- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Keşke tavrını cizgini bozmayipcagirmasaydin henüz müsait değilim diye
Valla ruhum daraldı benim :) istemiyodur belki, kafası kaldıracak durumda değildir, çayı vardır da çay koyası yoktur. Neden bu kadar ısrar? Kendinize dert arıyosunuz. Ben şahsen ne evime gelinsin istiyorum ne de ben gideyim. Zaten hastalık var zamanı mı şimdi. Görüşmek isterse arar sizi, lütfen üstüne düşmeyin.
Tekrar sorup sormamam kişi ile yakınlığıma bağlı.
Mesela kuzenime gelme dersem darılmaz. Derim de zaman zaman. Kuzenlerimle aramizda böyle küçük hesaplar yoktur. Birbirimizden aramayız.
Ama mesafeli olduğum biriyse beklerim aramam
Ararsa giderim. Aramazsa gönül koymam. Daha doğrusu üzerine düşünmem.
Iliskiler basit olmalıdır. Böyle karmaşık düşünmemek her zaman zihni genc tutar.
Ama mesafeli olduğum biriyse beklerim aramam
Ararsa giderim. Aramazsa gönül koymam. Daha doğrusu üzerine düşünmem.
Biri beni çağırmadan asla müsait misin geleyim diyemem hele ki müsait değilim dediyse bir daha öyle bir soru soramam. Bence bekleyin zaten isterse kendi yazar . Ama şuan zaten pandemi bitmiş değil bende olsam kimseyi evime davet etmem. Arkadaşınıza da anlıyorum o konudaGeçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Hayır öyle bir hassasiyeti yok olsa zaten geleyim demem. Bende kolay kolay gelicem demem kimseye ama geçenlerde konuşurken söz verdin bak geleceksin falan dediği için bekliyor diye düşünüp aradım :)Biri beni çağırmadan asla müsait misin geleyim diyemem hele ki müsait değilim dediyse bir daha öyle bir soru soramam. Bence bekleyin zaten isterse kendi yazar . Ama şuan zaten pandemi bitmiş değil bende olsam kimseyi evime davet etmem. Arkadaşınıza da anlıyorum o konuda
Niye cagriyorsunuz ki . Sizin derdiniz size yeter. ( durum dert değil ama olayın şoku var sonuçta ) Bir insan müsait değilim diyorsa değildir yani.En sevmediğim şey
Bakın dünya sizin etrafınizda dönmüyor belki insanların sorunu var o an görüşmek istemiyordur kendini iyi hissettiğinde cagiracaktir. Zaten kız size demiş cagiricam diye tekrar mesaj atmayın o size gel demeyene kadar geleyim mi demeyin lütfen biraz düşünceli olun
Aynı tribi geçende ben arkadaşımdan yedim. hastanelerde dolaşıyorum durumuda anlatmadım .müsait değilim seni çağırırım dedim . Bana diyor sen isteseydin ayarlardan çağırirdin .ben şimdi ne diyim buna
Kendi kafamı toparlayamamisken kalktım Alel acele hazırlık yaptım çağırdim.halbuki ben hazır olduğumda cagirsaydim daha iyi vakit geçirirdik
Daha 3-4 gün geçmiş. Belki hala müsait değil. Belki misafir istemediği bir dönemde.Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Ćok güzel soylediniz bence aramayim arkadasiniz arayana kadar siziBen olsam o gel demeden bir daha konuyu açmam.
Belki hala müsait değil.Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Niye cagriyorsunuz ki . Sizin derdiniz size yeter. ( durum dert değil ama olayın şoku var sonuçta ) Bir insan müsait değilim diyorsa değildir yani.
Belki hala müsait değil.
Ayrica pandemi döneminde misafirlik konusundaki ısrarı anlayamıyorum.
Milyon kere söyledim bacım mesele o değil... Etrafımda misafir kabul etmeyenler de var ben onları asla aramam ne gelin ne gidin diye. Normalde bu hanım abla gidip geldiğim birisi.Daha 3-4 gün geçmiş. Belki hala müsait değil. Belki misafir istemediği bir dönemde.
Ben 40 gün geçse de tekrar sormazdım da illa gitmek istiyorsanız biraz daha bekleyin.
Bu arada pandemi döneminde misafir gelmek isteyenlere hayret etmiyor değilim. Belki bu yüzden de istememiştir.
Yine de mantık dışı. 3-4 gün geçmiş yahu. Bırakın şurayı yazmayı aklımın ucundan ne yapsam diye geçirmem.Milyon kere söyledim bacım mesele o değil... Etrafımda misafir kabul etmeyenler de var ben onları asla aramam ne gelin ne gidin diye. Normalde bu hanım abla gidip geldiğim birisi.
Hepimiz farklıyız iste. Başkası da sizin dert diye üzüldüğünüz şeye takılmaz... Ama sizce büyük bir derttir... Huyumdur benim ayrıntılarda boğulurum hep.Yine de mantık dışı. 3-4 gün geçmiş yahu. Bırakın şurayı yazmayı aklımın ucundan ne yapsam diye geçirmem.
3 de 5 de olsa pandemi devam ediyor.Pandemi dönemi diye diye 3 yıl oldu bacım... Kimsenin evine zorla baskın yapmıyoruz. O konudaki hassasiyetini bildiğim birisi.
Geçenlerde bir arkadaşımı arayıp musait olup olmadığını ona gitmek istediğimi söyledim... Oda başka yerde olduğunu söyledi. Kusura bakma falan dedi bende başka zaman ayarlarız tamam dedim kapadım. Şimdi aradan 3 4 gün geçmesine rağmen dönmedi. Ben mi tekrar sana geleyim demeliyim? (Daha önce bak söz verdin bir gün geleceksin tamam mı demişti) İstemiyor desem değil. Ama yani bana biri gelecek olsa musait olmasam , ilk musait olduğum an çağırırım. Simdi hiç donmeyince acaba mi dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?