Miss_curious'un Evi..

Buradaki kızlar gerçekten çok zevkli :))) Çok güzell, inşallah kendi evine de çıkarsın bir gün ve fotolarını bizimle paylaşma lüksünü yaşarsın canım :)))

Cokkk guzelllll.Bayildimmm :))

Vaaavv , Mükemmel bir eviniz var , herşey çok güzel gözüküyor
Güle güle oturun..

çok gzuel olmuş eviniz gule gule oturun

her şey çok güzel çok zevkli güle güle oturun inşallah..

Buradaki kızlar gerçekten çok zevkli :))) Çok güzell, inşallah kendi evine de çıkarsın bir gün ve fotolarını bizimle paylaşma lüksünü yaşarsın canım :)))

cok ama cok tesekkur ederiz kizlar,evleneli 1 yili gecti ve yorumlarinizi okumak cok mutlu ediyor beni..İnsallah dediginiz gibi kendi evime de cikabilirim gerci bi sure erteledik araba aldik bana allahin izniyle kazasiz belasiz acemilik donemini geciririm insallh...Onun disinda gnnrkcy cnm salon mobilyalarimdan yemek odam divan mobilyaya ait ancak koltuk takimim bilindik bi marka degil malesef antalyada isen aldgimiz magazayi soyleyebilrim...
cok opuyorum hepinizi....

eviniz cok hos dosenmıs aksesuarların cogu ıkea sanırım..gule gule oturun antalyadamı oturuyorsunuz sanırım yakınımda oturuyorsunuz:)

her şey gerçekten çok güzel.maşallah diyerek baktım resimlerinize :)

salon takımını nereden aldınız koltuklara bayıldım..güle güle oturun...

eviniz cok hos dosenmıs aksesuarların cogu ıkea sanırım..gule gule oturun antalyadamı oturuyorsunuz sanırım yakınımda oturuyorsunuz:)

Bende çok beğendim gülerek oturun

Ayy canım çok hoş bi evin var.. Hayallerimdeki eve benziyo Güle güle oturun inşallah :)

cok ama cok sagolun kizlar yorumlariniz icin..Begenmenize sevindim..diantus cnm salon mobilyalarim antalyada bi mobilya magazasindan bilndik bi marka degil..Antalyada isen yardimci olurum..burcu_87 cnm aksesuarlarimda ikeadan cok faydalandim,ozellikle salonda...Antalyada oturuyorum evet yoksa ayni sitede miyiz :))))
dilerim hepiniz hayyalerinizdeki evlere kavusursunuz,daha guzelleri sizlerin olsun...
Bu arada hepinize İYİ BAYRAMLAR....

miss cim evin beyaz ağırlıklı ya memnunmusun bundan?ben de nişanlıyım ve koltuk takımlarını beyaz düşünüyorum.ama kararsız kaldım biraz titiz biri olarak sen ne dersin:)

yok aynı sıtede degılız ama yakınındayım bayındırda ouruyorum bende resımlı anahtarlıgı nerden aldın acaba kılasık pencerelı anahtarlıklardan hoslanmıyorum bu cok hosuma gıttı nerden aldıgını soylersen bende alırım komsum

cok sık zevklı doşenmıs bı eev canım gule gule huzur ıcınde otur :)
tesekkur ederim cnm amin insallah...

miss cim evin beyaz ağırlıklı ya memnunmusun bundan?ben de nişanlıyım ve koltuk takımlarını beyaz düşünüyorum.ama kararsız kaldım biraz titiz biri olarak sen ne dersin:)
cnm ben seviyorum beyazi evi ferah gosteriyor..Salonum misafirlerim icin o yuzden fazla kirlenmiyor cok sukur..Oturma odam krem kılıflarını makinaya atiyorum cok sık sorun cikarmiyor..cok titiz biri isen baska renklerde bakabilirsin cnm ama ben fazla takmiyorum..

cnm ben etiler mahallesinde oturuyorum bayindir tarafinda diil...resimli anahtarligi internetten almistim cnm catre dekor idi snrm markasi..İnternette bicok sitede var ama..fiyati 20tl idi...

cnm bi sorum daha var yatak odan sanırım saloni fiyatı nedir acaba çok güzel görünüyo kullanışlımı bi de salondaki duvar saatini nerden aldığını söyleyebilirmisin :)

yeni evinin resimlerini de koyarsın inşallah da bizde görürüz cici evini
insallah cnm en buyuk isteklerimizden...
cnm bi sorum daha var yatak odan sanırım saloni fiyatı nedir acaba çok güzel görünüyo kullanışlımı bi de salondaki duvar saatini nerden aldığını söyleyebilirmisin :)
cnm yatak odam kullanisli ben memnunum,fiyatini tam olarak hatirlamiyorum ama 4.000 tl kadardi snrm...Salondaki duvar saatim mudo'dan...Kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…