misafirlikte selamlaşmak gücüne gidiyor

sende amma sabırlıymışsın canım yaa...ben bi kere giderim ayağına baktım devam ediyor yapmaya bi daha gitmem..o sonra geldiyse onun mrb demesi lazım.. kendini kaf dağında sanıyor anlaşılan..kısasa kısas yapmalısın yoksa daha çok yıllar gidersin ayağına..

şöyle bişey dicem bizde istersen başka evde ol.eğer sen önce geldiysen sen hoşgeldin dersin.hem bunla dil aşınmaz.ve ondan bir farkın olur.aynı olduktan sonra neden eleştiresinki onu?

canım bizdede var böyle bi tane alttan alırsanda kendini bişey sanar bu tipler o nasıl davranıyorsa aynısını yap belki o zaman anlar

valla sıra sıra herkese hoşgeldin derken beni görmezlikten gelen biri varsa bende yanaşmam, helede bir ortamda sürekli tekrarlayan biriyse hiç muhatappp almamm o kişiyi..

Geçte olsa öğrenmiş olduğum birşey var. Bir dostluk, arkadaşlık, akrabalık için elimden geleni yaptığıma inanıyorsam, artık bana nasıl davranılıyorsa öyle davranırım.

Yaşıtınız için ayağa kalkmak zorunda değilsiniz. Bir seferde hiç ses çıkarmayın, eğer o yanınıza gelirse ya eğilsin öpsün yada sadece elinizi uzatın tokalaşın bitsin gitsin.
Yaşıtım bana trip yapacak ve ben ayağa kalkıp ona öpeceğim yok böyle birşey. Bu efendilik, saygı, iyi niyet vs değil olsa olsa ezikliktir. Niye alttan alan siz oluyorsunuz. Baksanıza tepenize çıkmış zaten.

canım bir kaç arkadaş senin farkın olsun sen selamını ver falan gibi yorum yapmışlar sen söylediğine göre diğer insanlarla zaten iletişimi düzgün biri değilmiş sen kendindede sıkıntılı bir durum görmüyorsun gittiğin yerde ben selamı ona verdim yine diye kendi canını sıkcağına bırak da birazda o canını sıksın..büyütülcek mevzular da değil aslında ben kalkmışım o kalkmış ama bellki can sıkıcı bir hal almış o zaman keyfini kaçırma etrafdakilerde farkımı anlasın diye uğraşma zaten anlaşılmıştır senin farkın o konuda da tasalanma.))) iyi gezmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…