• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss curious'un ceyizi..

güle güle kullan canım yaa biz hep aynı şeylerden mi hoşlanıyoruz yaa kaydirigubbakcemile3 o battaniyeleri de sevmiştim ama yakından görmedim hiç kalitesi nasıl ? hangi markadan kaça aldın acaba ?

Yeni aldığın şeyleri güle güle kullan canımmm.
sagol hannecim, biri beni tutsun ya...kaydirigubbakcemile4

çok güzeller canım cok hoş olcaksın eminim..:)
battaniyende cok güzel canım tam zevkine özel :)
cnm insallah ya kuaforden cekiniyorum bakalim bugun konusmaya gidicem ne yapabiliriz die..sagol tatlicim guzel dileklerin icin..

güle güle kullan canım yaa biz hep aynı şeylerden mi hoşlanıyoruz yaa kaydirigubbakcemile3 o battaniyeleri de sevmiştim ama yakından görmedim hiç kalitesi nasıl ? hangi markadan kaça aldın acaba ?
zevklerimiz benziyor o zaman cnm..vereliniortak battaniyeyi ben alirken jua sanmistim cnm ama concepta die bi markanin aynisini sarevde gormustum..Cift kisilik aldim bayaga guzel bisiye benziyo yatak ortusu gibi de kullanilir sanki 60 tl ye aldim magaza kapaniyodu..hihoyyyt

miss canım merhaba
nikah yaklaşıyor heyecan var mı heyecan :))
çok merak ediyorum o zarif elbisenle seni :)
kuaförle konuşcakmışsın bgn
nasıl geçti

Evet evet, biz o fotoları da isteriz, yükleyecek misin nikah fotolarını Miss'cim.
Bu arada ben de Sarevden aldığın battaniyenin soresini beğenmiştim. ındirim de vardı. Ama Sarev'in çok değerli satış elemanı aldırmadı resmen. Çooook tüy bırakıyor dedi. Getirdi siyah bir pantolon, battaniyeye sürdü, şekil A dedi. Nişanlım alır mı artık o battaniyeyi?
Yapma dedim içimden yapmaaaa, ama duymadı beni :). Yoksa ben de çok beğenmiştim.

miss canım merhaba
nikah yaklaşıyor heyecan var mı heyecan :))
çok merak ediyorum o zarif elbisenle seni :)
kuaförle konuşcakmışsın bgn
nasıl geçti
ya sorma canim heyecan degil de telas var biraz, napcaz nasil geciricez o gunu falan..
Kuafore gittim,randevumu aldim atalay bey varmis hayriye kuaforde onunla konustum direk zaten..Nikah icin gittigimi soylemedim, soylemicem de malum fiyati artiriyorlar..Valla kuaforlere nedense guvenemiyorum tatlim ya umarim moralimi bozmazlar o gun..
nisanlim yarin gece geliyo kismetse nikahtan ziyade onu gorucek olmanin mutlulugu var..:asigim:

Evet evet, biz o fotoları da isteriz, yükleyecek misin nikah fotolarını Miss'cim.
Bu arada ben de Sarevden aldığın battaniyenin soresini beğenmiştim. İndirim de vardı. Ama Sarev'in çok değerli satış elemanı aldırmadı resmen. Çooook tüy bırakıyor dedi. Getirdi siyah bir pantolon, battaniyeye sürdü, şekil A dedi. Nişanlım alır mı artık o battaniyeyi?
Yapma dedim içimden yapmaaaa, ama duymadı beni :). Yoksa ben de çok beğenmiştim.

canim eger icime sinerse kuafor insallah bi kac tane koyarim buraya da resim..:Saruboceq:
battaniyeyi sarevden almadim hannecim concepta die bi markaninmis ama ordaki modelin nerdeyse aynisi, umarim dedigin gibi bi sorun yaratmaz cnm..

canim eger icime sinerse kuafor insallah bi kac tane koyarim buraya da resim..:Saruboceq:
battaniyeyi sarevden almadim hannecim concepta die bi markaninmis ama ordaki modelin nerdeyse aynisi, umarim dedigin gibi bi sorun yaratmaz cnm..

İstediğin gibi olur inşallah her şey canım.
Umarım yaratmaz canımcım. Gerçi ben hala çok beğeniyorum o battaniyeyi ya da o tarz battaniyeleri diyeyim. Bana göre değer ama nişanlımın içine sinmedi. Deneyebilirsin sen de aslında, siyah bir kıyafet üzerinde :roflol:
Satış elemanı bunu yapar mı ya, ne güzel alıyordum :1:

İstediğin gibi olur inşallah her şey canım.
Umarım yaratmaz canımcım. Gerçi ben hala çok beğeniyorum o battaniyeyi ya da o tarz battaniyeleri diyeyim. Bana göre değer ama nişanlımın içine sinmedi. Deneyebilirsin sen de aslında, siyah bir kıyafet üzerinde :roflol:
Satış elemanı bunu yapar mı ya, ne güzel alıyordum :1:
canim evet siyah bisiye surunce kucuk tuylenmeler yapio,belki bikac yikamadan sonra azalir bu durum en kotu ihtimalle yatagimin ustune sererim nevresimin ustune..

nikah sekerlerimi aldim bugun eminonunden..Mutfak icin aldigim beyaz sus esyasinin icine koydum cok hos oldu..Kutudan vermek yerine boyle daha estetik durdu sanki..
be8wzn.jpg

Son düzenleme:
misscin canim hayirli olsun.... nikah sekerlerin cok hos ve zarifler...

evet gercekten böyle cok daha estetik olmus...

ay canım benim çok güzelmiş valla,yesinler sizi sevgili eşiymiş artık :asigim: hadi bakalım kavuştunuz artık darısı benim başıma :nazar:
sevindim tatlicim begenmene, keske sen de gelebilseydin ama olmadi nasip..sen de sevdigine bi an once kavusursun insallah canim benim ya..sen kıbrıs'ta misin bu arada..

çok hoş olmuş canım , tabakta(süs esyası) degerlenmiş oldu:)
hadi bakalım nikah gününü bekle heyecan durumları nasıl canım:kedi:

sevindim tatlicim begenmene, keske sen de gelebilseydin ama olmadi nasip..sen de sevdigine bi an once kavusursun insallah canim benim ya..sen kıbrıs'ta misin bu arada..

keşke gelebilsem canım ama diğer öğretmene gideceğiz arkadaşlarla kaydirigubbakcemile hem aynı saatte hem onunki ataköyde :gitme: özel saj gönderiyorum hemen :3:

Back
X