Miss_curious'un Evi..

Evindeki sadelik çok hoş hiç gözü yormuyor tıklım tıkış değil en başta en çok hoşuma giden detay bu oldu...
Eşyaların harika renklerdeki bütünlük kısacası çok şık ve zevkli döşenmiş canım...
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...Mutluluklar dilerim

evin o kadar güzelki bayıldım harika özellikle oturma odan salonun hayalimin salonu aynısını bulsam ilerde kesin alırım aşırı derece güzel ve sade zevk huzur doldum fotoğraflara bakarken umarım hep gülersin evinde herşeyin çok güzel

merhabalar ocağınızdan memmun musunuz bende cam ocak istiyorum ama ankastre değil mutfağım doğalgazlı set üstü ocaklardan almayı düşünüyorum kullanımı rahat mı
cnm ben seviyorum cam ocagi şık duruyor ancak titiz biri isen ve lekelenmeleri sorun ederim diyorsan tavsiye etmem..Ben cok takilmam bu tarz seylere..tercih senin cnm...

öncelikle maaşallah diyelim nazar değmesin demi hepsi çok gözel olmuş güle güle otur umarım en kısa zamanda da bi veletçikle taçlandırırsın bu mutlu yuvayı
ayyy tesekkur ederim cnm ben de kocaman AMİN diyorum bu guzel dilegine...

AMİN cnm cok tesekkur ederizdaha guzelleri senin olsun insallah sadelik her zaman iyidir kanimca
canım çok güsel gerçekten gülerek otur ben bayıldım......şahsen
cok tesekkurler cnm begenmene sevindim...

cok tesekkur ederiz gizemcim darisi basina diyeyim o zaman daha guzelleri senin olsun insallah...

Eviniz çok güzelmiş, ağız tadıyla, mutlulukla oturun inş.
Ve aksesuarlar,ince detaylar oldukça zevkli. Resimli anahtarlık gibi...
Çok beğendim gerçekten.Allah bana da böyle bir ev nasip etsin:97:

maşallah çok sade ama güzel bir ev olmuş. güle güle oturun canım.
tesekkur ederim cnm...

Wc ve banyo hariç her yerde evlilik fotolarınız var ne ilginç neyse evinizde mutluluklar ......
tesekkur ederim daylight resimlerimizi cok seviyorum ve sergilenmeye deger buluyorum,evimize de cok yakistiklarini dusunuyorum cnm..

iyi günlerde oturun inşallah herşey çok uyumlu .. mutluluklarr
tesekkur ederiz cnm..

canım evin çok güzelmiş güle güle otur..allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah:))
amin cnm insallah tesekkur ederiz...
Eviniz çok güzelmiş, ağız tadıyla, mutlulukla oturun inş.
Ve aksesuarlar,ince detaylar oldukça zevkli. Resimli anahtarlık gibi...
Çok beğendim gerçekten.Allah bana da böyle bir ev nasip etsin:97:
amin cnm insallah allah sana da diledigin ve gonlunce doseyecegin bi ev nasip eder insallah..

.

cok güzel, özenle hazirlanmis bir ev

güle güle oturun

tesekkurler cnm daha iyileri senin olsun insallah...

zevkle ve uyumla döşenmiş bir ev. ayrıntılara dikkat ettiğin çok belli.
ama en çok eşinle olan resimlerinizi beğendim ne kadar güzel çıkmışsınız maşallah
sade ve şık bir ev ne kadar güzel. güle güle oturun. kendi evim için harika fikirler aldım sizden.

ALLAH ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutlu huzurlu sağlıklı yaşarsınız inş evinizde ...sade şık zevkle döşenmiş bir ev maşallah

selam,
herşeyinizi güzel günlerde kullanın inşallah.
her detay çok hoş..
mobilyalarnızın markasını ve alttai halının markasını öğrenebilir miyim? her sayfaya bakamadım yazmış olabilirsiniz ama.

ALLAH ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutlu huzurlu sağlıklı yaşarsınız inş evinizde ...sade şık zevkle döşenmiş bir ev maşallah

cok sagolun kizlar begenmeniz mutlu etti beni,soylediginiz gibi detaylara cok dikkat ederim,uyum da onemlidir benim icin ve elimden geldigince evde bi uyum yakalamaya calistim..fikir verebildiysem sizlere ne mutlu bana..mobilyalarim bilindik bi marka degil cnm ama yatak odam sanirim saloniden..yemek odam divan mobilya..yatak odasi halim kaşmirin carpet and more serisinden..
Guzel dileklerinize kocaman bi AMİN bizden...
sevgiler...

Eviniz gerçekten çok güzel herşey harika çeyizlerin,z düğün fotoğraflarınız mükemmel, mutluluklar dilerim. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Bir sorum olacaktı. Salon koltuk talkımınız hangi marka çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…