Miss_curious'un Evi..

tesekkurler cnm fikir verebildiysem sevinirim..Amin icten yorumun icin..

ben bu evi hala göremiyorum.. neden acaba bi türlü anlamadım...
ben de bilmiyorum cnm ayarlarla mi ilgili acaba..:44:

amin cnm tuyolar isine yarar umarim..Halilardan salonum ve yatak odam kaşmir'den,mutfak pierre cardin'den..Kolay gelsin..

Herşey tek kelimeyle harika mutlulukla oturmanız dileğiyle
amin cnm cok sagol..
cnm giriş kapında asılı süsünü çok çok beğendim nerede bulabilirim ben de?
giris kapisindaki susu boynerden almistim cnm bayaga oldu ama..

Canım televizyonun kaç inç senin
oturma odamdaki 82 ekran,32 inç cnm..

cnm şimdi gördüm evini. ilginçtir evde iki tane bilgisayar var onlarda göremedim.işyerindeyim şuan merak ettim.bi deneyeyim görebilecekmiyim diye.ve burda görebildim.

neyse asıl konuya geleyim. evin harika cnm güle güle otur. eşyaların çok zevkli seçimler hepsinigüle güle kullan. sade ve çok şık. mutfağını anahtarlığını halılarını ayrıca çook beğendim..salon aksesuarların da çok şıkmış.hele o turkuaz cam objeler odaya canlılık vermiş adeta.

cnm benim evini çok sevdim hem şık hemde sade çok hoşuma gitti...güle güle oturun inşallah..

tesekkur ederim cnm benim gorebilmene sevindim..Biraz ugrasmistim o donemde ama cok sukur hepsi bitti darisi yeni evlenenlerin basina...

salonuna bayıldım güle güle oturunn...
tesekkurler cnm..

Çoook güzel her şey canım mutlu mutlu oturun inşallah
amin cnm insallah cok tesekkur ederiz..

cnm benim evini çok sevdim hem şık hemde sade çok hoşuma gitti...güle güle oturun inşallah..

tesekkurler cnm amin..

zevkle döşenmiş çok güzel bir ev olmuş hayırlı yaşamlar sürün inşallah bu güzel evdee

sevgili miss curious evin cok guzel mutlulugun daim olsun
yalnız evin ve esyalarından cok dugun resimlerin cekti dikkatimi, studyo cekimleri degil özgün cekimler, daha once sorulmustur belki ama malum 30 sayfayı birden okuyamadım zahmet olmazsa ben fotografcının adını yada studyo ise studyo ismini rica edebilirmiyim

canım cok guzel bır evın var.allah agzının tadını bozmasın....canım bısey sorucam mutfagındakı kırmızı baharatlık kırmızı ekmeklık ve kırmızı saatı nereden aldıgını ogrenebılırmıyım cok hosuma gıttıde):

zevkle döşenmiş çok güzel bir ev olmuş hayırlı yaşamlar sürün inşallah bu güzel evdee
tesekkur ederiz cnm ami insallah..
özellikle mutfağına bayıdımm
tesekkur ederiz cnm..

tesekkurler cnm resmimiz antalyada cekilmisti
Fotografcimiz Lara'da Yeşilçam Studio..Cekimi Mehmet Ali bey yapmisti..
Tek kellime ile Mükemmel Allah güle güle oturmak nasip etsin tatlımm
tesekkurler cnm...Amin insallah..

amin cnm cok sagol..Mutfagimdaki kirmizi baharatligi BERNARDO'dan, Kirmizi saati ise TCHIBO'dan almistim..

her oda ayrı güzel salondaki koltukların rahatlığı oturmadan belli saatlerin ve çercevelerinede ayrı bayıldım çok zevklisin...

Gerçekten çok harika bir ev ve çok iyi dekore edilmiş ellerinden çok abartı değil ama sadede değil tam ortası olmuş hep mutlu olun bu evde,ben özellikle salon halını beğendim markasını biliyorum görmüştüm ve çok beğenmiştim ,sendede serili görünce çok güzel durduğunu ayrı bi hava kattığını farkettim memnunmusun

her oda ayrı güzel salondaki koltukların rahatlığı oturmadan belli saatlerin ve çercevelerinede ayrı bayıldım çok zevklisin...

tesekkurler kizlar amin allah evlerimizden huzuru ve mutlulugu eksik etmesin insallah..Begenmenize cok sevindim kendimce dekore etmeye calistim iste..salon halimi cok aradim cnm ve memnunum cok sukur tavsiye ederim..

canım evin çok güzel kira demişsin ne kadar şanslısın çok güzel tertemiz ne kadar burasının kirası ben 600 tl ödüyorum (2+1) hiçbirşeyede benzemiyor

Teşekkür ederim cevapladığın için evinde huzurun neşen mutluluğun hep daim olsun
amin cnm ne demek..Diledigini sorabilirsin..

çok güzel bir ev sağlık ve mutlulukla oturmanızı dilerim
amin cnm ya en basta saglik versin allahim hepimize..

harika tam istediğim gibi güle güle oturun
tesekkur ederim cnm,darisi isteyenlerin ve yeni ev kuracak olan arkadaslarin basina..

canım evin çok güzel kira demişsin ne kadar şanslısın çok güzel tertemiz ne kadar burasının kirası ben 600 tl ödüyorum (2+1) hiçbirşeyede benzemiyor
cnm tesekkur ederiz biz biraz sansliydik merkezi ve kirasi 600 ama aidat da oduyoruz 120 tl ek olarak..Toplam 720 tl oluyor..Satin almayi cok istiyoruz cnm ama fiyatlar pahali butcemiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…