Miss_curious'un Evi..

gerçekten çok sade ve bir okadar şık bir ev döşemişsin ZEVKİNE HAYRAN KALDIM

acaba eşyalarını nerden aldın çok merak ettim

gerçekten çok özenle döşemişsinz evini. İyi günlerde otur. Bende aynayı nereden ve ne kadara aldığını sorsam olurmu ?

resimlere bakarken sunu farkettim koltuklarım aynı sadece renkli kısımları farklı ve çok hoş durmuşlar şimdi bi kere daha takdir ettim kendimi ve evine bayıldım bayıldım şık sade ve güzel insan işten yorgun argın gelince şöle bi oh bea diyesi geliı bede nişanlıyım haziranda düğünüm ve kendi evimi görür gibi oldum hemen hemen aynı şeleri seçmişim bende bi an önce evimi kurup resimlerimi eklmek istiorum çok zevklisin:)

Evinizin her bir köşesi ayrı güzel. Çok zevklisiniz maşallah
Allah bizlere de nasip eder inşallah. Sağlıkla huzurla oturun evinizde

gerçekten çok sade ve bir okadar şık bir ev döşemişsin ZEVKİNE HAYRAN KALDIM

acaba eşyalarını nerden aldın çok merak ettim
tesekkurler cnm esyalarimi antalyada bir mobilya magazasindan aldim,aksesuarlarim ise genelde ikea,mudo ve internetten..

çookkkk güzelmiş evinz güle güle oturun
tesekkurler cnm...

gerçekten çok özenle döşemişsinz evini. İyi günlerde otur. Bende aynayı nereden ve ne kadara aldığını sorsam olurmu ?
cok sagol cnm ayna derken giristekinden bahsediyorsan ikeadan almistim o zaman 30 tl idi ama su an ne kadar bilmiyorum..
tesekkur ederim cnm tarzlarimiz ayni o zaman gercekten de soyledigin gibi evimde huzur buluyorum ne zaman bi yere gitsem bi kac saat icinde eve donmek istiyorum...Sana da cok kolay gelsin cnm..

Evinizin her bir köşesi ayrı güzel. Çok zevklisiniz maşallah
Allah bizlere de nasip eder inşallah. Sağlıkla huzurla oturun evinizde

sade ve gercekten cok şık yürekten beğendim..

Çok beğendim, Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.

Tüm odalara, tüm eşyalara ayrı ayrı bayıldım

amin kizlar cok tesekkur ederim..Allah hepimize evlerimizde huzur versin insallah..

gördüğüm en güzel ve ferah evlerden bir tanesi daha zevkinize bayıldım doğrusu, her detayı ince ince düşünmüşsünüz...

evin gerçekten çok ama çok güzell..Allah güle güle,huzur içinde oturmayı ve zamanı gelince çocuklarınızla yaşamayı nasip etsin...

hersey cok uyumlu .. salon halinizi cok begendim . nereden ve ne kadara aldiginizi sorabilir miyim? salonuma hali almam gerekiyor, kahve ve krem galiba tonu ?? tesekkurler . size mutluluklar dilerim...

maşallah ewin çooook güzel,Allah kendi ewiniz de oturmayı nasip etsin.fırınınızın markasını merak ettim.rica etsem markasını yzar mısınız we memnun musunuz?

Konuyu açalı epey olmuş ,evınız cok guzel olmus agız tadıyla oturursunuz ınsallah,salondaki puf puf koltuk takımını nerden ve ne kadara aldıgınızı belırtırmısınız lutfen bırde temızlıgını nasıl yapıyorsunuz kumasının cınsı ne mınderlerı fermuarlımı,bende koltuk takımımı degıstırmeyı dusunuyorum bu yuzden bu kadar cok soru sordum yanıtlarsanız sevınırım :):18:

karışmak gibi olmasında arkadaş diğer sayfalarda antalyada bi mobilyacıdan aldığını yazmış yardımcı lmak amacıyla yazıorum bu salon takımının benzeri saloni markasında koltuk takımları bölümünde var adıda bugatti bende aynısını aldım fakat saloniden amadım maskoda rönesans mobi,lyadfa var ben 3.250 ye almıştım fakat su anda fiyatlar uçmuş 5 gün önce eşim giip bakmış 6 bin olmuş fakat salonide bildinm kadarıyla hala 3.500 tl googleden saloni yazınca çıkar zaten umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Eviniz okadar güzel o kadar güzel ki çok hoşuma gitti ama sanırım sizin değil umarım eşyalarınız taşının ziyan olmaz bende şuan 135 metrekare bir evde oturuyorum ama yeni ev aldım 110 etrekare ve eşyalarımı nereye koyacağımı şaşırdım:)Güle güle otur işallah mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…