Misafirterliğinin Günlüğü

Uzakbirtepe

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
59
4
86
İstanbul
Selamlar:)
Biraz kendimden bahsetmek gerekirse
boy:1.60 kilo :59 (62 idi)
şimdiki hedefim 50 kilo olmak.
Amacım bunu hızla yapmak değil,birlikte başaralım diyen arkadaşlar olursa destek olmaya hazırım.
Gün gün menü paylaşımı yapmak istiyorum,eksik gördüğünüz noktaları söylerseniz düzeltmek isterim:)
23.11.12
07.00-1 fincan süt
1saat yürüyüş
09.00 salata, domates,1 haşlanmış yumurta ve biraz peynir
11.00 yeşilçay ve 2kayısı
13.00 bir mandalina
15.00 yağsız sebze yemeği ve 3kaşık yoğurt
17.00 yeşilçay+ elma
18.30 1 tabak tavuk yemeği ,biraz yağlıydı+1 dilim ekmek(çavdar)+1bardak ayran
2.5 litre su her zaman olduğu gibi.

Son düzenleme:
Çook teşekkürler:)
24.11.12
07.30 1 çaybardağı süt
1 saat yürüyüş
09.00 salata domates 1 kase yoğurt ,1 yumurta
11.00 yeşilçay ve 2 kayısı
13.30 1 tane levrek(kendi yağıyla pişti) ve bol salata
şimdilik böyle :))

16.00 1mandalina ve 1 elma
17.30 yarım muz
18.00 1 fincan yeşilçay , 1 kayısı
18.30 gibi de haşlanmış ıspanak ve peynir atıştırmayı düşünüyorum.:8:

25.11.12
sabah
09.00 1 kase yoğurt ve 1 elma
11.00 1 yumurta+domates ve salata
12.00 1 madalina
13.00 ezogelin çorbası:) +10fındık+4 ceviz
15.00 1 yeşilçay+2-3 kayısı
17.00 hafif bir şeyler yemeği düşünüyorum ama evde mantı var :D
ıspanak ve yoğurtla devam:))
18.00 den sonra yemek yok
bir,bir buçuk saat yürüdüm.

Yepyeni bir gün ,güzel bir gün :))
Sabah kahvaltımı bir yumurta,bir bardak süt ve 1 dilim tam buğday ekmeğiyle yaptım ve yürüyüşümüzü,sporumuzu yaptık(1 saat)
Sonrasında (2 saat sonra)1 fincan yeşil çay ,biraz beyaz leblebi,bir kayısıyla ara öğünümüzü yaptık,şimdi öğle yemeği vakti yoğurt ve çorba ile bugünümü de güzelce geçiriyoruz. :))

Pazartesileri,yarınları beklememeniz dileğiyle:3:

Son düzenleme:
Merhaba canım, bende ayın 22 sinde diyete başladım, boyum 1,55 kilon en son kasımın 15 inde tartıldığımda 61,1 idi, diyette bugün 5, günüm evimde tartı olmadığı için her an tartılamıyorum ama,, kilonu kendime benzer buldum, diyete başlama tarihimizde yakın, o yüzden birbirimize destek oluruz diye düşündüm yaptığımız hatalarda birbirimizi uayrırız... Bu arada çalışıyorum ve evliyim,,, hemen sabahki menümü yazayım
saat 8,30 :bir kase sütlü nesfit(süt yarım yağlı) 4-5 adet taze fındırk
11,00 : 4-5 adet taze fındık
1 litre su
şimdi öğle yemeğine gidiyorum gelince ondan ve egzersizlerimden bahsedicem..

öğle yemeğim 3 kaşık karnıbahar yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, bir kepçe cacık, bir dilim kepek ekmeği, en sağlam menüm öğlen oluyor, çünkü çıkış saatim 7 , eve gidip yemek hazırlayıp sofraya oturana kadar saat 8i geçiyor,, ara uzun olduğu için acıkıyorum ve akşam gidince yemeklere saldırıyorum..karnım baya doydu ,, akşamlarıda bacak ve abzen hareketlerim var 5 farklı hareket herbirinden 30 ar kez yapıyorum terletmiyor, ama şekillenmem için faydalı olur diye düşünüyorum,, birde lessi ye başlamak istiyorum ama henüz fırsat bulamadım,, şimdilik bu kadar , görüşmek üzere..

Afiyet olsun:) ben de şimdi yemek yedim ve geldim.
bu arada öğrenciyim(Lisans)(bazen listede sandviç görebilirsin okuldan dolayı)
Menülerini paylaşırsın birbirimize destek oluruz.
Benim sadece dikkat ettiğim nokta öyle şok diyetlerle değil düzgün bir şekilde ilerlemek,spor elimden geldiği kadarıyla yapıyorum genel olarak yürüyorum.

