Miss_curious'un Evi..

Çok güzel eşyalarınız , ağız tadıyla oturun inşallah, çok beğendim . Sizde güzelsiniz
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başıma İnşallah bizlere de nasip eder Allah'ım..

Son düzenleme:
Eşayaların evin resimlerin hepsi çok güzel:)herşeyin gibi güzel olsun hayatın
darısıda benim başıma

Hepsii çok güzell canm çok beğendimm Alllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiin

sanırım zevklerimiz uyuşuyor eviniziçok begendim güle güle oturun. :)

Çok güzel eşyalarınız , ağız tadıyla oturun inşallah, çok beğendim . Sizde güzelsiniz
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başıma İnşallah bizlere de nasip eder Allah'ım..

Darisi sizlerin de basina kizlar guzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum...Sevgiyle kalin..

evini çok beğendim canım ya iyi günlerde oturun inşallah. Mufak ve oturma odasının halıları piere cardin ama salon halınıda çok beğendim canım onun markası nedir?

bayıldım evine canımmm harikaaaa:)

maşallahhhh eviniz çok güzel

evini çok beğendim canım ya iyi günlerde oturun inşallah. Mufak ve oturma odasının halıları piere cardin ama salon halınıda çok beğendim canım onun markası nedir?

cok tesekkurler kizlar darisi olmayan arkadaslarin basina insallah..spicy cnm salon halim kaşmir'in, oturma odam royalin,mutfak pierre cardin'in..

Miss curious senin çeyiz bölümündeki konunu da takip ediyordum.Çeyizlerinin de hepsi, en ufak bir detayı bile özenle seçilmişti.Evin de tahmin ettiğim gibi tıpkı öyle. Rabbim evindeki huzuru hiç bozmasın, her şey gönlünce olsun

çeyiz sayfasında aldıklarıklarını görmüştüm. çok beğeniyordum. gerçekten evin çok zevkli döşenmiş ve harika olmuş. mutlu mesut oturun inşallah

Selam!belki daha önce sorulmuştur fakat ben yatak odandaki abajurları nerden aldığını merak ediyorum bilgi verebilirmisin

çeyiz sayfasında aldıklarıklarını görmüştüm. çok beğeniyordum. gerçekten evin çok zevkli döşenmiş ve harika olmuş. mutlu mesut oturun inşallah

coook cok tesekkur ederim kizlar darisi sizlerin basina insallah daha iyileri sizlerin olsun insallah..nirsencim abajuru ikeadan almistim cnm..allah evlerimizden huzuru,sagligi,mutlulugu eksik etmesin insallah..

Son düzenleme:
canım posta kutun dolu olduğu için mecbur burdan yazıyorum umarım görürsün
kutunu boşalt cevap göndereceğim

cnmm evin çok güzel bayıldım tam hayal ettiğim gibi zevklerimiz aynı gibi diyebilirim
bide koltuk takımlarını nerden aldın reklam olur mu bilemiyorum ama ozelden yaz istersen

Herşey çok güzel..Modern döşenmiş bir ev.En çok da salon takımını ve yatak odanı ,nevresim takımını ve yatak örtünü beğendim..Güle güle oturun.

tesekkurler cnm..

cnmm evin çok güzel bayıldım tam hayal ettiğim gibi zevklerimiz aynı gibi diyebilirim
bide koltuk takımlarını nerden aldın reklam olur mu bilemiyorum ama ozelden yaz istersen
cnm tesekkur ederim salon ve oturma odasi koltuk takimlarimi bir mobilya magazasindan almistim antalyadan belli bi markaya ait degil snrm..aldigim magaza akdeniz mobilya idi..

çok güzel görünüyor her şey güle güle oturun. parkenin markası ve rengini merak ettim canım nedir acaba?
cnm tesekkurler ev kira oldugu icin inan bilmiyorum parkenin rengini ve markasini..

Herşey çok güzel..Modern döşenmiş bir ev.En çok da salon takımını ve yatak odanı ,nevresim takımını ve yatak örtünü beğendim..Güle güle oturun.
tesekkurler cnm,darisi ev kuran arkadaslarin basina..

canım çok güzel ve modern döşenmiş bir ev ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ..inş ilerde kendi evinin fotolarını çekip koymakta kısmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…