- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi miss_curious
-
cnm ben seviyorum cam ocagi şık duruyor ancak titiz biri isen ve lekelenmeleri sorun ederim diyorsan tavsiye etmem..Ben cok takilmam bu tarz seylere..tercih senin cnm...merhabalar ocağınızdan memmun musunuz bende cam ocak istiyorum ama ankastre değil mutfağım doğalgazlı set üstü ocaklardan almayı düşünüyorum kullanımı rahat mı
ayyy tesekkur ederim cnm ben de kocaman AMİN diyorum bu guzel dilegine...öncelikle maaşallah diyelim nazar değmesin demi hepsi çok gözel olmuş güle güle otur umarım en kısa zamanda da bi veletçikle taçlandırırsın bu mutlu yuvayı
AMİN cnm cok tesekkur ederizdaha guzelleri senin olsun insallah sadelik her zaman iyidir kanimcaEvindeki sadelik çok hoş hiç gözü yormuyor tıklım tıkış değil en başta en çok hoşuma giden detay bu oldu...
Eşyaların harika renklerdeki bütünlük kısacası çok şık ve zevkli döşenmiş canım...
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...Mutluluklar dilerim
cok tesekkurler cnm begenmene sevindim...canım çok güsel gerçekten gülerek otur ben bayıldım......şahsen
evin o kadar güzelki bayıldım harika özellikle oturma odan salonun hayalimin salonu aynısını bulsam ilerde kesin alırım aşırı derece güzel ve sade zevk huzur doldum fotoğraflara bakarken umarım hep gülersin evinde herşeyin çok güzel
tesekkur ederim cnm...maşallah çok sade ama güzel bir ev olmuş. güle güle oturun canım.
tesekkur ederim daylight resimlerimizi cok seviyorum ve sergilenmeye deger buluyorum,evimize de cok yakistiklarini dusunuyorum cnm..Wc ve banyo hariç her yerde evlilik fotolarınız var ne ilginç neyse evinizde mutluluklar ......
tesekkur ederiz cnm..iyi günlerde oturun inşallah herşey çok uyumlu .. mutluluklarr
amin cnm insallah tesekkur ederiz...canım evin çok güzelmiş güle güle otur..allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin inşallah:))
amin cnm insallah allah sana da diledigin ve gonlunce doseyecegin bi ev nasip eder insallah..Eviniz çok güzelmiş, ağız tadıyla, mutlulukla oturun inş.
Ve aksesuarlar,ince detaylar oldukça zevkli. Resimli anahtarlık gibi...
Çok beğendim gerçekten.Allah bana da böyle bir ev nasip etsin:97:
tesekkurler cnm daha iyileri senin olsun insallah....
cok güzel, özenle hazirlanmis bir ev
güle güle oturun
zevkle ve uyumla döşenmiş bir ev. ayrıntılara dikkat ettiğin çok belli.
ama en çok eşinle olan resimlerinizi beğendim ne kadar güzel çıkmışsınız maşallah
sade ve şık bir ev ne kadar güzel. güle güle oturun. kendi evim için harika fikirler aldım sizden.
ALLAH ağız tadıyla oturmak nasip etsinmutlu huzurlu sağlıklı yaşarsınız inş evinizde ...sade şık zevkle döşenmiş bir ev maşallah
selam,
herşeyinizi güzel günlerde kullanın inşallah.
her detay çok hoş..
mobilyalarnızın markasını ve alttai halının markasını öğrenebilir miyim? her sayfaya bakamadım yazmış olabilirsiniz ama.
Eki Görüntüle 266750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?