- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm beyaz huzur veriyor bana...tam benim zevkime göre döşenmiş.beyaz ağırlıklı.çok güzel canım güle güle otur mutlu,sağlıklı,huzurlu:81:
cok tesekkur ederim cnm,daha iyileri senin olsun insallah..tertemiz pırıl pırıl bir ev ayrıca çok şık döşenmiş mutlu günler geçirin güzel yuvanızda.
cnm dugun fotolarim studioyesilcam' a ait..İzmirde subesi yok ama cekim icin izmire gelirler belki..cok tesekkurler tekrardan..saol canım ayrıca düğün fotolarında baktım onlarda cok güzel antalyada çekildiğini söylemişsin ben izmirde oturuyorum gerci ama cektirdiğin yer neresi? belki izmirdede subesi olabilir cok begendim resimler harikaydı semsiyeli olanlar cok tatlı :)
tesekkur ederim cnm..çok şık eviniz güle güe oturun
sagol cnm amiin insallah..Çok güzel şık sade güle güle oturun mutluluklar
tesekkur ederim cnm o zaman dilerim sen de hayalindeki eve kavusursun tez zamanda...hayalimdeki gibi bir ev güle güle oturun
amiiin cnm insallah yaaaaaa...Begenmene sevindim, aslinda ben genel olarak begenmistim ama daha da iyi olabilirdi diye dusunuyodum cnm ama yorumlari okuyunca daha da sevmeye basladim evimi..sana da bu yakışırdı missevin çok gzel olmuş siteye girdiğimde ilk baktığım isimlerden biriydin çok zevklisin evinide öyle döşemişsin çok sade göz yormayan süperr bi ev olmuşş. birkaç sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim ilk olarak mobilyalarını nerden aldığını sormk isterm özelliklede salondaki mobilyalarını bayıldmmm onlara soraa halılarını ve yatak odasındaki abajur nerden aldığını merak ettimde rabbiim kendi evinde oturmayı nsip etsin inş evinizden huzur mutluluk hiç eksik olmasın:81:
sagol cnm resimlerimizi cok seviyorum o yuzden her yere koydum..heryerde çerçeve fotoğraf olan evlere bayılıyorm
olurum tabiki cnm ne demek fikir verebildiysem ne mutlu bana...sanırım senden baya bi kopya çekeceğim :) ve sana soracağım çok şey olacak hayalimdeki ev resmen karşımda bana çeyiz alışverişimde yardımcı olursan çok sevinirim miss
tesekkurler cnm..eviniz çok güzel ve sade olmuş.
aynen cnm benim duygularima tercuman oldun..Sadelik goz yormuyor ve en onemlisi temizligi daha kolay oluyor..cok tesekkur ederim sana ben de sana mutluluklar diliyorum..Ben de sadelıkten yanayım benim evim de sadedir.Her şeyin çok güzel ve sade harika olmuş.Sadelik bana dingillik verir,ruhumu güzelleştirir ve beni mutlu kılar.AYrıca objelerin güzelliğini ortaya çıkarır.Senin de öyle olmuş.Sana evinle ve eşinle mutluluklar dilerim öptüm canım.
aaa tesekkur ederim cnm ne guzel bulmussun tabiri..cnm ya benim perde isim cok aceleye gelmisti tum evi 30 dk icinde belirledim ve ciktim..Perdeci de tanidik olunca o bana gosterdi ben de eledim uymayanlari..Perdeci ne marka gosterdi inan bilmiyorum olcuyu de ben vermedim eve geldi olctu ve gitti..Her seyi o ayarladi yani ben sadece modeli sectim..evin miss gibigüle güle otur cnm cok özendim walla:)
belki önceki sayfalarda cevaplamışsındır ama hepsini okuyamadım kusura bakma:)
bende salondaki perdelerini merak ettim cnm nerden aldın ve metresi ne kadardı hatırlıyor musun?
cok tesekkur ederim cnm..Güle güle otur canım mutlulukla ; sağlıkla
Çok zevkli döşenmiş çok beğendim...
amiin guzelim herkes diledigi eve oturur insallah ve diledigince doser...cercevelerin hepsini mudodan aldim cnm..çerçevelerini nereden aldın canm birkere daha baktım bayıldım yine ya..rabbim tüm bekarlara böyle ferah,bir ev dayamayı nasip etsin valla:)
tesekkur ederim cnm amiiiiin insallah...cok sevindim guzel ve samimi yorumunu okuyunca....ben de sana mutluluklar diliyorum..Siz güzelsiniz.
Eviniz de güzel maşallahh...
Bu güzel evde çok güzel günler yaşarsınız inşallahh...
Mutfağınız, koridorunuz, oturma odanızı özellikle çok sıcak, ferah buldum...
insallah cnm bi gun kendi evlerimizde oturmak nasip olur...ben azcik sansliydim snrm ankastreye uyumlu bi ev buldum kiraya..tek kelimeyle süppermiş canım bizimde evimiz olsaydı ankanstre düşüncektik ama kiracı olucamız için maglesefki istediğimiz gibi döşeyemeyecegizz
tesekkur ederim cnm benim begendiklerimi sizlerin de begenmesi hosuma gidiyo cook..Miss curious'un gelinligi-ceyizi-dugun resimleri derken evini de gordunuz sonunda..allah nasip ederse ilerleyen yillarda bebegi konusunu acarim...güle güle huzurla oturun inşallah...zevkli hatunsun sen,çeyizlerinden biliyorum:))
mutluluklar canım...
mrb cnm ,
mutfak ve salon masasının üzerindeki dekoratif tabakları çok beğendim.nereden aldın acaba ben izmir'deyim bulabilir miyim ki ?çok güzeller hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?