Misk'in başı çatlıyor

Herşey çok güzeldi. Bikaç gündür baya bi tuhaflaştım

Cok bunalmissiniz..bi hava almaya ihtiyaciniz var..biri yok mu size yardimci olacak??

Ayni seyleri ben de yasadim..kendimi sakinlestirmek icin hep bebegim saglikli..y olmasaydi derdim..

En tatli zamanlariniz aslinda..keyfini cikarmaya calisin..
Maalsef bu aralar kimse yok

Sizi anlıyorum inanin aynı şeyleri bende yaşadım ama eşim de çok yardimciydi bana. Ama evde bebekle yalnız kaldigimda aglasa uyumasa sinirlenirdim. Hepsi geçici sadece sabırlı olmak lazım. Kolay değil bi cocuk yetistirmek her zaman eliniz üzerinde oluyor. Ama bi konuşmaya baslayincada arkadaş oluyorsunuz :) güzel tarafları çok anneligin

Evet kolay değil. Normalde yapmadığım şeydi. Yorgunluğun verdiği durum sanırım. Bide yaklasik 9 yildir calisip simdi izinde olmak aliskanliklarim v.s baya degisti

Pişman olduguna göre misk bir daha yapmayacaksın .
dıkkatlı ol ne anlasın o cocuk bagırdıgını bıle anlammıstır anca sesını yukselttıgın ıcın korkutmussundur onu.
Onun dısında hepımız gectık bu yollardan bır kac aya daha rahatlarsın

Ben bagirinca dudaklarini buzdu yawrum. Elimde olmadan yaptigim bisey cute. Simdi tedirgin bakiyor bana Ben gulunce guluyor. Poff

Ben bagirinca dudaklarini buzdu yawrum. Elimde olmadan yaptigim bisey cute. Simdi tedirgin bakiyor bana Ben gulunce guluyor. Poff
bır daha tekrarlama , hemencık unutur ama arada bagırıp cagırırsan senden korkmaya cekınmeye baslar ve boylede buyur gıder. kendını guvende hıssetmez
ev hanımlıgı gıbısı varmı ya bence yok keyfını sur

Tekrarlamam. Ben esegim esek elkadar bebegime oyhhhhh

Tekrarlamam. Ben esegim esek elkadar bebegime oyhhhhh
bu kadar pişman olman ıyı ama bence ıyıkı pısman oldun ve agladın veya aglamaya devam et
Bır daha yapmaman ıcın en ıyı yontem
bagırman hıc bıseyı cozmedı hem bebegını aglattın hemde kendını aglatıyorsun bak hıc cozum olmadı . keske bagırmasaydın bugun suanda gayet ay aksama ne yemek yapsam dıye dusunecektın

Aksam oldu olay. Yemek konusuna gelince yemege misafirim var aksama istemesemde dusunuyorum. Ve basim hala Catliyor

Psikolojik olarak da yorulmuşsundur belki. :) Üzülme, isteyerek yapmamışsın tabii ki hep bağır demiyorum ama mesela o bunu hatırlamayacak bir daha yapmazsan da sürekli görmezse de sorun olmaz.
Doğum öncesi, sonrası hep evde bunalmışsındır aktif bir bayan olarak. Çalışma hayatı evden daha hareketli sonuçta.
Bunlar hep geçer. Bedenen, ruhen çok yorgunsun, değişik duygular içindesin.
Ben doğum yapmadım ama çevremdekilerden biliyorum oluyor duygu değişiklikleri. En yakın zamanda toparlarsın umarım.
Hayırlı olsun bebeğin de. :)

misk hoşgeldin canımmm..özlemişim seni :)hayırlı olsun bebişine ..süt kokulu kuzumm.
annelik "vicdan azabı" demektir..açık ve net..:)
ama işi özlediğin için hiç de vicdan falan yapma..oğlum da kolikti doğurduğum gece dahil ne yattım ne dinledim ne uyudum..ata 3 aylıkken de işe başladım..o kadar küçük bıraktığım içn çok üzgündüm ama bana çalışmak cidden çok iyi geldi..ben mutlu oldukça oğlum da huzurlu oldu..
ben de krize girdim..uyu artık uyu artık diye...bağırdım sonra da sarılıp ataya ağladım..
yaşadıkların normal,hiç kendini suçlama,işe başlamak iyi gelecekse başla bence..kim bakacak bebeğe?

Cok tsk ederim.aslinda gecen haftalarda bikacgun esimle biyerlere gittik yinede kafadaki yorgunlugum gitmemis demekki.

Ağlama yaaa canım miskim. 4 ay çok kısa bir süre. Zaman ilerledikçe birbirinize alışacaksınız. Oda yeni hala dünyada tanımaya çalışıyor. En büyük destekçisi sensin yani annesi seninle öğrenecek herşeyi aklına gelebilecek herşeyi. Öfkeyi de sevgiyi de. Bende yalnızdım biliyorsun seni şu an çok iyi anlıyorum hatta benimde açtığım bikaç konu var istersen bir bak onlara da çok güzel tavsiyeler var. Şimdi beş dk da olsa bebişi koy kanguruya sar göğsüne çık dışarıya. Hasta olmasından korkarsan daha çok hasta edersin bebeğini. Hava al beraber yapın alışverişi. Soyutlama kendini. Bu yorgunluk düzelmeyecek evet ama alışacaksın canım benim Büyüdükçe farklı hallerini göreceksin hep. Bu seni gerçekten mutlu edecek. Betül ne zaman yürüdü,anne baba dedi,ne zaman desteksiz oturmaya başladı... İşte bunlar hep dönüm noktası oldu benim için. Herseferinde daha çok alışmaya başladım anneliğe de betüle de. Tek sihirli nokta o uyuduğu zaman sen de uyuyacaksın,dinleneceksin. Geçen seneki geyik topiğinde ben hep netteydim. Evi mok götürüyordu ama uzatıp ayağımı betülü bi yandan sallarken bi yandan sizle yazışıyordum. Arada uyuyordum. Akşam yemeği vs hiç düşünmeden. Sende yap dinlen başka türlüsü yok çünkü senin gücünü toplaman lazım.

tüm gün evde olmanın gerginliği de var.
benim önerim hava soğuk da olsa, çocuğu sarıp sarmalayıp biraz temiz hava almak.

doğum sonrası psikoloji için balık yağı (omega 3) çok öneriliyor, muhakkak başlayın.

multivitamin vermişti ablamın doktoru, benim doktorum vermemişti.
bilemiyorum, kendi doktorunuza danışarak vitamin takviyesi de düşünebilirsiniz.

kış aylarının dayanılmaz sıkkınlığı bence.
evden kaçmak lazım...

Hosbuldum blue.bende ozlemisim sizi burayi.yok Boyle bi duygu. Kivrandim resmen.iki yil ucretsize ayrilacaktim.annemi getirmeyi dusunuyorum ise baslarsam. Alti aylik olana kadar kesin Ben bakicam. Baslarsam mart gibi baslarim

Ölürsem bebeğime nolur diye düşündüm ağlama krizine girdim
" miskim bebeğini güle güle büyüt.sağlıkla...""
bu yaşadığın herşeyi bizlerde yaşadık.
bir kısır döngü bu annelik böyle çok zanaat işte...
kitaplarımı okuyamıyorum diyorsun vc gidebiliyorsan şükret.
annelik çok zor dediğim gibi.zaman sabır ...biraz rahat olmaya çalış.
bebeğin çok küçük 3-4 yaşına kadar sıkıntı yaşayacaksın.
uykuları yemesi içmesi tuv.vs.ihtiyacları zamanla şekil alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…