2 adet taze fındık ve 1 adet salaalık yedim az önce, akşama da mercimek çorbası ve bol salata yiyerekten günü kapatmayı düşünüyorum..

ara öğün(14.30) olarak 2 mandalina ve 1 elma yedim,sonrasında 4 tane mantı yedim :21:
16.30 yeşilçay 1 kayısı,az beyaz leblebi, 2 fındık, 1 ceviz :)
Akşam için(18.30) salata ve tavuklu fasulye yemeği yiyerek bugünü noktalarım diye düşünüyorum:34:

Son düzenleme:
ara öğün(14.30) olarak 2 mandalina ve 1 elma yedim,sonrasında 4 tane mantı yedim :21:
16.30 yeşilçay 1 kayısı,az beyaz leblebi, 2 fındık, 1 ceviz :)
Akşam için(18.30) salata ve tavuklu fasulye yemeği yiyerek bugünü noktalarım diye düşünüyorum:34:

Günaydınnnn
Süpersin:46: az ve sık yemişsin karnın doymuş olmalı bunlarla, ama sağlıklı beslenmissin.. bende dün akşam bir kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği koca tabak limonlu ve yarım kaşık zeytinyağlı bir salata yedim, ,, ama çay içerken biraz sabote oldu diyetim, 2 adet yeparak sarması 2 tatlı kaşığı aşure ve 2 çikolatalı çubuk yedim:14: ama olsun düne nazaran bugün kendimi daha zinde hissediyorum, dün çok halsiz ve güçsüzdüm, çok az yemiştim çünkü,, sanırım bünyem diyete adapte oluyor,... yalnız akşam evde misafir olduğu için egzersiz yapamadım... bugün telafi edicem..:10:

8,30 : bir kase sütlü nesfit

Günaydınnnn
Süpersin:46: az ve sık yemişsin karnın doymuş olmalı bunlarla, ama sağlıklı beslenmissin.. bende dün akşam bir kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği koca tabak limonlu ve yarım kaşık zeytinyağlı bir salata yedim, ,, ama çay içerken biraz sabote oldu diyetim, 2 adet yeparak sarması 2 tatlı kaşığı aşure ve 2 çikolatalı çubuk yedim:14: ama olsun düne nazaran bugün kendimi daha zinde hissediyorum, dün çok halsiz ve güçsüzdüm, çok az yemiştim çünkü,, sanırım bünyem diyete adapte oluyor,... yalnız akşam evde misafir olduğu için egzersiz yapamadım... bugün telafi edicem..:10:

8,30 : bir kase sütlü nesfit

Günaydınnlar:)
sabah kalktım 07.00 gibi 07.30 bir bardak süt içtim ,sonra spora gittim.
55 dk yürüdüm,10 dk spor hareketleri ve şimdi de kahvaltı zamanı,senin menün de güzel(ufak kaçamaklar olur önemli olan bozdum diyeti deyip yemeğe koşmamak :),kendimizi sıkmadan bu kiloları vereceğizz
'inanıyorum':)

öğle yemeğinden gelmiş bulunmaktayım:6:
öncelikle saat 11 de 9 adet taze fındık yedim,,
öğle yemeğinde bir porsiyon yumurtalı ıspanak ( yumurta olması protein almam açısından iyi oldu) yarım kase yoğurt , bir dilim kepek ekmeği,, şu ana kadar da 1 lt su içtim,,, am asanki çok yemek yemişim gibi, karnım şişti, 6 günde midem küçülmüş olamaz değil mi, tabak tabak yemekleri tatlıları, pilavları götüren ben değildim sanki... En çokta nefsimin yavaş yavaş körelmesine seviniyorum, sabretme duygum gelişiyor.... öyle işte, bekle beni zayıf ve narin günler..:16:

öğle yemeğinden gelmiş bulunmaktayım:6:
öncelikle saat 11 de 9 adet taze fındık yedim,,
öğle yemeğinde bir porsiyon yumurtalı ıspanak ( yumurta olması protein almam açısından iyi oldu) yarım kase yoğurt , bir dilim kepek ekmeği,, şu ana kadar da 1 lt su içtim,,, am asanki çok yemek yemişim gibi, karnım şişti, 6 günde midem küçülmüş olamaz değil mi, tabak tabak yemekleri tatlıları, pilavları götüren ben değildim sanki... En çokta nefsimin yavaş yavaş körelmesine seviniyorum, sabretme duygum gelişiyor.... öyle işte, bekle beni zayıf ve narin günler..:16:

Midemiz küçülür mü bu süreçte bilmiyorum ama farkındalıklarımız değişiyor:)
Hemen bir özet geçeyim bugün için,
07.30 1 bardak süt
10.00 domates,salata,süzme yoğurt,1,5 yumurta(kaynatılmış)
11.00 elma,mandalina(yarım yarım)
12.00 yeşilçay,kayısı
14.00 dünden kalan tavuklu yemek(suyunu eklemedim yağından dolayı),5 kaşık yoğurt ,yarım portkal
16.30 biraz beyaz leblebi,1ceviz
18.30 sandviç+ayran
*2.5 litre su ve 1 bardak yeşilçay içtim,şimdi bir bardak daha içicem.
:) Yazarken ne çok yemişim dedim
Bu arada 15+15+15 dk yürüdüm ama hep aralıklarla toplam 1 saat bile olabilir ,sabah da 50-55 dk yürümüştüm.

