• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss curious'un ceyizi..

Bir de yataştan aldığın ve yatak örtüsü olarak kullanmayı düşündüğün nevresim takımını kaça aldın acaba?
Güle güle kullanman dileğinde bulunmuştum ama tekrar söyleyeyim, allah ağız tadıyla güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Bu arada bayağı bir şeyimiz aynıymış şöyle baktım da, eklemediklerimi de göz önünde bulundurunca.

bilmiyorumkismileheps' .ok guzel iyi gunlerde huzurla kullanin insallah
mor hasatasi olarak mor lu seffaf kapakli saklama kaplarini nnerden aldinnnn diye sorabilirmiyimmmm
cok tesekkurler..a.s. mor seffaf kapakli saklama kaplari noble life isimli markaya ait cnm..

bulasikligin ve cekmece ici kasikligin yok zemuszemus:kedi:banyo paspasi\banyao ve mutfak icin cop kovasi\kurulama bezleri ve muftak icin el havulalri aklima bunlar geldi
tesekkurler listeme ekledim bulasikligi ve cekmeci ici kasikligia.s banyo grubunu evi tutunca almayi planliyorum fayansla uyum saglamasi icin.. mutfak icin bi kac tane ev havlusu aldim ama resimlerini bulamadim malesef..:1no2:

Aldığın birçok şeye bayıldım. Nazar boncuğun eksik :)) Allah nazarlardan korusun, çok özenmişsin her şeyine Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip eder inşallah. Nihalelerin çok cici canım, nerden aldın?
aminnnnnnnnnnnnnn cnm cok sagolun...Nihaleleri tchibo isimli markadan aldim ama aklinda olsun pasabahcede de guzel, metalden nihaleler var tavsiye ederim..yerimseniben

işte benim beklediğim topiikkkzemuszemus
miss biliyorsun ısrar ediyordum topik aç diye
çünkü senin aldıklarını çok beğeniyordum
hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım.
sosluğunu ve saklama kaplarını nerden aldığını sorabilir miyim
bornoz takımı almamışsın
ben kervandan aldım 1-2 ay önce indirimden.
bi bak istersen çok şık bornoz takımı var.
olmazsa taçın modelleride hoş
canim evet aslina bakarsan aklima sen koydun topic acma fikirini uygulamaya gecirmemde etkili isim sen oldun..vereliniortak soslugu mudodan almistim outletten, saklama kaplarini pembe olan buyukleri noble lifedan, minik olanlari tantitoniden aldim tatlicim..
Bornozu sorma cnm ya annem eskiden almis ama hosuma gider mi bilmiyorum, onu misafir icin kullanamaz miyim acaba?:uhm: yoksa ben de almak istiyorum bi tane..

ikeadan aldığın bardaklarından bendede var canım resimdekilerden bile güzel :)
herşeyin harika Allah en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sana opuyorumnanaktan
evet cnm gormustum sende de, gule ule kullanalim insallah...Sabahlari portakal suyu sıkar iceriz insallah eslerimizle..:içelim:
iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim cnm..

Özel günlerde kullanacağınpike takımının markasını öğrenebilir miyim? Bu markada bu tarz ağır pike takımları var mı acaba Miss?
cnm onu ecobelladan almistim ama kimisi batti falan diyor o markaya, ceyizim icin aldigim ilk urun oydu..Gecenlerde actim baktim icine yorgan bile girebiliyor..Ecobellada bu tarz pikeler olabilir cnm, sitesine ya da internete bir bak istersen..

Bir de yataştan aldığın ve yatak örtüsü olarak kullanmayı düşündüğün nevresim takımını kaça aldın acaba?
Güle güle kullanman dileğinde bulunmuştum ama tekrar söyleyeyim, allah ağız tadıyla güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Bu arada bayağı bir şeyimiz aynıymış şöyle baktım da, eklemediklerimi de göz önünde bulundurunca.
onu 260 dı snrm aldigimda ama bi ara markafonide aynisini daha ucuza verdiler ben alali bi 8 ay oluyor herhalde..Demek ki tarzlarimiz uyusuyor cnm, dedim ya takipcinim die..yerimseniben

canım ya çok güzeller hepside özzelilede porselen takımına bayıldım
ay kıskandım seni valla
ayy daha iyileri sana insallah tatlim ya, ama inanin ceyiz duzecem die gece-gunduz calistim bu sene..Yoruldum ya bu saatte isten geliyorum dusunun yaaa....mafoldumben

canim evet aslina bakarsan aklima sen koydun topic acma fikirini uygulamaya gecirmemde etkili isim sen oldun..vereliniortak soslugu mudodan almistim outletten, saklama kaplarini pembe olan buyukleri noble lifedan, minik olanlari tantitoniden aldim tatlicim..
Bornozu sorma cnm ya annem eskiden almis ama hosuma gider mi bilmiyorum, onu misafir icin kullanamaz miyim acaba?:uhm: yoksa ben de almak istiyorum bi tane..

