misafirlikte selamlaşmak gücüne gidiyor

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
eşimin ailesinde bir gelin var benimle yaşıt. çok havalı kibirli hareketleri var.:26::26::26: aynı yaştayız o erken evlenmiş 2 çocuğu var ayrıca hava atar bende çocuk yok diye. neyse kısa süre öncesine kadar kendi kayınvalide kayınpede görümce elti ne varsa hepsiyle ağız dalaşaı kavgası mevcuttur saygısızlığıyla nam yapmış bir hatundur ben aileye girince herkese sıcak saygılı davranınca beni çok ayartmaya çalıştı bunlar haketmiyor yapma öyle gitme çağırma vs. çok dedi herkes beni çok sever över oda baktı durum bu güler yüzlü melek hatun olma yolunda ama huylu huyundan vazgeçmez aynı festlık var hala. mesela kalabalık bir ortamdayız ailece otururken kapı çalar onlar gelir herkesi sırayla öper slmlar beni görmemezlikten gelir ne zaman hoşgeldin neslihan derim ki o zaman aaa merhaba der öpüşürüz yani benim ayağıma gelip beni öpmek nedense gücüne gidiyor özellikle dikkat ediyorum yıllardır hep böyle bu kadın. kendi yaşlarındakine gidip mrblaşmak gücüne gidiyor hanfendinin. ama bende onun huyunu bildiğimden ayağa kalkıyorum slmlaşıyrouz ama çok sıkıldım bundan ne öyle meraklısıymış gibi hissediyorum kendimi sizce usul nasıldır başkasının evinde karşılaşıyoruz o sonradan geliyosa ben kalkmalımıyım off böyle cins insanlar olunca insan ezberini unutuyor halbuki insan içine ilk defa çıkmıyoruz herşey kendiliğinden olmalı ama uyuz oluyorum ona işte

Bence sen ona hiç tepkili davranma gayet ılımlı davran gerekirse ayağa da kalk.sonuçta çok sık da karşılaşmıyorsunuzdur.
Sen değerinden birşey kaybetmezsin ama o kaybeder.

bencede gerekirse ayağa kalk öp birşey kaybetmezsin aksine görenler onu ayıplar.benim eltim böyle canım.evine gittiğimde öpmek için yanaşmaz ben yanaşırım dil ucuyla bir hoşgeldin der doğru dürüst muhabbet etmez.ne yapayım başta takılıyordum eşime de söyleniyordum artık çok umursamıyorum.sende boşver canım

Dogru her ne kadar senin yaptıgın olsada ben beni önemseyeni önemsemem insan edebini bilir selam verir vermezse dert degil ya senin buna zaten ihtiyacın yoktur kmsede aa niye kalkmadın öpmedin demez sana dedigine göre ne oldugu ortadaysa..

Son düzenleme:
arkadasım ikinizde bi evde misafirken sonradan o gelıyorsa onun öpmesi gerekir. sende yazmıssın arızalı bı tip. herkeste bılıyor nasıl bırı oldugunu. ben olsam kalkıp hosgeldın falan demem bilerek benı es geçiorsa. o meclisteki kimsede bana nıye kalkıp opmedın hosgeldın demedın dıyemez... hakları yok..
o senı tınlamıosa sende sallama boşver. belki boyle dank eder kafasına.. (anlattıgın gıbı bı tıp pek anlamaz ama gene bı umut)

Son düzenleme:
tabii ki bıyere sonradan gelen herkesi selamlar.

Bence sen hiç oralı olma,gelip seni öpmeye yeltenmezse sende oralı olma.

Ortamda denk düşerse de söyle 'beni öpmedın ama' diye herkesde duysun.

Bırdahakı sefere etraftakıler de farkedecektır sana yaptığı ayıbı.

Tabiiki yapmanız gereken şey, o size doğru yaklaştığı zaman ayağa kalkmak, yoksa uzaktan selamlaşırsınız.

Eğer size hiç selam vermiyorsa (ki gelen kişi selam verir) ve hep siz kendinizi hatırlatıyorsanız, artık uğraşmayın.

Uzaktan gönderin sevgi selamlarınızı.

....

Hem hiç sevmiyorum öpüşerek merhabalaşmayı.

Üstelik öpülmüyorda, yanaklar tokuşturuluyor. Çok gereksiz bence, çok samimi değilse insan.

Tokalaşmak daha doğru geliyor bana.

Son düzenleme:

Siz yine de üstünüze düşeni yapıp selamınızı verin. Kimse bilmese de Allah bilir. Saygınızı eksik etmeyin. Boşvermeye çalışın.

