Miss_curious'un Evi..

merhaba,

evin çok güzel özenle düzenlenmiş sade ve şık.baharatlıklarıına bayıldım nereden aldın bulamıyorum aynısını :82:

çok güzel bir eviniz var allah güle güle oturmak nasip.salondaki yemek masası ve konsolunuza bayıldım çok güzeller

cnm acik renk olmasindan yana su ana kadar herhangi bir sıkıntı yasamadim..Kılıfları cıkarilip yikanabiliyo ama evde fazla durmadigimiz icin yikama ihtiyaci duymadik su ana kadar...
Çok beğendim canım maşaallah :) Allah ömür boyu mutlu etsin sizi....
amiin cnm cumlemizi insallah,cok tesekkurler..
Çok güzelmiş güle güle oturun :)
tesekkurler cnm..

çok zevklisin,yemek odası takımını çok beğendim galiba bende aynısını alıcam...
tesekkur ederim cnm,memnunum takimimdan beyaz olunca toz belli etmiyo alirsan gule gule kullan insallah..

merhaba,

evin çok güzel özenle düzenlenmiş sade ve şık.baharatlıklarıına bayıldım nereden aldın bulamıyorum aynısını :82:
sagol cnm begenmene sevindim...Baharatliklari bernardodan almistim ve cok memnunum elimin altinda surekli kullaniyorum yemek yaparken..

cnmbaharatlık takımın kullanışlı mı
evet cnm ben memnunum...

çok güzel bir eviniz var allah güle güle oturmak nasip.salondaki yemek masası ve konsolunuza bayıldım çok güzeller
tesekkur ederim cnm amiiin insallah...

canım herşeyin çok sade ve şık mutlulukla otur inşallah. bu arada çeyiz bölümünden de takip ediyordum seni eşyaları görünce aa evet bak bunu buraya koymuş dedim kendi kendimee annen rahatsızmış sanırım allah şifa versin inşallah bende dua edicem... soruma gelince buzdolabımız aynı benımde yaza dugunum var ve aklıma takılan buz dolabındaki etiketleri nasıl cıkardın çizmeden sevmiyorum ben öyle etiketli kalmasını... sevgiyle ve mutlu kal....

evin çok güzel olmuş harika iyi günlerde oturunuz..salonun berjerleri süpermiş ayrıca salondaki 3 lü sehpaları nerden aldıgını öğrenebilirmiyim acaba

daha önce yorum yapmıştm canım resimlere ama baktıkça aklıma geldi.mutfaktaki servis takımı ve onun kaşıklığı takımmı ve nerden aldığını öğrenebilir miyim?

bencede çok hoş bir eviniz var fakat minnacık bir tavsiye vermek isterdim bence evinizdeki o şirin vazolara abartılı olmayan yapma orkide tarzı zarif çiçeklerden bir iki dal koysanız hani hem şıklığı bozulmaz hemde biraz daha sıcak bir hava katmış olursunuz bence.. yinede çok güzel bir yuvanız var:)) güle eğlene oturun:)

salonundaki tablon limangoda indirimde ilgilenenlere duyurulur.bu arada yatak örtün çok hoş markasını öğrenebilir miyim.

cnm cok tesekkur ederim..Buzdolabimdaki etiketleri cikarirken ozel bi sey yapmadim,yavasca kaldirdim ve cikti..gordunuz neyi nereye koydugumu cnm umarim uygun yerlestirebilmisimdir..Sana da kolayliklar diliyorum cnm az kalmis dugunune..

evin çok güzel olmuş harika iyi günlerde oturunuz..salonun berjerleri süpermiş ayrıca salondaki 3 lü sehpaları nerden aldıgını öğrenebilirmiyim acaba
tesekkurler cnm salondaki sehpalari mobilya aldigimiz yerden almistik bi markasi yok saniyorum..
daha önce yorum yapmıştm canım resimlere ama baktıkça aklıma geldi.mutfaktaki servis takımı ve onun kaşıklığı takımmı ve nerden aldığını öğrenebilir miyim?
cnm mutfaktaki servis takimini markafoniden almistim ve memnunum..Cemile Cuisine'e ait..Markafonide indirime girmisti gecen hafta...

tam hatirlayamyorum ama snrm 30 tl idi...

tesekkurler cnm tavsiyen icin..cicek almayi planliyorum hatta alacagim cicegi de belirledim beyaz olucak ama salonumdaki vazolara pek yakisir mi bilmiyorum o yuzden cesaret edemedim..Bi de fiyati da biraz pahali geldi mudoda begenmistim,bakalim..Tavsiyeni dikkate alicam cnm...
salonundaki tablon limangoda indirimde ilgilenenlere duyurulur.bu arada yatak örtün çok hoş markasını öğrenebilir miyim.
gordum cnm az once ben de sen yazinca..Yatak ortum linensten cnm..Kesinlikle tavsiye ederim hem sade hem de kullanisli..İncecik, diger yatak ortuleri gibi degil..

aslinda aklimda olan bikac bisi daha var kizlar..Mutfak sandalyelerim icime sinmemisti aceleye geldi onlari degistirmeyi planliyorum ilerleyen donemlerde tabiii esim izin verirse..Malum daha yeni ev dosenince gereksiz buluyo..Modeli de gordum ve belirledim ama beklemediyim..
Salonuma tv aldik,tv olmayinca fazla oturulmuyo cunku..salonumda ufak bi degisilik yapicam o yuzden vitrini kaldiriyorum ve camasir odasina aliyorum onu koyacak yer yok cunku odada..
Son olarak da salona tablo almayi planliyorum ilerleyen donemlerde...
gorusuruz kizlar...

misscim yeni resimler eklenmiş.. çok zevkli hatunsun vesselam kırmızı saat tchibo da orası tamam :) diğer saatler nerden? birden yatak odandaki abajuru nerden aldın canımcım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…