Misafirterliğinin Günlüğü

Dün öğlene kadar iyi giderken akşam arkadaşlarla pizza,baklavayla bütün olay bitti:17:
bugün spor yapamadım :(:30:
Yediklerime yine dikkat etmeye devam tabiki
11.00 bir bardak süt ve 1 yumurta
13.00 4 küçük domatlardan
14.15 balık ve salata

Günaydınn misafirterliği....

Cumartesi günü de benim kaçamaklarım oldu, arkadaşıma gittiğimde 1 dilim ıslak kek yedim, akşam eve gelince de 1 dilim tiramisu:(( ama yinede moral bozmadım, hafta da bir gün de kaçamağım olsun diye düşündüm...:26:
Pazar günü sabah kahvaltıda tava da yumurta zeytin , peynir domates yedim,,
pazar tüm gün dışarıdaydık ama yanıma birsürü atıştırmalık aldım, 1 adet elme 2 adet hurma, 1 galete 1 kuru kayısı yarım mandalina
akşamıda ızgara balıkla kapattım...
lessi ile 1 mil yürüdüm...
bu arada annemde tartıldım, tartı dijital değil ve yaklaşık 3 kilo eksik gösteriyor, daha önceleri tartıldığımda 57-58 çıkarken dün o tartıda 55 çıktım, yani 2 kiloya yakın , kilo kaybım olmuş sanırım bu da beni motive etti baya...:46:

Bu sabahta sütlü nesfitle güne başladım....
Suyumu içmeye devam..

Günaydınn misafirterliği....

Cumartesi günü de benim kaçamaklarım oldu, arkadaşıma gittiğimde 1 dilim ıslak kek yedim, akşam eve gelince de 1 dilim tiramisu:(( ama yinede moral bozmadım, hafta da bir gün de kaçamağım olsun diye düşündüm...:26:
Pazar günü sabah kahvaltıda tava da yumurta zeytin , peynir domates yedim,,
pazar tüm gün dışarıdaydık ama yanıma birsürü atıştırmalık aldım, 1 adet elme 2 adet hurma, 1 galete 1 kuru kayısı yarım mandalina
akşamıda ızgara balıkla kapattım...
lessi ile 1 mil yürüdüm...
bu arada annemde tartıldım, tartı dijital değil ve yaklaşık 3 kilo eksik gösteriyor, daha önceleri tartıldığımda 57-58 çıkarken dün o tartıda 55 çıktım, yani 2 kiloya yakın , kilo kaybım olmuş sanırım bu da beni motive etti baya...:46:

Bu sabahta sütlü nesfitle güne başladım....
Suyumu içmeye devam..
Günaydınnlar
Çook tebrik ederim :16::16:3kilo çok güzel süpersin sen:)
ben haftasonu hiç tutunamadım ama bu sabah 1.5 saat spor yaptım.
kahvaltıda 1 yumurta, biraz peynir, domates,1 dilim ekmek(kepek)yedim.
ara öğün olarak yarım portakal,1 çay bardağı yoğurt yedim(normalde sadece meyve yiyordum ama burada yoğurt ya da süt ile yendiğinde daha tok tuttuğunu okudum öyle yapmaya karar verdim)
Biraz motivasyonum düştü haftasonu ama burada değişenlerin fotoğraflarını görmek beni tekrar motive etti

Son düzenleme:
Günaydınnlar
Çook tebrik ederim :16::16:3kilo çok güzel süpersin sen:)
ben haftasonu hiç tutunamadım ama bu sabah 1.5 saat spor yaptım.
kahvaltıda 1 yumurta, biraz peynir, domates,1 dilim ekmek(kepek)yedim.
ara öğün olarak yarım portakal,1 çay bardağı yoğurt yedim(normalde sadece meyve yiyordum ama burada yoğurt ya da süt ile yendiğinde daha tok tuttuğunu okudum öyle yapmaya karar verdim)
Biraz motivasyonum düştü haftasonu ama burada değişenlerin fotoğraflarını görmek beni tekrar motive etti

olsun haftasonu adı üstünde arada kaçamak olabilir, bak ne güzel motivasyonunu bozmamıssın,,, önemli olan o...
saat 11,00: 5-10 taze fındık
öğle yemeğim 1 kepçe çorba 1 porsiyon kapuska, 1 kase cacık 1 dilim kepek ekmeği...
1 lt su içtim şimdiye kadar...

olsun haftasonu adı üstünde arada kaçamak olabilir, bak ne güzel motivasyonunu bozmamıssın,,, önemli olan o...
saat 11,00: 5-10 taze fındık
öğle yemeğim 1 kepçe çorba 1 porsiyon kapuska, 1 kase cacık 1 dilim kepek ekmeği...
1 lt su içtim şimdiye kadar...
Öğle yemeğim:56: 1 kase çorba,2 bardak ayran,salata.

