- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm bilmiyorum neden gorunmuyor..kızlar neden ben resimleri göremiyorumyaa
koridor halim saray,oturma odam ise Royal cnm..Kolay gelsin sana beni en cok hali ugrastirmsti..canım koridorun ve oturma odanın halısının markasını öğrenebilir miyim. Bu ara halı arayışındayım bende:)
canım son olarak zigon sehpanı nerden aldıgını öğrenmek istemiştim, çok soru sordum kusura bakma arkadaşım:)
tesekkurler cnm begenmene sevindim...her şey çok hoş görünüyorkoltuklar süperrrrr güzel günlerde kullan....
zevklerimiz uyusuyor demek ki cnm,tesekkur ederim guzel yorumun icin..eve gelip yerleşebilirim herşey zevkime uygun bayıldım. Allah huzurlaoturmak nasip etsin inşallah kendi evinizide alırsınız...
amiin cnm en yakin zamanda allah tum isteyenlere diledigi evi nasip eder insallah..cerceveleri ben de cok severek aldim..tesekkur ederim..süperrr cnm güle güle oturun inşallah,darısı kendi evinize olsun.foto çerçevelerine bayldım,orjinal şeyleri severimm :98:
terazi burcuyum birazcik uyum takintim var cnm..onemli seylerin detaylarda gizli oldugunu dusunurum..Cok tesekkur ederim yorumun icin..mobilyaların çok güüzel evinde uyumlu güle güle otur
tesekkur ederim cnm..KK'da evlenene kadar gecirdigim tum evreler var albumlerde..Allah nasip ederse ilerde de bebek forumuna tasinirim insallah..Sicacik bir yuva masAllah :)
Nikah fotograflariniz cok tatli imza atarken verdiginiz poz
cnm cok sagol yesilcamdan memnun kalacaginiza eminim,kardesim de evleniyor onumuzdeki ay nasipse onlar da yesilcama cektirecekler resimlerini..Krom cerceveyi mudodan almistim cnm,hatta albumleri aldim direk yesilcama yolladim onlar yerlestirdiler resimleri cercevelerin boyutlarina gore..Bu arada Tepe home da da guzel cerceveler oluyor aklinda olsun..miss evin çok güzel güle güle ,huzurla oturun.Puzzle krom çerçeveyi nerden aldığını sorabilir miyim?Bizde düğün fotoğrafları için Yeşilçamla anlaştık inşallah sizin fotoğraflarınız gibi bizimkide güzel olur.
tesekkur ederiz cnm amin insallah..harika herşey mutluluklar dilerim
Kizlar bu arada resimli anahtarlik vipdukkan da indirimdeymis 20 tl..Almak isteyenlere haber veriim dedim..
cnm ne demek gule gule kullan ben o siteden almamistim ama bi arkadas yazinca ben de albumumde paylasayim dedim cok fazla soran oldugu icin..canım çok teşekkür ederim, anahtarlığını çok beğenmiştim, tesadüfen bu yazını gördüm, nişanlımada gösterdim oda çok beğendi, hemen dediğin siteye üye olup aldım.. tekrar teşekkür ederim..
cnm biz cekime bi ucret odemedik esimle is karsiligi anlasmislardi...Yalniz cekim yapan kisi Mehmet Ali Beye(sahibi) kadinlar kulubunden gormustum resimleri Nilüfer&Levent ciftinin resimleri dersen,yardimci olacaktir..Evin her şeyin eşyarın süper her şey cok güzel bende antalyadayım ve buranın yabancısyım temmuzda düğünümolacaka allah nasip ederse yeşilcam a fotoğrsflar ne kadar tutu ccanım bütçeme uyarsa bende düşünüyorum orayı
cnm evet baharatligim da bernardodan cok tesekkur ederim yorumun icin..ekmek dolaplarımız aynı bu arada:)baharatlığın da mı bernardo acaba ben de öyle bişey arıyorum da evinçok güzel mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?