- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Ben kendimi kabul edemiyorum desemKarakter mi yoksa tiroid tarzı bir rahatsızlığın mı var bilemedim canım ? Bir doktora gidip hormonlarına baktır istersen ? Eğer herşey normalse , seni de böyle kabul etmek gerek
Yorumum ; Şimdi ne desek boş , çünkü sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun , ama adım atamıyorsun , bana da bu aralar böyle , hiç birşey yapmak istemiyorum :/
Yüksek lisans yapıyorum ayrıca ikinci örgün bir lisans beni bekliyor ayrıca kpss var. Dünya kadar işim var ama bilin bakalım ben ne yapıyorumyapı olarak koala kadar uykucu ve bıraktığın yerde günlerce kalan biriyimsadece bu yüzden extra işler çıkartıyorum hayatımda.. işe gir, açıköğretime yazıl, online kurslardan birine kayıt ol, yeni bir dil öğren ama asla kendini o tembelliğe alıştırma derim.. sonra zibilyon tane rahatsızlıkla uğraşırsın allah koruusn..
Yüksek lisans yapıyorum ayrıca ikinci örgün bir lisans beni bekliyor ayrıca kpss var. Dünya kadar işim var ama bilin bakalım ben ne yapıyorum
Biraz dedigimiz en az 5 saat falan olmasınkay bari biraz bende uyuyayım
Biraz dedigimiz en az 5 saat falan olmasınGündüz uykum gece uykum gibi maşallah
Yok baktirmadim bir arkadaşımın daha boyleydi eczaneden şu enerji verici suda eriyen haplardan alıyordu. Ben de ilaç kullanmam öyle de bir huyum varya kan değerlerine baktırdın mı? insülin direnci, şeker, b vitaminine falan baktır.. olmadı enerji yükle kendine
Uyu uyu nereye kadar göz kapaklarım indi vallaEvlen ve çocuk doğur. Sonra zaten oturamayacaksın anacım. O yüzden dert etme uyumak istiyorsan uyu :) okulu bir şekilde bitir gerisi mühim değil.
Yok baktirmadim bir arkadaşımın daha boyleydi eczaneden şu enerji verici suda eriyen haplardan alıyordu. Ben de ilaç kullanmam öyle de bir huyum var
Depresyondan kendim de şüpheleniyorum zaten. Doğru söylüyorsunuz gitmem gerekiyor bu siralar iyice arttı çünküama böyle depresyonu tetikler ya, bence bir dene farklılık hissedersen devam eder ya da bırakırsın.. aslında bir doktorun görmesi en iyisi, kafana göre de bir şey alma..
Çocuğumun olmasina çok var sanırım Allah bilir tabi de. Çocuk olana kadar uyumasam da işimi halletsem keşkeCocugun olunca oyle bir dikiliyorsun ki ayağa
Buz gibi suyla yika yuzunu her mayıştıgindaÇocuğumun olmasina çok var sanırım Allah bilir tabi de. Çocuk olana kadar uyumasam da işimi halletsem keşke
Ne demek ben ilaç kullanmam böyle huyum var. Daha başına hastalık gelmemiş de ondan böyle söylüyorsun. En basitinden hamile kalmak istesen hap gibi yutarsin OMEGA 3leri, ya da korunmak icin doğum kontrol haplarini..Yok baktirmadim bir arkadaşımın daha boyleydi eczaneden şu enerji verici suda eriyen haplardan alıyordu. Ben de ilaç kullanmam öyle de bir huyum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?