• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss curious'un ceyizi..

Miss bence de en güzelleri bunlar olmuş. Koltuk takımları ve yatak odası çok şık gerçekten, daha önce baktıklarından daha çok beğendim bunları. Yemek odana zaten baştan beri bayılmıştım güle güle kullankaydirigubbakcemile5
Salon için aldığın koltuk takımı ve yatak odası takımı hangi mağazadan acaba?bilmiyorumkismile

cnm tesekkur ederim..Begenmene sevindim gercekten..Akdeniz Mobilya'dan aldik yemek+yatak+kose takimini..Yemek odasi da Dİvan mobilya..İkisi yan yana zaten..Aspendps bulvarindalar..

yatak odanı çok beğendim canım. iyi ki öbürünün takımını almamışssın.koltuklarını da güle güle kullan.ama en çok berjerini sevdim hatta bayıldım :D
hayırlı olsunnnnnnnnn

yemekodasi1.jpg

yemekodasi2.jpg

yemekodasi3.jpg

dsc09840y.jpg

dsc09842u.jpg

dsc09843e.jpg

yatakodsi3.jpg

ytakodasi2.jpg

yatakodasi6.jpg

yatakodasi4.jpg

dsc09853n.jpg

oturma odasi bunun rengini degistirecez ama karar vermedik henuz evi tutunca bakicaz rengine..
dsc09851.jpg

Bu da puf..Bunu yaklastirinca yatak oluyo cift kisilik..

canımmm bunlar en güzelleri oldu hayırlı uğurlu olsunnn

yatak odanı çok beğendim canım. iyi ki öbürünün takımını almamışssın.koltuklarını da güle güle kullan.ama en çok berjerini sevdim hatta bayıldım :D
hayırlı olsunnnnnnnnn

cnm herzamanki gibi çok zevklisin dilerim gönlüne göre güzel bi ev döşersin :)

missicim çok güzelmiş güle güle kullan berjere bayıldım :))

tesekkur ederim kizlar..sevindim begenmenize..opuyorumnanaktan

Miss'im çok güzel köşe takımın da koltuk takımın da. Pofuduk pofuduk çok rahat görünüyor koltuklar. Berjerleri de çok sevdim. Yatak odasına gelince bence gösterdiklerin arasında en iyisi,güzeli buydu. En iyisini yapmışsınız valla. Güle güle kullanın canımcım.

en son eklediklerin çok güzel hatta koltuklarına bayıldım geçen ay kuzenimle gezerken aynıın görmüştüm hayran kalmıştım işte bu demiştim güle güle kullan canım
güzel seçim gerçekten

Miss'im çok güzel köşe takımın da koltuk takımın da. Pofuduk pofuduk çok rahat görünüyor koltuklar. Berjerleri de çok sevdim. Yatak odasına gelince bence gösterdiklerin arasında en iyisi,güzeli buydu. En iyisini yapmışsınız valla. Güle güle kullanın canımcım.
sagol cnmcm mutlu oldum valla..opuyorumnanaktan

miss'cimm çook güzell eşyaların önnceki eklediklerinden daha gösterşli daha şık bence güle güle kullanın canm
tesekkur ederim cnm,cok sevindim begenmene..opuyorumnanaktan

iyi günlerde kullan canım benim aklım morda kaldı fekat :1:
mor da guzeldi tatlicim ama ascik fazla iddaliydi o yuzden kafam karisiyodu,bu seklini de sevdimopuyorumnanaktan

iyi günlerde kullan canım evinin döşenmiş halini de dört gözle bekliyoruz zemuszemus
ben de cnm 4 gozle bekliyorum ve merak ediyorum..opuyorumnanaktan

en son eklediklerin çok güzel hatta koltuklarına bayıldım geçen ay kuzenimle gezerken aynıın görmüştüm hayran kalmıştım işte bu demiştim güle güle kullan canım
güzel seçim gerçekten
tesekkur ederim cnm ben de cok sevdim yeni koltuklarimi..opuyorumnanaktan

misscim çok güzelmiş, beyaz ağırlıklı seçmişsin çok asil duruyor, özellikle komodinin vitrinin süslemesi çok ilginç detaylar:lepi: beğendim çok! iyi günlerde kullan. Eksikler kaldı diye ben de telaşlanıyordum ama inanki bir iki günde toparlanıyor sakın canını sıkma

misscim çok güzelmiş, beyaz ağırlıklı seçmişsin çok asil duruyor, özellikle komodinin vitrinin süslemesi çok ilginç detaylar:lepi: beğendim çok! iyi günlerde kullan. Eksikler kaldı diye ben de telaşlanıyordum ama inanki bir iki günde toparlanıyor sakın canını sıkma
sagol cnm moral verdin valla..Stres yapmaya baslamistim..:1hug:

sagol cnm moral verdin valla..Stres yapmaya baslamistim..:1hug:

yok yok hiç yapma şekerim, bizim var ya ben acayip sıkıntı ediyordum bi çıktık tek günde mobilyalar, 2 günde perdeler, bi günde dolapları hallediverdik. Bi de şöyle düşün, eksik gedik eşya ile ailem evlendirmez beni nasılsa diye:))

yok yok hiç yapma şekerim, bizim var ya ben acayip sıkıntı ediyordum bi çıktık tek günde mobilyalar, 2 günde perdeler, bi günde dolapları hallediverdik. Bi de şöyle düşün, eksik gedik eşya ile ailem evlendirmez beni nasılsa diye:))
cnm bizim aileler karismiyo..boshayallersmile evi tutsam gerisi gelir de bulamadik cnm hala..

Back
X