- Konu Sahibi miss_curious
-
Eşayaların evin resimlerin hepsi çok güzel:)herşeyin gibi güzel olsun hayatın
darısıda benim başıma
Hepsii çok güzell canm çok beğendimmAlllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiin
sanırım zevklerimiz uyuşuyor eviniziçok begendim güle güle oturun. :)
Çok güzel eşyalarınız , ağız tadıyla oturun inşallah, çok beğendim . Sizde güzelsiniz
Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başıma İnşallah bizlere de nasip eder Allah'ım..
bayıldım evine canımmm harikaaaa:)
maşallahhhh eviniz çok güzel
evini çok beğendim canım ya iyi günlerde oturun inşallah. Mufak ve oturma odasının halıları piere cardin ama salon halınıda çok beğendim canım onun markası nedir?
Miss curious senin çeyiz bölümündeki konunu da takip ediyordum.Çeyizlerinin de hepsi, en ufak bir detayı bile özenle seçilmişti.Evin de tahmin ettiğim gibi tıpkı öyle. Rabbim evindeki huzuru hiç bozmasın, her şey gönlünce olsun
Selam!belki daha önce sorulmuştur fakat ben yatak odandaki abajurları nerden aldığını merak ediyorum bilgi verebilirmisin
çeyiz sayfasında aldıklarıklarını görmüştüm. çok beğeniyordum. gerçekten evin çok zevkli döşenmiş ve harika olmuş. mutlu mesut oturun inşallah
tesekkurler cnm..
cnm tesekkur ederim salon ve oturma odasi koltuk takimlarimi bir mobilya magazasindan almistim antalyadan belli bi markaya ait degil snrm..aldigim magaza akdeniz mobilya idi..cnmm evin çok güzel bayıldım tam hayal ettiğim gibi zevklerimiz aynı gibi diyebilirim
bide koltuk takımlarını nerden aldın reklam olur mu bilemiyorum ama ozelden yaz istersen
cnm tesekkurler ev kira oldugu icin inan bilmiyorum parkenin rengini ve markasini..çok güzel görünüyor her şey güle güle oturun. parkenin markası ve rengini merak ettim canım nedir acaba?
tesekkurler cnm,darisi ev kuran arkadaslarin basina..Herşey çok güzel..Modern döşenmiş bir ev.En çok da salon takımını ve yatak odanı ,nevresim takımını ve yatak örtünü beğendim..Güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?