Zorla misafir olmayın kimseye, bırakın onlar sizi hatırlasın ve davet etsin , açıkçası böyle bir zamanda misafirlik pek iç açıcı değil, mesela ben bu dönemde misafir gelsin hiç istemiyorum çünkü esimde bende çalışıyoruz daha bir ay oldu covit atlatalı ve hala toparlanamadık , anlayışlı olmak ve darılmamak lazım benceGeçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
En iyisi kimse kimseye gitmesin. Herkes evinde otursunmesafeli olduğun birine müsaitsen sana gelicem de denmez ki
Benim komşum bu ya. 3 aydır her gördüğünde müsaitsen geleyim diyor. Nöbetim var, nöbetten çıktım, nöbete gidiyorum diye diye erteledim ki yalan değil. Gerçekten gına geliyor. Kendi arkadaşıma bile 5 aydır gidicem sözde gerçekten fırsat bulamıyorum.En son haziranda bi arkadaşıma gidecektim o gün yağmur yağdı bahçede oturamayız diye gitmedim. Sonra o tatile gitti, ben gittim, şehir dışından misafirler geldi ona da bana da, bi daha tatile gittik, tatil yapalım diye konuştuk izinleri denk getiremedik, o oldu bu oldu hazirandan beri hala görüşecez işte. Hayat bu, her zaman her şey için uygun olamayabiliyoruz.
İnsan bir kere hadi iki kere sordun, üç kere de sorulmaz ayıptır. Gel diyesim varsada demem artıkBenim komşum bu ya. 3 aydır her gördüğünde müsaitsen geleyim diyor. Nöbetim var, nöbetten çıktım, nöbete gidiyorum diye diye erteledim ki yalan değil. Gerçekten gına geliyor. Kendi arkadaşıma bile 5 aydır gidicem sözde gerçekten fırsat bulamıyorum.
Keşke 3 defa sorsaydı. Sayamadım bile kaç defa söylediğini… Hani zaten yogunum yorgunum son dönemlerde sosyal ilişkilere vakit ayırmıyorum/ayırmak istemiyorum aileler hariç. Resmen tacizİnsan bir kere hadi iki kere sordun, üç kere de sorulmaz ayıptır. Gel diyesim varsada demem artık
Aynen sapık mı manyak mı? Evini merak ediyor sanırımKeşke 3 defa sorsaydı. Sayamadım bile kaç defa söylediğini… Hani zaten yogunum yorgunum son dönemlerde sosyal ilişkilere vakit ayırmıyorum/ayırmak istemiyorum aileler hariç. Resmen taciz
Yok ya sanmam, tanışmayı çok istiyormuşAynen sapık mı manyak mı? Evini merak ediyor sanırım
Sabır diliyorum sizeYok ya sanmam, tanışmayı çok istiyormuş
O sizi aramalıGeçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
O an müsait olmadığını biliyorum ama sonrası için bende senin gibi düşünmeye başladım. Ben istemediğim birine söz verdin bak geleceksin demem.... Böyle birseyin kibarligi mi olur.tabıkı aramayın belkı ıstemıyor gıtmenızı kibarlık yapıyor? rahat bırakın yahu
Bencede. Aynen bu düşünce içindeyken acaba ben mi yanlış bakıyorum olaya deyip buraya yazdım... Gerçekten hayatımdaki insanlar konusunda sadeleşmeye gideceğim.Ben asla tekrar arayip sana geleyim filan demem. Bir defa demişsiniz, gelmenizi isteyen donus yapar zaten unutmaz.
Herkesin gel demesine de bakmayin bazilari iş olsun diye gel der icinden gelerek demez. Gercekten gelmeniz isteyen o telefondan sonra donus yapip musaitlik bildirecektir.
İstemiyor işte, müsait değil, misafir ağırlamak istemiyor olabilir değil mi? O zaman da lafın gelişine demiştir belki, neden düşünüyorsunuz ki? Yani çok istese arar söyler zaten. İlla görüşmek istiyorsanız bir cafede oturup sözleşin.Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?