- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkurler cnm fikir verebildiysem sevinirim..Amin icten yorumun icin..uzun süredir çok fikir edindim bu siteden özellikle sizin çeyizinizi çok sevdim evinizin fotoğraflarını çok sonra gördüm ve gerçekten eşyalarınızın evinizin içinde nasıl durduğunu görmek çok iyi oldu. bir çok şeyi not aldım yatak örtüsü, ekmek kutusu, baharatlık.. anahtarlığı da evim.net'te bu sabah buldum duyurulur kızlar :) bu güzel evde eşinizle mutluluğunuzn daim olmasını dilerim.
ben de bilmiyorum cnm ayarlarla mi ilgili acaba..:44:ben bu evi hala göremiyorum..neden acaba bi türlü anlamadım...
amin cnm tuyolar isine yarar umarim..Halilardan salonum ve yatak odam kaşmir'den,mutfak pierre cardin'den..Kolay gelsin..Allah huzurlu ve mutlu oturmak nasip eylesin evini çok güzel döşemişsin çoğu aksesuarlarımız aynı tüyolar bile aldım evimi döşerken yardımcı olucak:))Bu arada halılarını nereden aldın modellerini öğrenebilirmiyim mobilyalarımızın rengi hemen hemen aynı salon ve mutfak birde yatak odasını yazarsan sevinirimm:))
amin cnm cok sagol..Herşey tek kelimeyle harika mutlulukla oturmanız dileğiyle
giris kapisindaki susu boynerden almistim cnm bayaga oldu ama..cnm giriş kapında asılı süsünü çok çok beğendim nerede bulabilirim ben de?
oturma odamdaki 82 ekran,32 inç cnm..Canım televizyonun kaç inç senin
tesekkur ederim cnm benimcnm şimdi gördüm evini. ilginçtir evde iki tane bilgisayar var onlarda göremedim.işyerindeyim şuan merak ettim.bi deneyeyim görebilecekmiyim diye.ve burda görebildim.
neyse asıl konuya geleyim. evin harika cnm güle güle otur. eşyaların çok zevkli seçimler hepsinigüle güle kullan. sade ve çok şık. mutfağını anahtarlığını halılarını ayrıca çook beğendim..salon aksesuarların da çok şıkmış.hele o turkuaz cam objeler odaya canlılık vermiş adeta.
tesekkurler cnm..salonuna bayıldım güle güle oturunn...
amin cnm insallah cok tesekkur ederiz..Çoook güzel her şey canım mutlu mutlu oturun inşallah
cnm benim evini çok sevdim hem şık hemde sade çok hoşuma gitti...güle güle oturun inşallah..
tesekkur ederiz cnm ami insallah..zevkle döşenmiş çok güzel bir ev olmuş hayırlı yaşamlar sürün inşallah bu güzel evdee
tesekkur ederiz cnm..özellikle mutfağına bayıdımm
tesekkurler cnm resmimiz antalyada cekilmistisevgili miss curious evin cok guzel mutlulugun daim olsun
yalnız evin ve esyalarından cok dugun resimlerin cekti dikkatimi, studyo cekimleri degil özgün cekimler, daha once sorulmustur belki ama malum 30 sayfayı birden okuyamadımzahmet olmazsa ben fotografcının adını yada studyo ise studyo ismini rica edebilirmiyim
tesekkurler cnm...Amin insallah..Tek kellime ile MükemmelAllah güle güle oturmak nasip etsin tatlımm
canım cok guzel bır evın var.allah agzının tadını bozmasın....canım bısey sorucam mutfagındakı kırmızı baharatlık kırmızı ekmeklık ve kırmızı saatı nereden aldıgını ogrenebılırmıyım cok hosuma gıttıde):
her oda ayrı güzel salondaki koltukların rahatlığı oturmadan bellisaatlerin ve çercevelerinede ayrı bayıldım çok zevklisin...
Gerçekten çok harika bir ev ve çok iyi dekore edilmiş ellerindençok abartı değil ama sadede değil tam ortası olmuş hep mutlu olun bu evde,ben özellikle salon halını beğendim markasını biliyorum görmüştüm ve çok beğenmiştim ,sendede serili görünce çok güzel durduğunu ayrı bi hava kattığını farkettim memnunmusun
tesekkurler kizlar amin allah evlerimizden huzuru ve mutlulugu eksik etmesin insallah..Begenmenize cok sevindim kendimce dekore etmeye calistim iste..salon halimi cok aradim cnm ve memnunum cok sukur tavsiye ederim..
amin cnm ne demek..Diledigini sorabilirsin..Teşekkür ederim cevapladığın içinevinde huzurun neşen mutluluğun hep daim olsun
amin cnm ya en basta saglik versin allahim hepimize..çok güzel bir ev sağlık ve mutlulukla oturmanızı dilerim
tesekkur ederim cnm,darisi isteyenlerin ve yeni ev kuracak olan arkadaslarin basina..harika tam istediğim gibi güle güle oturun
cnm tesekkur ederiz biz biraz sansliydik merkezi ve kirasi 600 ama aidat da oduyoruz 120 tl ek olarak..Toplam 720 tl oluyor..Satin almayi cok istiyoruz cnm ama fiyatlar pahali butcemiz icin..canım evin çok güzel kira demişsin ne kadar şanslısın çok güzel tertemiz ne kadar burasının kirası ben 600 tl ödüyorum (2+1) hiçbirşeyede benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?