Miskinlikte level değil çağ atlamak

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Merhaba herkese

Ben hayatım boyunca hep miskin ve her zaman uykusu olan biri oldum. Tek başıma bırakılsam aralıksız 2 gün uyuma potansiyeline sahibim. Annem babam inanilmaz enerjiktir, hele babam 6 katlı işyerinde yaşına rağmen asansör kullanmaz ve iş yerinde her an her yerden çıkabilir öyle aktif birisi, ben boş oturamam diye emekli olmayı istemiyor. Lakin evladı da bir o kadar boş oturmayı seviyor, hatta oturmak bile istemiyor en sevdiği şey uyumak. Kıvrıldığım yerde uyurum, her zaman yorgunumdur. Her zaman uykum vardır. Hele bir şeye canım sıkılırsa beynim düşünmek yerine hemen kendini kapatıyor. Sıkıştığım zaman uykum geliyor, elimde değil.

Bu eğitim hayatımı da etkiledi, tam tamına 5 tane rapor da yazılması sunumum var ve hiçbirine başlamadım. Kaldıramıyorum kendimi, ikinci dönem kpss çalışmak için okula ara vereyim diyordum ama bu halde ben bu dönemki dersleri de veremem bu tembellikle kpss de çalışamam.

Ayrılık acısı çekiyorum 1 aydır canım yanıyor bana hak etmediğim şeyler yaşatıldı daha şimdiden o ve ailesi tarafından. Beni tanımadıkları halde onun tarafı hep problem çıkardı o da ailesine uydu. Canım yanıyor 1 yıldır nasıl bu ana kuzuluğunu göremedim diye başımı duvarlara çarpıyorum. Rehberimden sildim ama hâlâ ekleyip son görülmesini falan stalklayip geri siliyorum. O da aşk acısı çeken durumlar paylaşıyormuş. İnsanlara "lonely bana dönmüyor barışmak istiyorum dönmüyor" diyormuş. Dönmem için hiçbir şey yapmadı ki.

Ne yapayım ben hanımlar hayatımda herkes gibi problemler var ama çözümü bende. Buna rağmen miskinliğe, saçma sapan aşk acısı çekmeye devam ediyorum. Nasil silkinmeli kendime gelmeliyim? Kendimi pataklayasım geliyor saf gibi davranıyorum belki de bu kadar safimdir

Karakter mi yoksa tiroid tarzı bir rahatsızlığın mı var bilemedim canım ? Bir doktora gidip hormonlarına baktır istersen ? Eğer herşey normalse , seni de böyle kabul etmek gerek

Yorumum ; Şimdi ne desek boş , çünkü sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun , ama adım atamıyorsun , bana da bu aralar böyle , hiç birşey yapmak istemiyorum :/

Ben kendimi kabul edemiyorum desem Küçüklükten beri böyle, hele annem bir yere gidince bir uyuyakalirdim zile basarlarmis ev telefonunu ararlarmis uyanmazdim Ama akademik kariyer yapacaksam akademi hatta hayat tembelliği affetmiyor

yapı olarak koala kadar uykucu ve bıraktığın yerde günlerce kalan biriyim sadece bu yüzden extra işler çıkartıyorum hayatımda.. işe gir, açıköğretime yazıl, online kurslardan birine kayıt ol, yeni bir dil öğren ama asla kendini o tembelliğe alıştırma derim.. sonra zibilyon tane rahatsızlıkla uğraşırsın allah koruusn..

Yüksek lisans yapıyorum ayrıca ikinci örgün bir lisans beni bekliyor ayrıca kpss var. Dünya kadar işim var ama bilin bakalım ben ne yapıyorum

ya kan değerlerine baktırdın mı? insülin direnci, şeker, b vitaminine falan baktır.. olmadı enerji yükle kendine
Yok baktirmadim bir arkadaşımın daha boyleydi eczaneden şu enerji verici suda eriyen haplardan alıyordu. Ben de ilaç kullanmam öyle de bir huyum var

Evlen ve çocuk doğur. Sonra zaten oturamayacaksın anacım. O yüzden dert etme uyumak istiyorsan uyu :) okulu bir şekilde bitir gerisi mühim değil.
Uyu uyu nereye kadar göz kapaklarım indi valla Okul bu tembellikle bitmez ki bir bakmissiniz 3seneyi geçtiği için lonely okuldan atılmış olur mu olur valla

Yok baktirmadim bir arkadaşımın daha boyleydi eczaneden şu enerji verici suda eriyen haplardan alıyordu. Ben de ilaç kullanmam öyle de bir huyum var

ama böyle depresyonu tetikler ya, bence bir dene farklılık hissedersen devam eder ya da bırakırsın.. aslında bir doktorun görmesi en iyisi, kafana göre de bir şey alma..

ama böyle depresyonu tetikler ya, bence bir dene farklılık hissedersen devam eder ya da bırakırsın.. aslında bir doktorun görmesi en iyisi, kafana göre de bir şey alma..
Depresyondan kendim de şüpheleniyorum zaten. Doğru söylüyorsunuz gitmem gerekiyor bu siralar iyice arttı çünkü

Hormonal bir sıkıntınız mı var acaba. Üşengeçlik tembellik filan anlarım da; uyumalarınız normal değil. :) Üstelik eğitim hayatınız bu kadar yoğunken ve daha da yoğunlaşacakken. Bence doktor kontrolünde tabi; takviye enerji verici vitaminler ilaçlar alın. Gereksiz uykularınızı engeller en azından.

Bende de yıllardır üşengeçlik enerji eksikliği var. Ama benim birçok vitamin eksikliği ve hormonal sıkıntılarım var, hep takviye ilaç kullanıyorum. Şuan hamileyim de zaten. :)

Benim önümde büyük bir iş olursa bazen çok tembelleşiyordum, zaten tiroid ve demir eksikliği durumum var.
Ne yapmam gerektiğini, neresinden başlamam gerektiğini bilmediğimde günlerce sorumluluklarımdan kaçardım.
Ama artık en azından kendime bir saat şu işle uğraş diyorum sonra yapmaya başladıkça ha bitti ha bitecek derken motive oluyorum.
Ders çalışmak için kütüphaneye gidebilirsin evde kaldıkça uyukluyorsan ya da kahve seviyorsan Starbuck gibi bir yere.

Ne demek ben ilaç kullanmam böyle huyum var. Daha başına hastalık gelmemiş de ondan böyle söylüyorsun. En basitinden hamile kalmak istesen hap gibi yutarsin OMEGA 3leri, ya da korunmak icin doğum kontrol haplarini..
Ne var bu haplar öcü mü yani?
Bence de senin vücudunda birşey eksikliği var. Artık tiroid bozukluğu mu demir eksikliği mi bilemeyecegim.
Randevu al da test yaptır, bak bakalım ne varmıs. Zaten doktorun vereceği hap yüksek ihtimalle vitamin olur,kan hapı , kalsiyum sandozu falan olur. İçince iyi olacağını bildiğin halde neden içmemek için direnirsin ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…