Miskinlikte level değil çağ atlamak

Eğer sağlıkla ilgili bir problem değilse demek ki bir motivasyonunuz yok bu hayatta.Onu bulmanız lazım.Bir de şu var ki; insan neyi çok yaparsa onu daha da çok yapar hale geliyor.Hareket ettikçe edesiniz,oturdukça oturasınız gelir.Bir yerden ufak adımlarla da olsa başlamanız lazım.Siz psikolojik olarak bırakmışsınız her şeyi.Biraz gayret.

Haklısınız hormonlarimda sıkıntı olabilir. Sağlıcakla alın kucağınıza miniği:)

Kutuphanede de uykum geliyor ki. Her yerde uyuyakalabiliyorum yer sıkıntısı olmadan her yerde uyurum. Hastahaneye gitmem gerekiyor sanırım

Tabiki öcü değil çok haklısınız içmek gerekiyorsa içilmeli. Bendeki mesela ağır gripken atesim çıkmışken bile ilactan uzak durmak, yaklaşık 3 hafta ağır grip çektim ama inadına ağrı kesici bile içmedim. Eskiler nasıl iyileşiyorsa ben de öyle iyileşeceğim dedim. Biliyorum yanlış bir düşünce. Ama doktora gitmem gereken durumlarda tabiki gideceğim kullanmam gerekiyorsa ve sartsa kullanacağım. Sağolun yorum için:))

Bana da çok başka bir sebepten tadı güzel demir şurubu vermişti doktorum. Şurubu kullandım saçlarımin dökülmesi durdu,enerjim yükseldi, gece uykularim bile bir düzene girdi. Bazen durduk yere yüzüm beyazlar dudaklarım karincalanirdi falan...meğer hepsi demir eksikliğindenmis.
Belki siz de aksatmayin gidin bir doktora. Ayrıca bir çingene atasözü der ki: evde oturan erken ölür
:)

Evet ben kendimde depresyondan da şüpheleniyorum. Haklısınız

Öncelikle bir kan tahlili yaptir hepsi tamam çıkarsa ekstra vitamin takviyesi al silkelen gençsin dışarı çık yeni aşklara yelken ac hayat bir gün oda bugün
Not. Kız kardeşimdede aynı uykuculuk miskinlik var parmaton kullanmaya başladı daha iyi şuan

Offf. İnan en uzak durmaya çalıştığım insan tipi. Enerjisi düşük insanlarla arkadaş bile olamıyorum ben. Mıy Mıy geliyorlar bana.

Bir önerim var. Geceleri çıkıp yürü. İnan iyi gelecek. Tak kapşonlu bişey. Kulağına güzel müzikler. Enerjini yükseltecek hareket etmek.

Tembellik yapmak kolay... kalkmak için kendimi motive etmesem bende tembelim. Herkes boyle yaşayabilir bence ama bende istemiyorum oturup kalmak. Bisey uretmeden gecen gunlerim icin pişmanlık duyuyorum. Sen kendini kandır ve sürekli iş çıkart yapacak bişey bul.. bende senin gibiyim kolay uyuyamam ama tüm gün tv -pc karşısında bos zaman gecirebilirim. Sonrasi pismanlik ve kilo

bu miskinlik nedenlerinde yeni bir çığır acmak icin soruyorum

anne ve babanizda kan uyuşmazlıgi var mi
kan uyusmazligi cocugu musunuz

Bende hiç uyumadan yasayabilirim
Hatta keske hic uyku saati olmasa veya günler 40 saat falan olsa anca yeter diye düşünürüm
Acaba kansızlık falan mı var sizde değerleriniz normal mi ?

Bende hayatım boyu böyle miskin ve yorgundum uykucuydum tiroidlerim çalişmiyomuş bide adet kanamam çok oluyor demir takviyesi dahi işe yaramiyor o kan kaybi yapiyo bende sebepleri bunlar

Sabahları güneş doğarken keçi sütü iç....

Benimde canim sıkkınsa falan hemen uyurum.
Yatarim uzanirim icime kapanirim.
uyuyunca gececek gibi geliyor.

Sürekli uyuma isteği psikolojik olabilir mi acaba? Yani o bende de var , ben artık bir şeyleri düşünmek istemediğimden sürekli uykuya veriyorum kendimi. Uyurken kafam rahat , mutluyum ee o zaman uyuyabildigim kadar uyuyayim diyorum. Bu da bir yerden sonra tak etti psikologa gitmeye başladım. Sizin de acaba ayrılık acısını bastırmak için beyniniz bu tarz bir şeye başvuruyor olabilir mi?

Yok baktirmadim bir arkadaşımın daha boyleydi eczaneden şu enerji verici suda eriyen haplardan alıyordu. Ben de ilaç kullanmam öyle de bir huyum var
Af buyrun ama böyle durumlarda söylenen bir söz var.(sözüm meclisten dışarı)
Ne eğere ne semere geliyor derler.
Bir yerden başlamak lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…