Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.evet Slm herkese telden yazmak zoruma gidiyor/zorluyor beni. Beynim patlıyor.....dört ay olacak bi hafta sonra doğum yapalı.izindeyim. Ben miniğimi çok bekledim yolunu çok gözledim. Hayatımda ufak değişiklikler oldu . Yaştan dolayımıdır bilmem tahamülüm azalmış durumda. Çok çabuk yoruluyorum. Bu yüzden bugün bebeğime çok fena bağırdım. Sanki karşımda yetişkin biri varmış gibi tek taraflı tartıştım ben bağırdım o ağladı. Şuan vicdan azabı çekiyorum.iş yerindeki arkadaşlar arıyor arada. İle yerinden nefret eden ben özledim şimdi. Noldu bana. Doğumdan sonra istifayı bile düşünürüm derken poffffff. Ayyyy kafa iyi değil . Ne yazdığımıda bilemedim.... Karışığım....karmaşığım... Ev hanımlığı yordumu beni
İlk bebeğim .sabah altıda uyandı biraz önce uyudu.kitaplarımı bile okuyamıyorumHemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.
Gerginliğin bebeğe yansır daha çok ağlar Bilgin olsun. İlk bebekse normal. Biraz daha sakin olmaya çalış. Bebeğin bu aylarda fazla uyur. Uyurken kendine evde hoşuna gidecek uğraş bulursan iyi olur.
kesinlikle yansıyorOlur oyle kolay degil ....siz yinede daha sakin olmaya calisin o bebek bunlari.kafasina takmaz hem o sizin bir parcaniz gerginliginizde yansir ona unutmayin sorgulamayin isi ozledim vs suan ki durumun tadini cikartin basta zor oluyor etrafimda goruyorum biraz sabredin duzelecek
Bugün kendimi tanıyamadım .şu cani anne haberi aklıma geldi. Farklı yerlere gitti kafamHer firsatda uyu...sadece uyu..uykusuzlukda yaptiklarin çok normal...birde engelli hasta vebek annelerini düşün her firsatda ama..hayallerini kur acilarini hisset...sonra Allaha sukret..ve cocugunu sev...sadece sev
Öyle yapıyorum şimdi kuzum benim Nasıl güzel uyuyor.bikaç ay yakınında olacak kimse yok. Eşimin işi dolayısıyla evimde değilim.Yardım alın anneniz kardeşiniz kv niz eşiniz sizi dinlendirecek bir yakınınızdan yardım alın
Bebek çok zor meşakkatli sabır işi ama uyurken yüzüne bakın içiniz yumuşar
Allah'ın hediyesi
Aaa o nerden cikti simdi yok boyle birsey vesvesedir,bu zamanlar gececek uzulmeyin cok normal yasadiklarin daha dogrusu normallesti cocuklar zor anneler yiprandi 4 duvara sıkısiyor inananin 5 6 ay sonra guleceksiniz aman cani sagolsun dersiniz biraz sabredinÖlürsem bebeğime nolur diye düşündüm ağlama krizine girdim
24 saat beraberiz dizimde kucağımda yanımda...Uyumaya çalış ve o minnacık bebeğin sana muhtaç olduğunu senden başka kimsesi olmadigini düşun ve sevdiğin şeyleri onunla yap sirt ustu yat onu gögsune yatir alnindan öperek uyut oda sende çok sakinleşiceksiniz emin ol ben hep öyle yapardim ...
Kayserideki olay sizi çok etkiledi sanirim.Ölürsem bebeğime nolur diye düşündüm ağlama krizine girdim
Akasya noluyor bize yaaa55 günlük oğlum var ayni duygular içindeyim. Kolik değil gazi yok ama yapişik ikiz gibiyiz uyanikken hep memede uyurken ayağimda bi dk biraksam kiyamet kopuyor :)
Yalniz olduğumuz için oluyor bi yardimcimiz olsa bu kadar zor olmazdi
Bunaldik sadece kendimize hiç zaman ayiramiyoruz ama bu günler geçecek yaza her şey daha güzel olacak. Şimdi hava soğuk disarida çikamiyoruz.Akasya noluyor bize yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?