- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi miss_curious
-
di mi cnm ya bi turlu koyamamistim resimleri bugune nasipmis..Cerceveleri esim pek begenmemisti ama dinlemedim aldim..tesekkurler cook...Evimiz kendi evimiz diil ama bi gun kendi evimi de dekore etmek isterim cook..
tesekkur ederim cnm benim darisi senin basina insallah..Senin de az kaldi evini gormeyi cok isterim ben de..Canım benim harika evin tam sana yakısan bir ev :107:
Allah mutlulukla oturmak nasip etsin .. herşeyide cok güzel acıyla cekmissin ellerine sağlık missim
tesekkur ederim begenmenize sevindim..Herşey son moda ve çok şık. Güle güle oturun.
sagol cnm hepimiz huzurla oturalim insallah..huzurla otur evinde,ferah evlere bayılıyorum...
tesekkurler cnm salona bi de lambader almayi istiyorum nasipse...evin çok güzel olmuş, güle güle otur. özellikle salonuna bayıldım . ışığı çok güzel kullanmışsın, eşyaların güzelliğini daha da ortaya çıkarmış.
tesekkur ederim cnm...Basta salonunuz olmak üzere hersey cok sade ve güzel,,huzurla oturun.
sagol cnm daha iyileri sizlerin olsun insallah..evin çok şık güle güle otur canım
tesekkur ederim cnm..güle güle otur. çok güzeell
tesekkur ederim cnm ya utandiriyosun beni..AMA bence çok güzel iyiki alıp böyle yapmışsın her yerde resimleri görmek kadar güzel bişey yok bence..eminim onuda böle harika bişekilde dekore ediceğinden.kimbilir neler yaparsın hayranım zevkine ya..çeyizinded eolduğu gibi.
Eviniz çok güzel gule gule oturun :)
Ferah çok kalabalık değil herşey sade ve şık çok hoş gerçekten
Bu arada mutfak resmınızde gördum bende bernardodan kırmızı baharatlık setını almayı düşünüyorum kullanım olarak nasıl memnunmusunuz?
sagol cnm ben de evimde huzur buluyorum ve cok seviyorum..Çok güzel görünüyor.Sade ve modern bir ev.Huzur veren dingin bir hava hakim.
Güle güle oturun,Allah mesut etsin.
tesekkur ederim cnm elimden geldigince detaylara dikkat etmeye calistim,biraz daha zamanim olsaydi daha iyi bi seyler cikabilirdi belki ama buna da cok sukur.allahım gue gule mutlulukla oturmayı nasıp etsın gercekden cok ınce bı zevkle dosenmıs zevkıne hayran kaldım nede guzel dusunupde mutluluk pozlarını her yere sacmıssın mutluluklar
tesekkur ederim cnm..cok ğüzel güle güle otur
sagol cnm ben de cok seviyorum ikisini..bu arada giriş antredekı aynaya ve anahtarlıgına bayıldım gule gule kullan
tesekkur ederim cnm,nazar boncuklarin icin ayrica cok sagol...bayıldımmmm maşallah cok guzel olmuş ya heleki yemek odası takımın gerçekten mükemmelmiş resimler ayrıca çok hoş güle güle oturun inş
amiin cnm cok tesekkur ederim...Evin çok güzel canım Rabbim huzur versin...
gercekten cnm ya mesela mutfak dolaplarimin icini cekmemistim ama sanirim icinde neler oldugunu herkes biliyo..her bakışımda ayrı ayrı hoşuma gidiyor. çok güzel oldu evin misscim tekrar güle güle otur! her eşyanı bildiğimiz için bakmak ayrıca bi keyif veriyoo banaa
cnm genel olarak gri hakim ama aralarda hafif beyaz var..Markasi kaşmir-carpet and more serisi..canım güle güle otur inş..çok güzel.salon halın grili beyazlı mı acaba? bende halı arıyrumda markası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?