- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnmcm bikac bisi almistim onlari koyiim dedim..Diger saatlerden gri olanini mudodan aldim gecenlerde,beyaz olani ise ikeadan almistim..Abajur da ikeadan cnmcm...misscim yeni resimler eklenmiş.. çok zevkli hatunsun vesselamkırmızı saat tchibo da orası tamam :) diğer saatler nerden? birden yatak odandaki abajuru nerden aldın canımcım?
cnm hatirlamiyorum tam olarak 200 civariydi snrm..Buzdolabi miknatislarim ikeadan..peki ne kadar canım bi yatak örtüm var ama sıkıldım ondan yani çok pahalı değilse çok beğendim alabilirim..bi de buzdolabı mıknatısların çok hoş nerden a-ldın
tesekkur ederim cnm amin insallah...coooookkkkk begendımmutlulukla yasayın
gercekten cnm ben de sansli oldugumu dusunuyorum..dugune 25 gun kala,caresizce ev ararken karsimiza cikti oturdugumuz ev..tesekkur ederim..zevkle döşenmiş bir ev. kirada böyle güzel evler bulmak zor, çok şanslısınız
cok guzel gule gule otur evin ferahligina bayildim hesey cok duzgun
cnm evet konsol uzerindeki mumluklar ikeadan..cnm konsol üzerindeki mumlukların ıkea den dimi
tesekkurler oykum...oldukça hoş,zevkli döşenmiş
güle güle oturun
tesekkur ederim cnm amin insallah...Allah ağzı tadıyla oturmanızı nasip etsin inş. =) düğün resimlerinizi de çok beğenmiştim.. mutluluklar
çok sade ve şık evin..
eşyalarının kullanımı pratik gözüküyor.
ortada göz yoran ,öcük böcük yok..temizlikte zor oluyor onlarla uğraşmak..
Beğendim..
evlenirken herşey özenilerek yapılıyor.
Allah tadınızı bozmasın..
herşeyinizi güzel günlerde kullanın..
amin cnm ya cok tesekkur ederim..canım her şey öyle güzel gözüküyo ki..daha önce çeyizlerine de bakmıştım..ne kadar zevkli olduğunu o zaman anlamıştım..Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..mutfak perdelermizin modeli aynı bu arada benmki siyah beyaz sadece..umarım kullanışlıdır..ayrıca bu eşyalarınızı kendi evinize yerleştirmek nasip olur inşallah..
amiin pembe kelebek cumlemizin evinden saglk ve huzur eksik olmasin insallah..çok ferah bi eviniz var ....
rabbim yuvanızdan sağlık ve huzurunuzu eksik etmesin...:)))))
allah alllah niye acaba cnm gormen lzm...:44:resimleri göremiyorum(
harika
çok beğendım cnm cok sade ama çok şık
huzurla sağlıkla oturun ınşlş
banyonun resmını göremedım :44:
:
tesekkurler cnm begenmen mutlu etti beni..
amin diyorum samimi dilegin icin..Banyomu o gun koymadim cnm
makinanin pili bitip duruyodu,surekli pillerin yerini degisitirp degistirip
cektim zaten resimleri..Koyarim onu da bi ara insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?