ah canım hiç uğraşma böyleleriyle kendilerini bi halt sanıyolar
benim görümcem olacak uyuz mıymıntı şey
ilk bayramımız eşimle kayınvalidelere gittik
tabi annesiya görümcede geldisonradan görümce 2 kızı eşi bayramlaşmaya geldiler
herkezle görüştü eltimde kayınvalidemlerle aynı evde oturuyodu ozaman
bi görseniz sanki her gün annesini babasını eltimi görmüyomuş gibi sarılmalar öpüşmeler eşime sarılıp uzun uzun öpmeler
bende ayağa kalktım kıçını döndü hala eşime sarılıyo
sonra eltim bana baktı ben eltime baktım görümcem benimle bayramlaşmadı
ogün bugün hiç kaynanayada gitmedim
geçen sene
kaynım sünnet yaptığında gittik mecbur aynı evdeler
görümceyle selamlaşmadan başka akrabalarıyla konuştum selamleştım buda ayakta
eşime neyapcam ben şimdi diye bakıyo
ay dedim sen nasılsın
bizmki görseniz öğretmeninden ilgi gören küçük çocuklar gibi ay gülüm iyiyim de sen nasılsın oğlan büyümüşte hiç gelmiyosunda
a dedim geldik yeter bukadar
2 gün kaldık ama tek elime yok etrafımızda pervane ama ne fayda
şimdi yine konuşmuyoruz kaynata öldü cenazeye bile gitmedim aynı hareketi ben onun kızına yapsaydım
bana bin tane laf sayarlardı
e kendi kızı olunca ses yok
baba olarak des turunu verip o bayram günü sormalıydı ne oldu kızım niye gelinle konuşmuyon bayramlaşmıyon diye
hakkedene tavrını gösterceksin yoksa ezilen sen olursun

Ne yaşadığınızı tam olarak bilmiyoruz belki ama elti yüzünden tüm aileye küstüğünüzü anladım ben sanki.

Hatta cenazeye bile gitmediğinizi.. Düşmanlar bile cenazeye, hasta ziyaretine gitmeyi ihmal etmez, bırakın akrabalık bağları olan insanları.

Bu kadar kinlenmek iyi değil ki ?

canım geçmiş te yapılanlar var
babam ve eniştem gittiler babamada dedim sende gitme diye ama
olsun onun hatrı olmasada eşinin hatrı var dedi ve gittiler
benim kaynata ölmüş adamın arkasından konuşuyoruz ama
biz eşimle tartıştık
onun yüzünden çocuğum oldu gelmedi kim isterse gitsin görsün demiş oğlum 2 yaşına girdi ozaman gördü
bize gelecekmiş
dediğide aslında düğüne gidiyoruz size gelmek değildi niyetimiz bi uğrayalım dedi
bende gelme ozaman
nereye gidiceksen oraya git dedim telefonda
torunun 2 yaşına girdi düğün olmasa onuda görmeye gelmicekmişin ya bize gelemessin dedim
bana dediği
seni düğünde bıraktıracaktım daha
ama dua et bıraktırmadım
oldu
hiç yapmadığım şeyi yaptırdı
bana ağzıma ne gelirse saydım telefonda sen kim oluyorsun ki beni bıraktırcakmışsın
ne dicektin düğüne gelenlere
glin takıları vermiyo düğün burda bittimi di,cektin
sen beni bıraktıramadın ama ben senin oğlunu bırakıyorum al oğlunun ayaklarını sok kı...ına dedim
ve eşim o sinirle çıktı gitti 15 gün eşimlede aramız açıldı
gelmedi eşim bende eve gitmedim annemde kaldım
güya annemlere pazar günü toplanmıştık ablam eniştem eşim hep birlikte piknik yapmaya gidecektik ama bütün tadımızı kaçırdılar
sonrada
eşime aman çocuğun var ben yaptım sen git eşinle çocuğunun yanına demiş
5 sene li,k evliğim
çok yazdım ama
kayın validemlere 5 kere gitmedim

Tamam kayınpederinizin yaptıkları hiç doğru değil, bezdirici davranmıl ama sizde çok fevri davranmışsınız.

En son söylediğiniz o sözden sonra eşinizle barıştınız mı ?

Barıştıysanız, eşiniz affedici biriymiş demek ki..

Neyse arkadaşın konusunu istila ettik, kusura bakmasın.

Allah rahmet eylesin.

evet konuyu dağıttık
allah bozmasın ellere inat biz dimdik ayaktayız
bi kaç sağlık problemini hallettikten sonrada allah nasip ederse 2 .ci bebeğimizi düşünüyoruz

Son düzenleme:
Ben sen ilimli yaklastikca kibirlenen insanlara tahammul edemiyorum. İster yasitim ister buyugum olsun hic farketmez. Bir insan beni gormezden geliyorsa aynen gormezden gelirim. yolda gordugumuz karncaya bile saygimiz var insan olarak ustune basmiyoruz yol veriyoruz. Ne demek gorupte orali olmamak.

Hem ben Allah in selamini kiskanan kuldan korkarim her zaman uzak dururum.

Basit insan bunlar. Uzme kendini cok alttan alma bir arkadasin dedigi gibi o seni eziyor zanneder kendini.

insanlar artık bır selamı bıle esırgıyorlar bırbırlerınden cok fena bı hale geldık cok
tatlım bence sende o ne yapıyorsa aynını ona yap bırak senı gormezden mı gelıyor sende bırgun ınsanların ıcınde sen bana slm vermedın ama ben sana vereyım dersın o utanır

Son düzenleyen: Moderatör:
akraba geliniymiş..
elti değil,görümce değil..hiç umursamazdım,hergün görmüyorsun ya..
sana selam vermekten eriniyorsa,
sen de karşıdan ,hoşgeldin der,şöyle bir el sallarsın ufaktan

Canım aynı tarz insanlarla ben de karşılaşıyorum hayatımda. Çocuğu var diye kendilerini üstün sanan insanım diyen varlıklar. Çekemediklerinden aslında önemsediklerinden böyle davrandıklarını düşünüyorum.

Ben olsam beni umursamıyorsa ben de uzaktan sözle selamlaşır.
Otururdum yerime.
Çok fazla kasılmasına müsade etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…