eşimin ailesinde bir gelin var benimle yaşıt. çok havalı kibirli hareketleri var.:26::26::26: aynı yaştayız o erken evlenmiş 2 çocuğu var ayrıca hava atar bende çocuk yok diye.
neyse kısa süre öncesine kadar kendi kayınvalide kayınpede görümce elti ne varsa hepsiyle ağız dalaşaı kavgası mevcuttur saygısızlığıyla nam yapmış bir hatundur
ben aileye girince herkese sıcak saygılı davranınca beni çok ayartmaya çalıştı bunlar haketmiyor yapma öyle gitme çağırma vs. çok dedi
herkes beni çok sever över oda baktı durum bu güler yüzlü melek hatun olma yolunda ama huylu huyundan vazgeçmez aynı festlık var hala. mesela kalabalık bir ortamdayız ailece otururken kapı çalar onlar gelir herkesi sırayla öper slmlar beni görmemezlikten gelir ne zaman hoşgeldin neslihan derim ki o zaman aaa merhaba der öpüşürüz
yani benim ayağıma gelip beni öpmek nedense gücüne gidiyor özellikle dikkat ediyorum yıllardır hep böyle bu kadın. kendi yaşlarındakine gidip mrblaşmak gücüne gidiyor hanfendinin. ama bende onun huyunu bildiğimden ayağa kalkıyorum slmlaşıyrouz ama çok sıkıldım bundan ne öyle meraklısıymış gibi hissediyorum kendimi sizce usul nasıldır başkasının evinde karşılaşıyoruz o sonradan geliyosa ben kalkmalımıyım off böyle cins insanlar olunca insan ezberini unutuyor halbuki insan içine ilk defa çıkmıyoruz herşey kendiliğinden olmalı ama uyuz oluyorum ona işte