ayy canım fikir annesi benim deseneaklinialirimsmile
ya canım ben şeyi sormuştum saklama kavanozu mu demeliydim
böyle metal gibiydi sanırım
o sosluğuda çok beğendim
bievin o bardaklarınada hastayım
sirkecideki bievden mi aldın

ayy canım fikir annesi benim deseneaklinialirimsmile
ya canım ben şeyi sormuştum saklama kavanozu mu demeliydim
böyle metal gibiydi sanırım
o sosluğuda çok beğendim
bievin o bardaklarınada hastayım
sirkecideki bievden mi aldın
saklama kavanozunu tantitoniden almistim cnm, bu arada efet fikir annesi sensin...vereliniortak renkli bardaklari ozellikle sirkeciye gidip almistim ama 9 tane almistim snrm 3 tane daha lzm sanirim..O donemde indirim vardi bi de yoksa hepsini bi anda almak zor olurdu..

saklama kavanozunu tantitoniden almistim cnm, bu arada efet fikir annesi sensin...vereliniortak renkli bardaklari ozellikle sirkeciye gidip almistim ama 9 tane almistim snrm 3 tane daha lzm sanirim..O donemde indirim vardi bi de yoksa hepsini bi anda almak zor olurdu..

yaa evet bende bayılıyorum ı bardaklara
sorması ayıp ne kadara aldn tanesini

onu 260 dı snrm aldigimda ama bi ara markafonide aynisini daha ucuza verdiler ben alali bi 8 ay oluyor herhalde..Demek ki tarzlarimiz uyusuyor cnm, dedim ya takipcinim die..yerimseniben

hımm hoşmuş ama, görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti daha önce.İyi günlerde kullanın inşallah canım. O kadar çok nevresim aldım ki almamam gerekiyor aslında artık ama dayanamıyorum. Bii o kadar daha ürün ekleyebilirim aslında nevresimde ama nette bulamadım fotolarını. Bir de büyük resim ekleyemiyorum sanırım 100 mesaj olması gerekiyor. Topicimi yenilerim belki ben de, büyük resimler kullanıp.

hımm hoşmuş ama, görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti daha önce.İyi günlerde kullanın inşallah canım. O kadar çok nevresim aldım ki almamam gerekiyor aslında artık ama dayanamıyorum. Bii o kadar daha ürün ekleyebilirim aslında nevresimde ama nette bulamadım fotolarını. Bir de büyük resim ekleyemiyorum sanırım 100 mesaj olması gerekiyor. Topicimi yenilerim belki ben de, büyük resimler kullanıp.
Ben gordugumde direk yatak ustundeydi cok hosuma gitmisti,yastiklarini da nisanlim almisti fiyati biraz tuzlu olunca. Yatak ortusu gibi kullanicam nevresim takimini nasipse..Bi de Nevresimi ben cok fazla almadim cnm, simdilik 4-5 tane yeter diye dusundum..
Resimleri buyuk koyarsan cnm bakmasi daha kolay oluyor gercekten..Bu arada brans neydi senin merak ettim..yerimseniben

çok zevklisin canım iyi günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah...
amin cnm cok tesekkurler...opuyorumnanaktan

Ben gordugumde direk yatak ustundeydi cok hosuma gitmisti,yastiklarini da nisanlim almisti fiyati biraz tuzlu olunca. Yatak ortusu gibi kullanicam nevresim takimini nasipse..Bi de Nevresimi ben cok fazla almadim cnm, simdilik 4-5 tane yeter diye dusundum..
Resimleri buyuk koyarsan cnm bakmasi daha kolay oluyor gercekten..Bu arada brans neydi senin merak ettim..yerimseniben

Koymaya başladım resimleri Miss'ciğim, ama çok yoruldu gözlerim. Sanırım yarın devam edeceğim. Benim branş Türkçe, senin branş nedircanım?

Back
X