- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkurler cnm..çok beğendim herşey harika güle güle oturun inşallah..
tesekkur ederim cnm sen de gule gule kullan bulmana sevindim..salon masanın üzerindeki dekoratif metal çiçekli tabaktan aldım bende..evine çok yakışmış çok beğendim güle güle kullan inşallah cnm..
cnm ben cok memnunum beyaz mobilyadan kesinlikle tavsiye ederim,toz belli olmuyor ve ev ferah gorunuyor acik renkli mobilyada..Bekarken annemin mobilyalarinin hepsi koyu renkti ve cok fazla toz belli oluyodu..Mutfak masami bi mobilya magazasindan almistik belli bi markaya ait degil cnm..evin çok güzel, çok zevkli döşenmiş güle güle oturmanı mutlu olmanızı dilerim yemek odan çok hoş bende değiştirmeyi düşünüyorum ama beyaz mobilya kullanışlımı memnunmusun ayrıca mutfak masanda çok hoşuma gitti nereden aldığnı öğrenebilir miyim acaba güle güle otur canım
tesekkur ederim cnm..Merhaba tebrik ederim inşallah resimlerdeki gibi güzel her gününüz olur,,evini çok güzel döşemişsin çoğu ürünlerimiz aynı seninlee:))Bu arada anahtarlığına bende bayıldım hemen siteye girecem:)))
tesekkurler cnm..anahtarlık çok güzelmiş:) güle güle oturun.
tesekkur ederim cnm evet kiraciyim rabbim evi olmayanlara en kisa zamanda ev sahibi olmayi nasip eder insallah..eviniz çok güzel döşenmiş hayırlı olsun mutluluklar dilerimmm
Kiracıyım demişsiniz Rabbim tez vakitte ve hayırlısıyla ev sahibi olmanızı nasip etsin
tesekkur ederim cnm guzel dilegin icin..evin süper canım çok güzel .iyi günlerde otur mutluluklar
cnm evimiz kira tam olarak bilmiyorum malesef rengini ama acik krem gibi duruyo..tesekkur ederiz..eviniz cok güze güle güle oturun ben bişi sorcam eviniz duvar rengni merk ettim hangi renk acaba
cnm halilarim farkli firmalardan saray,kasmir,pierre cardin ve royal'den..cok tesekkur ederim begenmen mutlu etti beni.halılarınız hangi firmanın.çok güzel bir ev dizaynı olmuş herşey çok uyumlu Allah ağız tadı versin canım
tesekkur ederiz cnm..amin!çok guzel döşemişsinız... mutluluklar
cnm evet cok memnunum, cok severim kendisini..Tatlım oturma odandaki tv sehpandan memnun musun acaba
tesekkur ederim cnm,evinizi çok beğendim herşey çok güzel ama en çok salon koltukları,konsol ve masa dikkatimi çekti objelerle beraber harika olmuş Allah sağlık huzur versin ilerde kendi evinizi de alırsınız inş.
amin cnm cok tesekkur ederim..cok hoş şirin olmus huzurla agız tadylaa oturman dılegyle:)
tesekkurler cnm amin insallah...eviniz gerçekten çok güzel,tam bir yeni evli evi:) herşey yepyeni pırıll pırıl huzur ve mutluluk içinde eskitmeyi nasip ettin Rabbim..yalnız bişey sorucam,anahtarlığınız çok hoşuma gitti,bizde ev düzüyoruz ve çoktandır aradığım tarzda bir anahtarlık,mahsuru yoksa neren aldığınızı sorabilir miyim,çok beğendim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?