- Konu Sahibi miss_curious
-
evini çok beğendim canım ağız tadıyla otur inşallah kapı süsünü beğendim ben:) ihtiyacım var belkide ondandırnerden aldın acaba
evin her bir köşesi zevkle döşenmiş.umarım ömür boyu zevkle geçen bir evlilik olur :)
çokkk şık.Bayıldım. Allah nazarlardan korusun evini evliliğini...Ben o kapı süsünü nerden aldığını öğrenebilirmiyim.
Evin cok güzel cnm agiz tadiyla oturun insallah.
Ya ben sey arkettim kizlar almanyada buzdolabinin ve bulasik makinesininde yüzünü mutfak dolabiyla kapliyolar.ama trde yok neden acaba??
Hepsi çok şık. Özellikle de yatak odası:))
Canım çok güzel huzurla oturun inşallah..
Mutfak halını nereden aldın öğrenebilir miyim?
evin çok şıkmış canım özellikle salonun harika güle güle otur sağlıkla huzurla inşallah
bayıldım... rabbim güzel evinin içinde huzur versin..evinde eşyalarında çok şık canım
mutfak ve salonuna bayıldım bende,okadar neşeli ve ferah görünüyoki,allahım kendi evinizde oturmayıda nasip etsin birgün,mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum evinizdee,iiki evlenmişsin
amin cnm cok tesekkur ederim zevklerimiz benziyor oyleyse..Darisi basina insallah..mutfak eşyalarımız hemen hemen aynı bu kadar mı tesadüf olur ama eviniz tam benim zevkime göre döşenmiş çünkü benim evimde kısmen böyle olucak
sağlıklı ve mutlu günler geçirin
tesekkur ederiz cnm daha guzelleri senin olsun insallah...İlk baştaki saat, tablo ve tüm fotoğraflara bayıldım:) Güle güle oturun.Mutluluklar.
bayıldım resmen..çok güzel,eviniz...
ben de sevmiyorum cnm kalabaligi temizligi de kolay oluyo boyle hem..Amin cok tesekkurler...herşey çok modern çok güzel..ıvır zıvır ve kalabalıktan nefret ederim,bu açıdan evini çoook sevdim...Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin...
Kizlar sonunda evimin resimlerini ekliyorum..
Evimiz kira,umarim bi gun kendi evimizin resimlerini de ekleyebilirim..
Evimize hos geldiniz
GİRİŞ
MUTFAK
OTURMA ODASI
SALON
YATAK ODASI
TUVALET ışıktan ötürü renk biraz sari cikmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?