- Konu Sahibi miss_curious
-
cok tesekkur ederim cnm..Her zaman sadelikten yana olmusumdur ve artik farkinda bile olmadan her seyin en sadesini seciyorum sanirim..Anahtarligi ben internetten almistim ikeada var mi bilmiyorum ama...Evde cok fazla esya olmayinca temizligi de kolay oluyor cnm tavsiye ederim...Zevklerimizin uyusmasi da ayrica mutlu etti beni..İcten yorumun icin tekrar sagol...Ceyizlerimizi özenle hayal ederek almanın tadı başka onları kullanmak bambaşka olmalı resımlerıne bakarken çeyiz için bakdıgım zamanlar aklıma geldı :) zevklerımız aynı oldugunu bılıyordum ama bu kadar degıl tam benım istedigım gıbı duzenlı fazla kalabalık olmayan ama şık bir ev kurmuşsun tatlım.
Ağız tadıyla mutluluk kahkalarıyla çınlar inş. Evınızde. Bende anahtarlıkdan almayı çok istemışdım ama cesaret ededim nasıl durur dıye ama en kısa zamnda ınd.gırdıgı zamn alıyorum inş. Sanırım ikea da da görmüşdüm dıye hatırlıyorum bu arada çok fazla yazdgımı farkettım :26:
K.i.b. Tekrr tebrık ediyorumm
sagol cnm daha iyileri sizlerin olsun insallah..Halilari secerken cok fazla ugrasmistim..Genel olarak mobilyalarimla uyumlu olmasina,kullanilisina,modern bi tarzda olmasina dikkat ettim...Sonuc benim de icime sindi gercekten..Bu yuzden her odaya farkli markadan bulabildim..canim evine baildim cok hos gulle gulle otur insallah bu arada halilarini nerden aldin cok hoslar ve tavsiye edermisin bizlerde
tesekkurler cnm su an icin sorun yok beyaz oldugu icin ama sonra nasil olur bilmiyorum..beyaz salonlara olan nefretimi yıktınız...
evinizi çok beğendim ama salon bi harika
tesekkur ederim cnm begenmene cok sevindim..salonun düzenine bayıldım canım mutlu günlerde kullan koltuk takımı ve halı çok hoşuma gitti zevk sahibiymişsin gerçekten
sagol cnm daha guzelleri senin olsun insallah..Cok cok zevkli bir ev.Masallah.Harika ,bayildim.Güle güle oturun insallah.
yok cnm antalyadayim istanbulda ne mumkun 600 lira kiraya guzel bi ev..8 sene istanbulda yasadim 750 tlye 1+1 evde kaldim..istanbuldamı oturuyosunuz semt olarak neresınde merak ettım 600 lira kıraya ev çok çok güzel yani kıranız çok ii
tesekkur ederim cnm..Çok güzel olmuş mutluluklar .....
tesekkur ederim evet cnm antalyadayim muratpasadayim..evin çok güzel olmuş bu güzel evin içinde sanada mutluluklar :) bu arada antalyadasın sanırım semt neresi?
amin cnm insallah cok tesekkur ederim..güzel güzel oturmak nasip etsin
tesekkur ederim cnm..Amiin insallah...Evimiz kira oldugu icin boyasi nedir bilmiyorum cnm tasindigimizda boyaliydi...güle güle mutlu günler geçir canım evin çok güzel salonun da çok şık yemek masanın olduğu resimdeki duvar boyanın markası ve rengi nedir sorabilir miyim ben de yatak odama bu renk istiyorum malum boyalar duvarda başka katalogda başka oluyo...
amiin cnm cok tesekkur ederim..Salon mobilyami antalyada bi mobilya magazasindan almistim bi marka degil yani..Perdemi de marka almadim cnm perdeciden oylece sectim..Kusura bakma fazla yardimci olamadim snrm..allah huzurla mutlulukla yasatsın cnm. salon mobilyanı ve perdeni nereden aldıgını sorucamm.. cok begendim dee:)
amiin cnm insallah tesekkur ederim cook..bayıldım maşallah allah sağlıkla mutlulukla huzurla oturmanızı nasip etsin.
tesekkur ederim amiin cnm zevklerimiz uyusuyor demek ki..daha iyileri senin olsun insallah..Miss curious sen nekadar zevkli bir bayansın.Maşallah evini çok beğendim güle güle otur.Özellikle yemek odası takımına,yatak örtüne ve mutfağını çok beğendim.Ağız tadıyla oturun canım.
o tuzluklari da arkadaslarim almis cnm ev hediyesi olarak ben de cok seviyorum..Bu arada masanın üstündeki o şirin tuzluklardan benim çeyizimde de var:)
allah kolaylik versin cnm sana..darisi senin basina insallah..Çerçeveleri biraz abarttım mi diyodum ama gelen yorumlar mutlu etti beni..çook güzel bir ev olmuş canım güle güle oturun . sade ve şık cok beğendim :) çerçevelerin özellikle benimde hayalim böyle evin her yerini aşkımla ikimizin resimleriyle süslemek :) bnde suan nişan hazırlığı yapıyorum resimleriini görünce bian önce evlenesim geldi :)
evet cnm ben de gormustum yazicaktim buraya sen benden once davranmissin..ilgilenenler için anahtarlığın aynısı markafonide bugün indirimde duyurulur
tesekkur ederim cnm..daha guzelleri senin olsun insallah..tek kelimeyle harika özellikle yatak odasi takimi ve yemek odasi takimini cok begendim güle güle oturun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?