Miss_curious'un Evi..

çok beğendim herşey harika güle güle oturun inşallah..
tesekkurler cnm..

salon masanın üzerindeki dekoratif metal çiçekli tabaktan aldım bende..evine çok yakışmış çok beğendim güle güle kullan inşallah cnm..
tesekkur ederim cnm sen de gule gule kullan bulmana sevindim..

cnm ben cok memnunum beyaz mobilyadan kesinlikle tavsiye ederim,toz belli olmuyor ve ev ferah gorunuyor acik renkli mobilyada..Bekarken annemin mobilyalarinin hepsi koyu renkti ve cok fazla toz belli oluyodu..Mutfak masami bi mobilya magazasindan almistik belli bi markaya ait degil cnm..

tesekkur ederim cnm..zevklerimiz ve tarzlarimiz ayni o zaman..Anahtarligi alirsan simdiden gule gule kullan cnm.

Son düzenleme:
eviniz çok güzel döşenmiş hayırlı olsun mutluluklar dilerimmm
Kiracıyım demişsiniz Rabbim tez vakitte ve hayırlısıyla ev sahibi olmanızı nasip etsin

halılarınız hangi firmanın.çok güzel bir ev dizaynı olmuş herşey çok uyumlu Allah ağız tadı versin canım

anahtarlık çok güzelmiş:) güle güle oturun.
tesekkurler cnm..

eviniz çok güzel döşenmiş hayırlı olsun mutluluklar dilerimmm
Kiracıyım demişsiniz Rabbim tez vakitte ve hayırlısıyla ev sahibi olmanızı nasip etsin
tesekkur ederim cnm evet kiraciyim rabbim evi olmayanlara en kisa zamanda ev sahibi olmayi nasip eder insallah..

evin süper canım çok güzel .iyi günlerde otur mutluluklar
tesekkur ederim cnm guzel dilegin icin..
eviniz cok güze güle güle oturun ben bişi sorcam eviniz duvar rengni merk ettim hangi renk acaba
cnm evimiz kira tam olarak bilmiyorum malesef rengini ama acik krem gibi duruyo..tesekkur ederiz..
halılarınız hangi firmanın.çok güzel bir ev dizaynı olmuş herşey çok uyumlu Allah ağız tadı versin canım
cnm halilarim farkli firmalardan saray,kasmir,pierre cardin ve royal'den..cok tesekkur ederim begenmen mutlu etti beni.
çok guzel döşemişsinız... mutluluklar
tesekkur ederiz cnm..amin!

evinizi çok beğendim herşey çok güzel ama en çok salon koltukları,konsol ve masa dikkatimi çekti objelerle beraber harika olmuş Allah sağlık huzur versin ilerde kendi evinizi de alırsınız inş.

eviniz gerçekten çok güzel,tam bir yeni evli evi:) herşey yepyeni pırıll pırıl huzur ve mutluluk içinde eskitmeyi nasip ettin Rabbim..yalnız bişey sorucam,anahtarlığınız çok hoşuma gitti,bizde ev düzüyoruz ve çoktandır aradığım tarzda bir anahtarlık,mahsuru yoksa neren aldığınızı sorabilir miyim,çok beğendim?

evinizi çok beğendim herşey çok güzel ama en çok salon koltukları,konsol ve masa dikkatimi çekti objelerle beraber harika olmuş Allah sağlık huzur versin ilerde kendi evinizi de alırsınız inş.
tesekkur ederim cnm,rabbim evi olmayanlara en kisa zamanda ev almayi nasip eder insallah..
cok hoş şirin olmus huzurla agız tadylaa oturman dılegyle:)
amin cnm cok tesekkur ederim..

tesekkurler cnm amin insallah...kolay gelsin sana da ev duzme surecinde..Anahtarligi internetten almistim en son vipdukkanda indirimdeydi cnm ama su an var mi bilmiyorum..Zaman zaman internette indirime giriyor..

uzun süredir çok fikir edindim bu siteden özellikle sizin çeyizinizi çok sevdim evinizin fotoğraflarını çok sonra gördüm ve gerçekten eşyalarınızın evinizin içinde nasıl durduğunu görmek çok iyi oldu. bir çok şeyi not aldım yatak örtüsü, ekmek kutusu, baharatlık.. anahtarlığı da evim.net'te bu sabah buldum duyurulur kızlar :) bu güzel evde eşinizle mutluluğunuzn daim olmasını dilerim.

Allah huzurlu ve mutlu oturmak nasip eylesin evini çok güzel döşemişsin çoğu aksesuarlarımız aynı tüyolar bile aldım evimi döşerken yardımcı olucak:))Bu arada halılarını nereden aldın modellerini öğrenebilirmiyim mobilyalarımızın rengi hemen hemen aynı salon ve mutfak birde yatak odasını yazarsan sevinirimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…