2 saat sonra ara öğün beyaz leblebi bir kaç ceviz
akşam 1 sandviç(peynir,domates)
20.45 1 portakal,pişmaniye(2 yuvarlak),1 tane marulla çiğ köfte(menüm çok saçma olmuş :D):1:

Günaydın terlikçim seni aşağıda gördümm:35:
nasılsın ben iyiyim,,, aynen diyete ve spora devam,, sanki birkaç akşamdır yiyeceklere karşı direncimi yitiriyor gibiyim,, ama ben kazanıyorum, dün akşam bir dilim baklava ile mücadele ettim resmen ama ben kazandım, üstüne birde 2 mil lessi ile ürüdüm ter attım... yediklerime geçersek
sabah 1 bardak süt içtim 2-3 taze fındık yedim... şimdide suyumu içiyorum birazdan da kuru üzüm ve fındığımı yemeye başlayacağım...

Selamlar:)
Biraz kendimden bahsetmek gerekirse
boy:1.60 kilo :59 (62 idi)
şimdiki hedefim 50 kilo olmak.
Amacım bunu hızla yapmak değil,birlikte başaralım diyen arkadaşlar olursa destek olmaya hazırım.
Gün gün menü paylaşımı yapmak istiyorum,eksik gördüğünüz noktaları söylerseniz düzeltmek isterim:)
23.11.12
07.00-1 fincan süt
1saat yürüyüş
09.00 salata, domates,1 haşlanmış yumurta ve biraz peynir
11.00 yeşilçay ve 2kayısı
13.00 bir mandalina
15.00 yağsız sebze yemeği ve 3kaşık yoğurt
17.00 yeşilçay+ elma
18.30 1 tabak tavuk yemeği ,biraz yağlıydı+1 dilim ekmek(çavdar)+1bardak ayran
2.5 litre su her zaman olduğu gibi.

Merhaba
Boyumuz aynı.Sabah 55.7 kg geldim. Benim yaşım 36 ve artık kilo vermek çok daha zor.
50-52 arası olmam gerek. Masa başı çalışıyorum, yani hareket çok az.
Bu topiği takip edeceğim.
Bana herkes çok sık besleniyor gibi geldi. Ben yapamam. Yapmak istediğim 3 en fazla 4 öğün
ama hep aynı saatte yemek...
Hepimize kolay gelsin.

Bakalım ben neler yemişim bugün,

Sabah 1/2 elma 1/2 kase tavuk çorbası 4 siyah zeytin
Öğle 1 kase yayla çorbası 1 ufak muz.
Biraz önce 17:00 1 portakal
Akşam 19:30 olur tahminen, hamsi var ve salata.

Sabah 7:30 Kahvaltım, 1/2 elma 1/2 kivi 1 zeytin 1 yumurta
ama acıktım şu an, saat 9:30 istemesemde şimdi klasik işyeri kahvaltısı yapacağım.Yani 1/2 poğça yada
simit ve zeytin ve çay.

Sabah 7:30 Kahvaltım, 1/2 elma 1/2 kivi 1 zeytin 1 yumurta
ama acıktım şu an, saat 9:30 istemesemde şimdi klasik işyeri kahvaltısı yapacağım.Yani 1/2 poğça yada
simit ve zeytin ve çay.

Keşke evden bir şeyler getirseydin, onları atıştırırdın, bende evde sabah kahvaltımı yaparak çıktığım halde,, işe gelince acıktığımı hissediyorum, ama yanımda taze fındık ve kuru üzüm getiriyorum birkaç adet onlardan atınca ağzıma, kendimi daha iyi hissediyorum...

misafirlterliği kaç gündür görünmüyorsun hayırdır :26:

bu arada dün dijital bir tartıda tartıldım:)) en son kasımın 12 sinde tartılmıştım 61,1 gelmiştim, ve 22 kasımdan itibaren diyetteydim ve dün akşam 57,1 geldim...:)) vereceğim bir 5 kilom daha var... öncelikli hedefim 2013 e kadar verebildiğim kadar kilo verebilmek.... bir 2-3 kilo daha versem oldukça motive olucam ve kendimi iyi hissedicem...

misafirlterliği kaç gündür görünmüyorsun hayırdır :26:

bu arada dün dijital bir tartıda tartıldım:)) en son kasımın 12 sinde tartılmıştım 61,1 gelmiştim, ve 22 kasımdan itibaren diyetteydim ve dün akşam 57,1 geldim...:)) vereceğim bir 5 kilom daha var... öncelikli hedefim 2013 e kadar verebildiğim kadar kilo verebilmek.... bir 2-3 kilo daha versem oldukça motive olucam ve kendimi iyi hissedicem...
Selamlar Aynen öyle bir kaç gündür yoktum ama araştırdım ,okudum bu süreçte.
Ben öğrenci olduğum için unutkanlıktan korkuyorum o yüzden az yemek beni endişelendiriyor,karatay diyeti kitabını okudum ve aklımdaki sorulara cevap buldum ,onu uygulamaya karar verdim ,dün başladım aç,halsiz hissetmiyorum her şeyden önce :)
Dün yediklerime gelirsem:
sabah(09.00)
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
6-7 zeytin
3-4 gün kurusu kayısı
ara yok(bu beslenme biçiminde ara yok,ama acıkmıyorsun zaten)
15.30
1 tabak bulgur pilavı ve tavuk
bol su
ara yok
20.00
5 gün kurusu
1 elma(tokum istesem de ötesini yiyemedim ve dinç hissediyorum)
ekmek hiç yok,1 saat yürüyüş yaptım.
Bugün aynı şekilde kahvaltı yaptım ama düne göre az da olsa azalttım ,dün ilk gün olduğu için kestiremedim:)bakalım neler olacak
Bu arada 5-6 gün geç geç yazabilirim,misafirlerimiz var,kendine iyi bak,az kalmış vermen gereken kilo,tebrikler:16:

