkıntısı var ama söylemiyor" dedi. Bilemiyorum ki insanlar neler yaşıyor. Ben zaten sıkıntısını öğrenmek onunla ilgilenebilmek için gitmek istiyordum.

Karsimdakinden beklerim.
Ee sen aradim diyelin bugun yarin gelicem dedim yine musait degilim derse napican?

O davet etsin bence..
İste onu açmama sebep olan şey tam da bu :)
Simdi arasam müsait olmazsa benim bu kimseyi silmem gerekir kendime yediremem ee oda aramıyor ne olacak diye düşündüm bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…