• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss curious'un ceyizi..

bende bakıcam bardaklara canım
senın dugun 25 eylulde degılmıydı canım yanılıyomuyum yoksa
senınle mı konusmustuk 25 eylul dıye
gule gule kullan canım herseyın cok guzel

bende bakıcam bardaklara canım
senın dugun 25 eylulde degılmıydı canım yanılıyomuyum yoksa
senınle mı konusmustuk 25 eylul dıye
gule gule kullan canım herseyın cok guzel

sagol tatlim ya efet 25 eylul dugun, nikahim ayin 26 sinda haziranin az kaldi...:dance:

cnm süper herşeyin allah mutlu mutlu kullanmak nasip etsin ömür boyuuuu herşeyin çok begendim bardaklara bayıldım günlük kullancagın bardakları nerden aldın cnm çok hoşuma gittii

ay canım beni konu bile açmış çok çok beğendim aldıklarını iyi günlerde kullan inş sırada beyaz eşya ve mobilyalar var azıcık kalmış az :)kaydirigubbakcemile5

herşeynnn çok çok güzel canm çok beğendim çok zevklisin belli zaten Allah hayırlısyla kullanmayı nasip eder insallah:)

Missim topigin hayırlı olsun , bekliyordum topiğini :)
Aldıgın herşey birbirinden güzel ve zevkli canım, Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.:nazar:a.s.

maşallah maşllah çok güzel rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin..
amin cnm ya hepimize..opuyorumnanaktan

cnm süper herşeyin allah mutlu mutlu kullanmak nasip etsin ömür boyuuuu herşeyin çok begendim bardaklara bayıldım günlük kullancagın bardakları nerden aldın cnm çok hoşuma gittii
cnm cok sagol daha iyileri sizlere olsun insallah...Gunluk kullanim icin bardaklarimi ikea ve mudodan almistim..opuyorumnanaktan

güle güle kullanmak nasip olsun inş şık seçimler yerimseniben
cok sagol cnm hepimize allah mutlu, huzurlu yuva kurmayi nasip etsin...

hepsi çok zevkli, hepsi çok güzel... güle güle kullan :nazar:
coook tesekkur ederim cnm....opuyorumnanaktan

ay canım beni konu bile açmış çok çok beğendim aldıklarını iyi günlerde kullan inş sırada beyaz eşya ve mobilyalar var azıcık kalmış az :)kaydirigubbakcemile5
actim valla cnm baktim birikmis aldiklarim hepsini bi yerde paylasiim dedim..İnce isleri halllettim sira daha onemlilerine geldi mobilya ve beyaz esyaya.. onlari da dugune yakin alicaz allah nasip ederse..

canımmmm ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel.zemuszemus
aminnnnnnnnnnn cnm daha iyileri sizlere insallah...opuyorumnanaktan

herşeynnn çok çok güzel canm çok beğendim çok zevklisin belli zaten Allah hayırlısyla kullanmayı nasip eder insallah:)
tesekkur ederim cnm cok sagol...:1hug:Sira geldi diger buyuk esyalara..boshayallersmile

Missim topigin hayırlı olsun , bekliyordum topiğini :)
Aldıgın herşey birbirinden güzel ve zevkli canım, Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.:nazar:a.s.
sinoplum beklenen topigi actim sonundakaydirigubbakcemile3..Hepimiz agiz tadiyla kullanalim aldiklarimizi insallah...a.s.

Çok güzel hepsi . .Güle güle kullan
cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin..

bilmiyorumkismileheps' .ok guzel iyi gunlerde huzurla kullanin insallah
mor hasatasi olarak mor lu seffaf kapakli saklama kaplarini nnerden aldinnnn diye sorabilirmiyimmmm

bulasikligin ve cekmece ici kasikligin yok zemuszemus:kedi:banyo paspasi\banyao ve mutfak icin cop kovasi\kurulama bezleri ve muftak icin el havulalri aklima bunlar geldi

Aldığın birçok şeye bayıldım. Nazar boncuğun eksik :)) Allah nazarlardan korusun, çok özenmişsin her şeyine Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip eder inşallah. Nihalelerin çok cici canım, nerden aldın?

işte benim beklediğim topiikkkzemuszemus
miss biliyorsun ısrar ediyordum topik aç diye
çünkü senin aldıklarını çok beğeniyordum
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım.
sosluğunu ve saklama kaplarını nerden aldığını sorabilir miyim
bornoz takımı almamışsın
ben kervandan aldım 1-2 ay önce indirimden.
bi bak istersen çok şık bornoz takımı var.
olmazsa taçın modelleride hoş

ikeadan aldığın bardaklarından bendede var canım resimdekilerden bile güzel :)
herşeyin harika Allah en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sana opuyorumnanaktan

Özel günlerde kullanacağınpike takımının markasını öğrenebilir miyim? Bu markada bu tarz ağır pike takımları var mı acaba Miss?

Back
X