Miss_curious'un Evi..

Canım çok hoş olmuş. Güle güle oturun:)) Ben de böyle sade istiyorum ama istanbul da evler baya küçük ruhum sıkılacak gibi(
Ama evini merak ediyordum tahminlerimde yanılmadım:))

Evinizde eşyalarınızda çok güzel güle güle sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallh...
tesekkurler cnm..Amiin...

Canım ya bişey soracaktım salon gurubun çok güzel markasını ve fiyatını öğrenebilir miyim?
cnm salon grubum bilinen bi markaya ait degil..AKDENİZ mobilyadan almistim antalyadan..Fiyati da 3500 tl idi yanlis hatirlamiyosam..

arkadaşım o tablonun aynısını bir sitede buldum fiyatı79.90 iyimi sence.

cnm tabloyu ben 59 tlye almistim ama indirimde oldugu bi donemde..Sitede cok fazla gormedim bi de..
Sunu belirtiyim yalniz tablo digital baski hani boya izi vs. dikkat ediyosan ve orjinal tablo gibi olsun diyosan tavsiye etmem ama genel şekli hosuma gitti diyosan alabilirsin bence...

Bu arada Antalya daymıssın Benimde ailem Antalyada bende Antalya Lara yeşil bahçede yaşıyordum Pastacım orada
evet cnm antalyadayim pastacimmm tarafini biliyorum oralar cok guzel...

Canım çok hoş olmuş. Güle güle oturun:)) Ben de böyle sade istiyorum ama istanbul da evler baya küçük ruhum sıkılacak gibi(
Ama evini merak ediyordum tahminlerimde yanılmadım:))
Bilmem mi cnm istanbulu 8 sene yasadim..Ve yasadigim evler kucucuktu..Antalya'da allahtan daha genis evler ve daha uygun cok sukur..

evin çok güzel canım güle güle otur
tesekkur ederim cnm,daha iyileri sizlerin olsun insallah..

tesekkurler cnm ya cok detayciyim,ev doseme doneminde esim de gercekten cok yorulmustu..bi cok seyi her bayan gibi kendim sectim..begendiyseniz ne mutlu bana..Sadeligi cok seviyorum..
cnm ben pek takilmiyorum lekelere ya,sildigim zaman kuruluyorum guzelce o kadar..Yorma kendini fazla genel olarak ocagimin seklinden performansindan memnunum..

eviniz çok sade ve hoş.bakarken hiç göz yormuyor çok beğendim.mutluluklar.
sagol cnm amiin insallah...

çokk çokk çookk güzell:))
sagol cnm,darisi size insallah..

cok sevindim cnm evimde yerlesmis sekillerini begenmene..Tatli telaslar bunlar sizin vaktiniz varmis bayaga,gonul rahatligi ile bakabilirsin mobilyaya cnm heleki yaninda seninle mobilya bakan bi esin varsa..Esimin isleri yogundu o donemde o yuzden ben cogu isimi kendim hallettim malesef..O yuzden o gunler biraz sancili gecti cnm..

ayy ne kadar iç açıcı bı ev cok guzel,gule gule oturun
cok tesekkur ederim cnm cok mutlu oldum yorumunu okuyunca..
canım sonunda ekledin ve görebildik

evin o kadar güzelki bayıldımmm herşeyin çok hoş,heleki resim çevreleri harika,mutfağın harikaa

güle güle mutlulukla otur canım
di mi cnm ya bi turlu koyamamistim resimleri bugune nasipmis..Cerceveleri esim pek begenmemisti ama dinlemedim aldim..tesekkurler cook...Evimiz kendi evimiz diil ama bi gun kendi evimi de dekore etmek isterim cook..

evin çok güzel cnm sade ve uyumlu...güle güle oturun:)

sagol cnm sanirim beni en iyi anlatan iki kelime..SADELİK ve UYUM..

Pastacımm oradaki yeşil binalardan ön kısımda Şimdi İstanbuldayım okul vs dolayı Antalya bambaşkadır Çok özledim Çok beğendim herşeyinii daha öncede belirtmiştim ama ağız tadıyla oturursun İnşallah sanırım akdeniz insanı olduğun için ayrıca bir kanım ısındı ve kendime çok yakın buldum zevkin ve herşeyinle Hoşçakal Sevgiler.

Cnm cok guzel gule gule oturun.nerde olduunu ogrenebilirmiyimmayista baska bi eve gecicezde kiralik yeni bi ev ariorum.ozeldende yazabilirsin

bayıldım evine sade ve çok ferah görünüyor güle güle oturun detaylar ilgimi çekti çok hoş görünüyor herşey...resimli anahtarlığı çok beğendim nerden aldın acaba?

ben de istanbulda okudum ve 4 sene calistim cnm..Cook tesekkur ederim gercekten yardimci olmam gereken bir sey olursa hic cekinmeden sorabilirsin..sevgiler..

Cnm cok guzel gule gule oturun.nerde olduunu ogrenebilirmiyimmayista baska bi eve gecicezde kiralik yeni bi ev ariorum.ozeldende yazabilirsin
ozelden yazarim cnm sana hatta su anda sitede kiralik ev var diye biliyorum yeni bosaldi..

bayıldım evine sade ve çok ferah görünüyor güle güle oturun detaylar ilgimi çekti çok hoş görünüyor herşey...resimli anahtarlığı çok beğendim nerden aldın acaba?

cok tesekkur ederim cnm...resimli anahtarligi trendyol isimli siteden indirimde oldugu bi donemde almistim..

cnm hadi yaz bekliorum anadolu yakasimi belki komsu oluruz

Eviniz gerçekten çok zevkle döşenmiş .Mutfağa ve koltuklarınıza bayıldım özellikle çok şıklar samimi söylüyorum.:79: Güle güle oturun artık ayrıca eşinizle de mutluluklar fotolar da çok hoş görünüyor

Canım benim harika evin tam sana yakısan bir ev :107:
Allah mutlulukla oturmak nasip etsin .. herşeyide cok güzel acıyla cekmissin ellerine sağlık missim

evin çok güzel olmuş, güle güle otur. özellikle salonuna bayıldım . ışığı çok güzel kullanmışsın, eşyaların güzelliğini daha da ortaya çıkarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…