Çok haklısın gdogan arkadaşım.

Ama tüm arkadaşlar beraber keyifli oluyorsa da bırakmalıyım biliyorum.

Tabi o poğça beni çabucak acıktırdı. Daha tok tutucu bir ara öğün olmalıydı.

Öğle yemeğim 14:00 3 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, 1/2 portakal

Öğle yemeğim 14:00 3 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt, 1/2 portakal

Şimdi akşam yemeği niyetine;

kalan yarım portakal 1 yerli muz ve 2 ceviz yiyorum

belki evde yoğurt yerim (ev yoğurdu, şahane)

Çok sebzesiz birgün ama çalışınca zor sebze bulmak...

Spor yok, en az 1 hafta daha...
Soğukta terlemek bana yaramıyor. Neredeyse bir aydır griple mücadele ediyorum.
Öksürüğüm var

Selamlar Aynen öyle bir kaç gündür yoktum ama araştırdım ,okudum bu süreçte.
Ben öğrenci olduğum için unutkanlıktan korkuyorum o yüzden az yemek beni endişelendiriyor,karatay diyeti kitabını okudum ve aklımdaki sorulara cevap buldum ,onu uygulamaya karar verdim ,dün başladım aç,halsiz hissetmiyorum her şeyden önce :)
Dün yediklerime gelirsem:
sabah(09.00)
2 yumurta
1 çay bardağı ceviz
peynir
6-7 zeytin
3-4 gün kurusu kayısı
ara yok(bu beslenme biçiminde ara yok,ama acıkmıyorsun zaten)
15.30
1 tabak bulgur pilavı ve tavuk
bol su
ara yok
20.00
5 gün kurusu
1 elma(tokum istesem de ötesini yiyemedim ve dinç hissediyorum)
ekmek hiç yok,1 saat yürüyüş yaptım.
Bugün aynı şekilde kahvaltı yaptım ama düne göre az da olsa azalttım ,dün ilk gün olduğu için kestiremedim:)bakalım neler olacak
Bu arada 5-6 gün geç geç yazabilirim,misafirlerimiz var,kendine iyi bak,az kalmış vermen gereken kilo,tebrikler:16:

Bende dukan diyetine bir ara merak salmıştım, ama çalıştığım için öyle düzenli diyetlere uymam zor görünüyor, insan denedikçe kendisini nasıl daha iyi hisedeceğini anlayabiliyor,,, Bende şu sıralar biraz daha menülerimde süt ürünleri kullanmaya karar verdim,, ama son günlerde de acayip bir şişlik hissediyorum kendimde, göbeğim kocaman sanki,,, çok mu yiyorum anlamıyorum ki,,, keşke evimde tartım olsaydı, arada tartılır belki kilo verdiysem gram bile olsa motive olurdum... Menüme gelince

akşam 1 kase tarhana 1 dilim çavdar ekmeği ve yoğurt,,
sonrasında 1 bardak süt, taze fındık ve kuru üzüm...

sabah 1 çavdar ekmeği arasında 1 kk beyaz peynir,, ve şuan öyle tokum ki... offf niye böyle oldu ki...

Spor yok, en az 1 hafta daha...
Soğukta terlemek bana yaramıyor. Neredeyse bir aydır griple mücadele ediyorum.
Öksürüğüm var

İyileşince yaparsın sende,, hemde ilk başlarda insan açlıktan dolayı çok halsiz hissediyor kendini.. sen diyete adapte olunca spor yapmak daha iyi gelecektir, ben akşamları lessi ile 2 mil yürüyorum... aşırı terletmiyor aslında, ama hareketleri falan gayet güzel memnunum...

İyileşince yaparsın sende,, hemde ilk başlarda insan açlıktan dolayı çok halsiz hissediyor kendini.. sen diyete adapte olunca spor yapmak daha iyi gelecektir, ben akşamları lessi ile 2 mil yürüyorum... aşırı terletmiyor aslında, ama hareketleri falan gayet güzel memnunum...

kuzum naber nasıl gidiyo diyet bende dikkat etmeye çalışıyorum can yaa yemekhaneden ayrıldım tek evde 5 gibi ekmeksiz yemek yiyorum:56::56:

Back
X