Midemiz küçülür mü bu süreçte bilmiyorum ama farkındalıklarımız değişiyor:)
Hemen bir özet geçeyim bugün için,
07.30 1 bardak süt
10.00 domates,salata,süzme yoğurt,1,5 yumurta(kaynatılmış)
11.00 elma,mandalina(yarım yarım)
12.00 yeşilçay,kayısı
14.00 dünden kalan tavuklu yemek(suyunu eklemedim yağından dolayı),5 kaşık yoğurt ,yarım portkal
16.30 biraz beyaz leblebi,1ceviz
18.30 sandviç+ayran
*2.5 litre su ve 1 bardak yeşilçay içtim,şimdi bir bardak daha içicem.
:) Yazarken ne çok yemişim dedim
Bu arada 15+15+15 dk yürüdüm ama hep aralıklarla toplam 1 saat bile olabilir ,sabah da 50-55 dk yürümüştüm.

Kesinlikle değişiyor, ve ben artık o kadar acıkmadığımı hissediyorum, hatta baya şişkinlik duyuyorum, acaba fazla mı kaçırdım diyorum kendi kendime, sadece doymak, ekmekle, pilavla tatlıyla olmuyormuş demek ki:)) benim tek eksiğim hereket edememem:( yürürüş yapma imkanım hiç yok gibi, evde müsait olsam şu evde yürüyüş videolarını izlicem ama henüz fırsatım olmadı,, ama bu akşama misafir olacağı için dün gece saat 12,30 a kadar ayaktaydım bu sanırım egzersiz yerine geçer.. yediklerime gelince
saat 16 ve 18 de birer adet mandalina
akşam bir kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak yağsız, tuzsuz bol limonlu salata
2 litre su

sabahta sütlü nesfit ve bir adet salatalık yedim, bugün yanıma arada yiyebileceğim birşeyler almayı unuttum, öğle yemeğimi sıkı yemem lazım... şimdilik bukadar daha hafif günlerde buluşmak üzere:29:

Kesinlikle değişiyor, ve ben artık o kadar acıkmadığımı hissediyorum, hatta baya şişkinlik duyuyorum, acaba fazla mı kaçırdım diyorum kendi kendime, sadece doymak, ekmekle, pilavla tatlıyla olmuyormuş demek ki:)) benim tek eksiğim hereket edememem:( yürürüş yapma imkanım hiç yok gibi, evde müsait olsam şu evde yürüyüş videolarını izlicem ama henüz fırsatım olmadı,, ama bu akşama misafir olacağı için dün gece saat 12,30 a kadar ayaktaydım bu sanırım egzersiz yerine geçer.. yediklerime gelince
saat 16 ve 18 de birer adet mandalina
akşam bir kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
1 tabak yağsız, tuzsuz bol limonlu salata
2 litre su

sabahta sütlü nesfit ve bir adet salatalık yedim, bugün yanıma arada yiyebileceğim birşeyler almayı unuttum, öğle yemeğimi sıkı yemem lazım... şimdilik bukadar daha hafif günlerde buluşmak üzere:29:

Umarım umarım daha hafif :)):16:
Sabah 07.30 bir bardak süt(değişmez bir şey)
09.45 bir kase çorba (sandviç yediğim için ekmekle yememek için yumurta almayı da unutunca çorba oldu,ama tok tutuyor arada böyle yapmayı düşünüyorum)
11.00 bir tane portakal :)
12.00(şimdi:) yeşilçay,leblebi ,kayısı
-bu arada öğlen yemeklerini gerçekten geçiştirmemek lazım sonra akşam fazla kaçırıyoruz,ben her şeyi yanımda taşımayı alışkanlık edindim:)

Son düzenleme:
öğlen:1 kase çorba :)yine çorba..2dilim kavurma(oldukça az yedim :)
1 kase yoğurt +1 elma
ara öğün:1 kaç leblebi+1 ceviz
akşam(18.15)peynir ,domatesli tost
2.5 litre su
2 fincan yeşil çay
2 gün kurusu
+40 dk yürüdüm :)

Son düzenleme:
Back
X