Miss_curious'un Evi..

evini çok beğendim canım ağız tadıyla otur inşallah kapı süsünü beğendim ben:) ihtiyacım var belkide ondandır nerden aldın acaba

çokkk şık.Bayıldım. Allah nazarlardan korusun evini evliliğini... Ben o kapı süsünü nerden aldığını öğrenebilirmiyim.

evini çok beğendim canım ağız tadıyla otur inşallah kapı süsünü beğendim ben:) ihtiyacım var belkide ondandır nerden aldın acaba

evin her bir köşesi zevkle döşenmiş.umarım ömür boyu zevkle geçen bir evlilik olur :)

çokkk şık.Bayıldım. Allah nazarlardan korusun evini evliliğini... Ben o kapı süsünü nerden aldığını öğrenebilirmiyim.

tesekkur ederiz kizlar esimle beraber AMİN diyoruz samimi dileklerinize :) Kapi susumu boyner'den almistim ama epey oldu umarim bulabilirsiniz...Darisi sizlerin basina insallah..

Evin cok güzel cnm agiz tadiyla oturun insallah.
Ya ben sey arkettim kizlar almanyada buzdolabinin ve bulasik makinesininde yüzünü mutfak dolabiyla kapliyolar.ama trde yok neden acaba??

Evin cok güzel cnm agiz tadiyla oturun insallah.
Ya ben sey arkettim kizlar almanyada buzdolabinin ve bulasik makinesininde yüzünü mutfak dolabiyla kapliyolar.ama trde yok neden acaba??

bulaşık makinesinin kaplanması var aslında burdada sadece kiracı olunca pek kullanışlı olmuyor ama buzdolabını bilmiyorum canım

Canım çok güzel huzurla oturun inşallah..

Mutfak halını nereden aldın öğrenebilir miyim?

mutfak ve salonuna bayıldım bende,okadar neşeli ve ferah görünüyoki,allahım kendi evinizde oturmayıda nasip etsin birgün,mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum evinizdee,iiki evlenmişsin

Hepsi çok şık. Özellikle de yatak odası:))

Canım çok güzel huzurla oturun inşallah..

Mutfak halını nereden aldın öğrenebilir miyim?

evin çok şıkmış canım özellikle salonun harika güle güle otur sağlıkla huzurla inşallah

bayıldım... rabbim güzel evinin içinde huzur versin..evinde eşyalarında çok şık canım

mutfak ve salonuna bayıldım bende,okadar neşeli ve ferah görünüyoki,allahım kendi evinizde oturmayıda nasip etsin birgün,mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum evinizdee,iiki evlenmişsin

hepinize cok ama cok tesekkur ederim kizlar,herbirinizin yorumu birbirinden sicak ve samimi...prometheuscnm mutfak halimi pierre cardinden almistim cnm yanlis hatirlamiyorsam..Rabbim hepimize hayirli esler nasip etsin..triendy21 cnm iyiki evlenmisim :) dedigin gibi..

mutfak eşyalarımız hemen hemen aynı bu kadar mı tesadüf olur ama eviniz tam benim zevkime göre döşenmiş çünkü benim evimde kısmen böyle olucak

sağlıklı ve mutlu günler geçirin

herşey çok modern çok güzel..ıvır zıvır ve kalabalıktan nefret ederim,bu açıdan evini çoook sevdim...Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin...

mutfak eşyalarımız hemen hemen aynı bu kadar mı tesadüf olur ama eviniz tam benim zevkime göre döşenmiş çünkü benim evimde kısmen böyle olucak

sağlıklı ve mutlu günler geçirin
amin cnm cok tesekkur ederim zevklerimiz benziyor oyleyse..Darisi basina insallah..
İlk baştaki saat, tablo ve tüm fotoğraflara bayıldım:) Güle güle oturun.Mutluluklar.
tesekkur ederiz cnm daha guzelleri senin olsun insallah...
bayıldım resmen..çok güzel,eviniz...

tesekkur ederiz cnm...
herşey çok modern çok güzel..ıvır zıvır ve kalabalıktan nefret ederim,bu açıdan evini çoook sevdim...Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin...
ben de sevmiyorum cnm kalabaligi temizligi de kolay oluyo boyle hem..Amin cok tesekkurler...

merhabalar ocağınızdan memmun musunuz bende cam ocak istiyorum ama ankastre değil mutfağım doğalgazlı set üstü ocaklardan almayı düşünüyorum kullanımı rahat mı

öncelikle maaşallah diyelim nazar değmesin demi hepsi çok gözel olmuş güle güle otur umarım en kısa zamanda da bi veletçikle taçlandırırsın bu mutlu yuvayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…