Miss_curious'un Evi..

di mi cnm ya bi turlu koyamamistim resimleri bugune nasipmis..Cerceveleri esim pek begenmemisti ama dinlemedim aldim..tesekkurler cook...Evimiz kendi evimiz diil ama bi gun kendi evimi de dekore etmek isterim cook..

AMA bence çok güzel iyiki alıp böyle yapmışsın her yerde resimleri görmek kadar güzel bişey yok bence..eminim onuda böle harika bişekilde dekore ediceğinden.kimbilir neler yaparsın hayranım zevkine ya..çeyizinded eolduğu gibi.

Eviniz çok güzel gule gule oturun :)

Ferah çok kalabalık değil herşey sade ve şık çok hoş gerçekten

Bu arada mutfak resmınızde gördum bende bernardodan kırmızı baharatlık setını almayı düşünüyorum kullanım olarak nasıl memnunmusunuz?

Canım benim harika evin tam sana yakısan bir ev :107:
Allah mutlulukla oturmak nasip etsin .. herşeyide cok güzel acıyla cekmissin ellerine sağlık missim
tesekkur ederim cnm benim darisi senin basina insallah..Senin de az kaldi evini gormeyi cok isterim ben de..

Herşey son moda ve çok şık. Güle güle oturun.
tesekkur ederim begenmenize sevindim..

huzurla otur evinde,ferah evlere bayılıyorum...
sagol cnm hepimiz huzurla oturalim insallah..

evin çok güzel olmuş, güle güle otur. özellikle salonuna bayıldım . ışığı çok güzel kullanmışsın, eşyaların güzelliğini daha da ortaya çıkarmış.
tesekkurler cnm salona bi de lambader almayi istiyorum nasipse...

Basta salonunuz olmak üzere hersey cok sade ve güzel,,huzurla oturun.
tesekkur ederim cnm...

evin çok şık güle güle otur canım
sagol cnm daha iyileri sizlerin olsun insallah..
güle güle otur. çok güzeell
tesekkur ederim cnm..

tesekkur ederim cnm ya utandiriyosun beni..zevklerimiz uyusuyor gercekten,dekorasyona cok merakliyim soyle bi mimarin yanina gidip cirak olasim geliyo..

tesekkur ederim cnm elimden geldigince uydurmaya calistim..Kirmizi baharatlik setinden memnunum cnm tavsiye ederim yalniz birinin mıknatısı dusmus o yuzden yapismiyo malesef..

allahım gue gule mutlulukla oturmayı nasıp etsın gercekden cok ınce bı zevkle dosenmıs zevkıne hayran kaldım nede guzel dusunupde mutluluk pozlarını her yere sacmıssın mutluluklar

bayıldımmmm maşallah cok guzel olmuş ya heleki yemek odası takımın gerçekten mükemmelmiş resimler ayrıca çok hoş güle güle oturun inş

her bakışımda ayrı ayrı hoşuma gidiyor. çok güzel oldu evin misscim tekrar güle güle otur! her eşyanı bildiğimiz için bakmak ayrıca bi keyif veriyoo banaa

Çok güzel görünüyor.Sade ve modern bir ev.Huzur veren dingin bir hava hakim.
Güle güle oturun,Allah mesut etsin.
sagol cnm ben de evimde huzur buluyorum ve cok seviyorum..

allahım gue gule mutlulukla oturmayı nasıp etsın gercekden cok ınce bı zevkle dosenmıs zevkıne hayran kaldım nede guzel dusunupde mutluluk pozlarını her yere sacmıssın mutluluklar
tesekkur ederim cnm elimden geldigince detaylara dikkat etmeye calistim,biraz daha zamanim olsaydi daha iyi bi seyler cikabilirdi belki ama buna da cok sukur.
cok ğüzel güle güle otur
tesekkur ederim cnm..
bu arada giriş antredekı aynaya ve anahtarlıgına bayıldım gule gule kullan
sagol cnm ben de cok seviyorum ikisini..

bayıldımmmm maşallah cok guzel olmuş ya heleki yemek odası takımın gerçekten mükemmelmiş resimler ayrıca çok hoş güle güle oturun inş
tesekkur ederim cnm,nazar boncuklarin icin ayrica cok sagol...

Evin çok güzel canım Rabbim huzur versin...
amiin cnm cok tesekkur ederim...

her bakışımda ayrı ayrı hoşuma gidiyor. çok güzel oldu evin misscim tekrar güle güle otur! her eşyanı bildiğimiz için bakmak ayrıca bi keyif veriyoo banaa
gercekten cnm ya mesela mutfak dolaplarimin icini cekmemistim ama sanirim icinde neler oldugunu herkes biliyo..

canım güle güle otur inş..çok güzel.salon halın grili beyazlı mı acaba? bende halı arıyrumda markası nedir?
cnm genel olarak gri hakim ama aralarda hafif beyaz var..Markasi kaşmir-carpet and more serisi..

Ceyizlerimizi özenle hayal ederek almanın tadı başka onları kullanmak bambaşka olmalı resımlerıne bakarken çeyiz için bakdıgım zamanlar aklıma geldı :) zevklerımız aynı oldugunu bılıyordum ama bu kadar degıl tam benım istedigım gıbı duzenlı fazla kalabalık olmayan ama şık bir ev kurmuşsun tatlım.
Ağız tadıyla mutluluk kahkalarıyla çınlar inş. Evınızde. Bende anahtarlıkdan almayı çok istemışdım ama cesaret ededim nasıl durur dıye ama en kısa zamnda ınd.gırdıgı zamn alıyorum inş. Sanırım ikea da da görmüşdüm dıye hatırlıyorum bu arada çok fazla yazdgımı farkettım :26:
K.i.b. Tekrr tebrık ediyorumm

canim evine baildim cok hos gulle gulle otur insallah bu arada halilarini nerden aldin cok hoslar ve tavsiye edermisin bizlerde

salonun düzenine bayıldım canım mutlu günlerde kullan koltuk takımı ve halı çok hoşuma gitti zevk sahibiymişsin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…