Herşey çok güzeldi. Bikaç gündür baya bi tuhaflaştımAaa o nerden cikti simdi yok boyle birsey vesvesedir,bu zamanlar gececek uzulmeyin cok normal yasadiklarin daha dogrusu normallesti cocuklar zor anneler yiprandi 4 duvara sıkısiyor inananin 5 6 ay sonra guleceksiniz aman cani sagolsun dersiniz biraz sabredin
Maalsef bu aralar kimse yokCok bunalmissiniz..bi hava almaya ihtiyaciniz var..biri yok mu size yardimci olacak??
Ayni seyleri ben de yasadim..kendimi sakinlestirmek icin hep bebegim saglikli..y olmasaydi derdim..
En tatli zamanlariniz aslinda..keyfini cikarmaya calisin..
İhmal ediyorum. Hamilelik boyunca avuçla ilaç içince yaydım kendimi sanırımYorulmana care olarak vıtamın kullansan .
Evet kolay değil. Normalde yapmadığım şeydi. Yorgunluğun verdiği durum sanırım. Bide yaklasik 9 yildir calisip simdi izinde olmak aliskanliklarim v.s baya degistiSizi anlıyorum inanin aynı şeyleri bende yaşadım ama eşim de çok yardimciydi bana. Ama evde bebekle yalnız kaldigimda aglasa uyumasa sinirlenirdim. Hepsi geçici sadece sabırlı olmak lazım. Kolay değil bi cocuk yetistirmek her zaman eliniz üzerinde oluyor. Ama bi konuşmaya baslayincada arkadaş oluyorsunuz :) güzel tarafları çok anneligin
Ben bagirinca dudaklarini buzdu yawrum. Elimde olmadan yaptigim bisey cute. Simdi tedirgin bakiyor bana Ben gulunce guluyor. PoffPişman olduguna göre misk bir daha yapmayacaksın .
dıkkatlı ol ne anlasın o cocuk bagırdıgını bıle anlammıstır anca sesını yukselttıgın ıcın korkutmussundur onu.
Onun dısında hepımız gectık bu yollardan bır kac aya daha rahatlarsın
bır daha tekrarlama , hemencık unutur ama arada bagırıp cagırırsan senden korkmaya cekınmeye baslar ve boylede buyur gıder. kendını guvende hıssetmezBen bagirinca dudaklarini buzdu yawrum. Elimde olmadan yaptigim bisey cute. Simdi tedirgin bakiyor bana Ben gulunce guluyor. Poff
Tekrarlamam. Ben esegim esek elkadar bebegime oyhhhhhbır daha tekrarlama , hemencık unutur ama arada bagırıp cagırırsan senden korkmaya cekınmeye baslar ve boylede buyur gıder. kendını guvende hıssetmez
ev hanımlıgı gıbısı varmı ya bence yokkeyfını sur
bu kadar pişman olman ıyı ama bence ıyıkı pısman oldun ve agladın veya aglamaya devam etTekrarlamam. Ben esegim esek elkadar bebegime oyhhhhh
Aksam oldu olay. Yemek konusuna gelince yemege misafirim var aksama istemesemde dusunuyorum. Ve basim hala Catliyorbu kadar pişman olman ıyı ama bence ıyıkı pısman oldun ve agladın veya aglamaya devam et
Bır daha yapmaman ıcın en ıyı yontem
bagırman hıc bıseyı cozmedı hem bebegını aglattın hemde kendını aglatıyorsun bak hıc cozum olmadı . keske bagırmasaydın bugun suanda gayet ay aksama ne yemek yapsam dıye dusunecektın
misk hoşgeldin canımmm..özlemişim seni :)hayırlı olsun bebişine ..süt kokulu kuzumm.evet Slm herkese telden yazmak zoruma gidiyor/zorluyor beni. Beynim patlıyor.....dört ay olacak bi hafta sonra doğum yapalı.izindeyim. Ben miniğimi çok bekledim yolunu çok gözledim. Hayatımda ufak değişiklikler oldu . Yaştan dolayımıdır bilmem tahamülüm azalmış durumda. Çok çabuk yoruluyorum. Bu yüzden bugün bebeğime çok fena bağırdım. Sanki karşımda yetişkin biri varmış gibi tek taraflı tartıştım ben bağırdım o ağladı. Şuan vicdan azabı çekiyorum.iş yerindeki arkadaşlar arıyor arada. İş yerinden nefret eden ben özledim şimdi. Noldu bana. Doğumdan sonra istifayı bile düşünürüm derken poffffff. Ayyyy kafa iyi değil . Ne yazdığımıda bilemedim.... Karışığım....karmaşığım... Ev hanımlığı yordumu beni
Cok tsk ederim.aslinda gecen haftalarda bikacgun esimle biyerlere gittik yinede kafadaki yorgunlugum gitmemis demekki.Psikolojik olarak da yorulmuşsundur belki. :) Üzülme, isteyerek yapmamışsın tabii ki hep bağır demiyorum ama mesela o bunu hatırlamayacak bir daha yapmazsan da sürekli görmezse de sorun olmaz.
Doğum öncesi, sonrası hep evde bunalmışsındır aktif bir bayan olarak. Çalışma hayatı evden daha hareketli sonuçta.
Bunlar hep geçer. Bedenen, ruhen çok yorgunsun, değişik duygular içindesin.
Ben doğum yapmadım ama çevremdekilerden biliyorum oluyor duygu değişiklikleri. En yakın zamanda toparlarsın umarım.
Hayırlı olsun bebeğin de. :)
Ağlama yaaaDommmmm
Hosbuldum blue.bende ozlemisim sizi burayi.yok Boyle bi duygu. Kivrandim resmen.iki yil ucretsize ayrilacaktim.annemi getirmeyi dusunuyorum ise baslarsam. Alti aylik olana kadar kesin Ben bakicam. Baslarsam mart gibi baslarimmisk hoşgeldin canımmm..özlemişim seni :)hayırlı olsun bebişine ..süt kokulu kuzumm.
annelik "vicdan azabı" demektir..açık ve net..:)
ama işi özlediğin için hiç de vicdan falan yapma..oğlum da kolikti doğurduğum gece dahil ne yattım ne dinledim ne uyudum..ata 3 aylıkken de işe başladım..o kadar küçük bıraktığım içn çok üzgündüm ama bana çalışmak cidden çok iyi geldi..ben mutlu oldukça oğlum da huzurlu oldu..
ben de krize girdim..uyu artık uyu artık diye...bağırdım sonra da sarılıp ataya ağladım..
yaşadıkların normal,hiç kendini suçlama,işe başlamak iyi gelecekse başla bence..kim bakacak bebeğe?
" miskim bebeğini güle güle büyüt.sağlıkla...""Ölürsem bebeğime nolur diye düşündüm ağlama krizine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?