- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm amin insallah en yakin zamanda bizim de bi evimiz olur..mutfaktaki saati tchibodan almistim cnm...çok sade şık ve tertemiz bir eviniz var mutlulukla sağlıkla oturun ,allah bizim gibi evi olmayanlara ev nasip etsin.meyve sıkma makinamız aynı:)mutfaktaki kırmızılı saati nerden aldığını sorabilirmiyim.?
anladim cnm ben de sanirim salon ve mutfaga bakarim en cok..bu evı kim beğenmezkı harıka
tmm cnm beklıyorum
ben bi evde mutfak ve banyoya cok dıkkat ederımde
sagol cnm perdelerimi oyle acele sectim ki ve bi magazadan aldim gectim...sevindim simdi..salonun çok şık koltukların harikaa ..özellikle perde seçimine bayıldım bende böle bişi aradım ama bulamadım..güle güle otur ..
CNM MUTFAĞINDa zebra perde var sanırım nasıl memnun musun ?
canım gule gule oturun bayıldım evinize, mutlulukla oturun.
Bende yeni evlendim 1 ay oldu, halı daha begenememiştik ama
salonundaki halının aynısını sipariş vercektik dün, bugun gördüm topikte, sen kullanıyormussun:)
Kaşmir halı değilmi gri renkte. Memnunmusun canım, bayıldım bende görür görmez dün çarşıda.
Birde yatak odanın halısına bayıldım, onunda markasını öğrenebilir miyim.
birde cnm unutmusum sormayı, yatak odandaki halının rengi beyazmı?beyaz gibi duruyor çokgüzel, benim yatak odam beyaz, o yuzden krem değildir sanırım
bu arada zebra perde bende yaptırdım spor odama, çok kullanışlı gercekten, bende sorun yaşamadım şu ana kadar.Güle güle kullan tekrar cnm
Rabbim gönlüne göre vericektir canım..eşinde hayırlısıyla yapsın askerliğini Rabbim yardımcısı olsun..:44::44::44:
amin cnm ya cok tesekkur ederim..
Daha guzelleri sizlerin olsun insallah..
Begenmene sevindim cnm..Mutfak perdemden memnunum cok sukur
sen de memnun kalirsin umarim..Kendi evimize gecersek insallah koyarim buraya..
Esimin askere gidip gelmesini bekliyoruz gelince insallah ev girisiminde bulunmayi planliyoruz..
cnm cok tesekkur ederim sana,sen de yeni evlisin o zaman.Alllah mutlulugunuzu daim etsin insallah..
Salonumdaki hali evet kaşmir,yatak odamdaki de kaşmir..Rengi beyaz agirlikli benim de yatak odam beyaz oldugu icin o rengi tercih ettim..
zebra perdemden cok memnunum,iyi ki yaptirmisim diyorum senin gibi...
umarim yardimci olabilmişimdir..sevgiler..
amin cnm insallah,tesekkur ederim...Rabbim gönlüne göre vericektir canım..eşinde hayırlısıyla yapsın askerliğini Rabbim yardımcısı olsun..
cnm tesekkur ederim,resimli anahtarlik zaman zaman indirime giriyor takip etmek lzm snrm..ben trendyol ve markafonide gormustum baska nerde var ben de bilmiyorum..Çokkk beğendim Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inş. sade ve temiz bi evin var...şu resimli anahtarlığına bayıldım resmen...... ondan bendede olmalı :82: geçen markafonide indirime girmiş demişsiniz ama ben kaçırdım, şimdi almak istesem nerden bulabilirim?
amin cnm cok sagol...Çok teşekkür ederim canım, Sizde huzurla mutlulukla oturun beraber güzel yuvanızda inşallah.
tesekkur ederim cnm hediyen icin..canım güle güle otur, tek tek sayamıycam ama zaten uzun zamandır takip ediyorum seni, herşeyimiz yani tarzımız okadar benziyorki anlatamam sana, yani evi görünce dahada iyi anladım. çok başarılı olmuş bence evin, inşallah, sağlıkla mutlulukla ,huzurla oturursunuz. vee inşallah ev sahibi olursunuz.
tekrar kutlarım bu kupayı sana armağan ediyorum
tesekkur ederim cnm darisi isteyenlerin basina..canım evini çok güzel döşemişsin insanın içi açılır ferah ferah güle güle otur mutlu dolu günler evinde
amin cnm cumlemizin huzuru eksik olmasin insallah...Güle güle oturun,her şeyden önemlisi mutlu,huzurlu olmak.Allah hepsini daim etsin,ağzınızın tadı bozulmasın.
tesekkur ederim cnm anahtarligi trendyol isimli alisveris sitesinden 20 tl ye almistim...ev duzmek biraz yorucu kolayliklar diliyorum..evine bayıldımm..güle güle oturun inş..kapı girişindeki anahtarlıkta super.onu nerden ne kadara aldn acaa cnmm? haziran ın sonunda bnm de dugunum var..bole baktıkca eksiklerimi görüyorumm
amin cnm insallah,cok tesekkur ederim..Açık renkler ağırlıkta aydınlık ve ferah görünüyor. Allah huzur ve mutlulukla oturmak nasip etsin canım
amin cnm cok tesekkurler...burda gördüğüm en güzel evlerden biri, ağız tadıyla güle oynaya oturun inşallah
tesekkurler cnm anahtaligi trendyol isimli siteden almistim..mutfak masasini antalyada bi mobilya magazasindan almistk 850 tl idi snrm 4 sandalye ile birlikte ama ben sandalyelerini ilerleyen yillarda degistirmeyi dusunuyorum aceleye gelmsti cunku..Kafamda bikac bisi var aslinda..Perde olarak salondan bahsediyorsan eger hepsi ayni cnm sadece perdelerimin arkasindaki guneslik cekildigi icin orta kismi koyu durmus..evini çok beğendiğimi sölemiştim ama sormak istedeğim bi iki şey var.cevaparsan sevinirim.anahtarlık varya fotoğraflı nerden aldığını öğrenebilirmiyim..mutfak masanı da nerden ve nekadara aldığını merak ettim...bide perdelerini daha önce çok beğendim demiştim amzaten:) peki onun hepsi tül mü bazı yerler çok yoğum bazı yerler sadece tül gibi görünüyo..ama bayıldım evine yaa..güle güle otur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?