- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkurler cnm..Amiin...Evinizde eşyalarınızda çok güzel güle güle sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallh...
cnm salon grubum bilinen bi markaya ait degil..AKDENİZ mobilyadan almistim antalyadan..Fiyati da 3500 tl idi yanlis hatirlamiyosam..Canım ya bişey soracaktım salon gurubun çok güzel markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim?
arkadaşım o tablonun aynısını bir sitede buldum fiyatı79.90 iyimi sence.
evet cnm antalyadayim pastacimmm tarafini biliyorum oralar cok guzel...Bu arada Antalya daymıssın Benimde ailem Antalyada bende Antalya Lara yeşil bahçede yaşıyordum Pastacım orada
Bilmem mi cnm istanbulu 8 sene yasadim..Ve yasadigim evler kucucuktu..Antalya'da allahtan daha genis evler ve daha uygun cok sukur..Canım çok hoş olmuş. Güle güle oturun:)) Ben de böyle sade istiyorum ama istanbul da evler baya küçük ruhum sıkılacak gibi(
Ama evini merak ediyordum tahminlerimde yanılmadım:))
tesekkur ederim cnm,daha iyileri sizlerin olsun insallah..evin çok güzel canım güle güle otur
tesekkurler cnm ya cok detayciyim,ev doseme doneminde esim de gercekten cok yorulmustu..cnm evine bayıldım işte benim ev döşeme anlaşıyım bu az,şık,güzel kullanışlı eşyalar ve oldukça hoş bu arada tertemiz güle güle otur cnm evinde bu arada küçük detaylarda çok hoş ekmekliğin ve buzdaoabı süslerin (kırmızı yapıştırmalı) cidden zevklisin cnm...allah mutluluğunu bozmasın
cnm ben pek takilmiyorum lekelere ya,sildigim zaman kuruluyorum guzelce o kadar..Yorma kendini fazla genel olarak ocagimin seklinden performansindan memnunum..canım evini beğendim allah ağzınızın tadını bozmasın bişey sormak istiyorum ocağından memnunmusun benimkide öyle siyah cam ankastre en ufak lekeyi belli ediyor yemek yaparken elimde bez ile yapıyorum bıktım valla
sagol cnm amiin insallah...eviniz çok sade ve hoş.bakarken hiç göz yormuyor çok beğendim.mutluluklar.
sagol cnm,darisi size insallah..çokk çokk çookk güzell:))
cok sevindim cnm evimde yerlesmis sekillerini begenmene..Tatli telaslar bunlar sizin vaktiniz varmis bayaga,gonul rahatligi ile bakabilirsin mobilyaya cnm heleki yaninda seninle mobilya bakan bi esin varsa..Esimin isleri yogundu o donemde o yuzden ben cogu isimi kendim hallettim malesef..O yuzden o gunler biraz sancili gecti cnm..maşşallah, maşşallah, maşşallah....
güle güle mutlulukla huzurla oturun inşallah, bizimde 5 ayımız kaldı bakalım, bende antalyada oturduğum için, bu sıralar mobilya araştırması yapıyoruz, mobilyalarının bir çoğunu görmüşdümama tabi evinde çok daha güzel durmuşlar..
cok tesekkur ederim cnm cok mutlu oldum yorumunu okuyunca..ayy ne kadar iç açıcı bı ev cok guzel,gule gule oturun
di mi cnm ya bi turlu koyamamistim resimleri bugune nasipmis..Cerceveleri esim pek begenmemisti ama dinlemedim aldim..canım sonunda ekledin ve görebildik
evin o kadar güzelki bayıldımmm herşeyin çok hoş,heleki resim çevreleri harika,mutfağın harikaa
güle güle mutlulukla otur canım
evin çok güzel cnm sade ve uyumlu...güle güle oturun:)
evet cnm antalyadayim pastacimmm tarafini biliyorum oralar cok guzel...
Bilmem mi cnm istanbulu 8 sene yasadim..Ve yasadigim evler kucucuktu..Antalya'da allahtan daha genis evler ve daha uygun cok sukur..
tesekkur ederim cnm,daha iyileri sizlerin olsun insallah..
ben de istanbulda okudum ve 4 sene calistim cnm..Cook tesekkur ederim gercekten yardimci olmam gereken bir sey olursa hic cekinmeden sorabilirsin..sevgiler..Pastacımm oradaki yeşil binalardan ön kısımda Şimdi İstanbuldayım okul vs dolayı Antalya bambaşkadır Çok özledim Çok beğendim herşeyinii daha öncede belirtmiştim ama ağız tadıyla oturursun İnşallah sanırım akdeniz insanı olduğun için ayrıca bir kanım ısındı ve kendime çok yakın buldum zevkin ve herşeyinle Hoşçakal Sevgiler.
ozelden yazarim cnm sana hatta su anda sitede kiralik ev var diye biliyorum yeni bosaldi..Cnm cok guzel gule gule oturun.nerde olduunu ogrenebilirmiyimmayista baska bi eve gecicezde kiralik yeni bi ev ariorum.ozeldende yazabilirsin
bayıldım evinesade ve çok ferah görünüyor güle güle oturun detaylar ilgimi çekti çok hoş görünüyor herşey...resimli anahtarlığı çok beğendim nerden aldın acaba?
cnm hadi yaz bekliorum anadolu yakasimi belki komsu oluruzben de istanbulda okudum ve 4 sene calistim cnm..Cook tesekkur ederim gercekten yardimci olmam gereken bir sey olursa hic cekinmeden sorabilirsin..sevgiler..
ozelden yazarim cnm sana hatta su anda sitede kiralik ev var diye biliyorum yeni bosaldi..
cok tesekkur ederim cnm...resimli anahtarligi trendyol isimli siteden indirimde oldugu bi donemde almistim..
cnm ben antalyadayim snrm istanbuldayim sandim..Uzuldum bak simdi..cnm hadi yaz bekliorum anadolu yakasimi belki komsu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?