- 25 Ocak 2011
- 331
- 5
- 118
- Konu Sahibi miss_curious
-
çok teşekkürler...
Evin çok güzell gülegüle otur
çok güzelmiş canm evin güle güle mutlu bir şekilde oturun cnm :)
eşyalar çok şık ve ev zevkle döşenmiş,güle güle oturun...
tesekkurler cnm esyalarimi antalyada bir mobilya magazasindan aldim,aksesuarlarim ise genelde ikea,mudo ve internetten..gerçekten çok sade ve bir okadar şık bir ev döşemişsin ZEVKİNE HAYRAN KALDIM
acaba eşyalarını nerden aldın çok merak ettim
tesekkurler cnm...çookkkk güzelmiş evinz güle güle oturun
cok sagol cnm ayna derken giristekinden bahsediyorsan ikeadan almistim o zaman 30 tl idi ama su an ne kadar bilmiyorum..gerçekten çok özenle döşemişsinz evini. İyi günlerde otur. Bende aynayı nereden ve ne kadara aldığını sorsam olurmu ?
tesekkur ederim cnm tarzlarimiz ayni o zaman gercekten de soyledigin gibi evimde huzur buluyorum ne zaman bi yere gitsem bi kac saat icinde eve donmek istiyorum...Sana da cok kolay gelsin cnm..resimlere bakarken sunu farkettim koltuklarım aynı sadece renkli kısımları farklı ve çok hoş durmuşlar şimdi bi kere daha takdir ettim kendimi ve evine bayıldım bayıldım şık sade ve güzel insan işten yorgun argın gelince şöle bi oh bea diyesi geliı bede nişanlıyım haziranda düğünüm ve kendi evimi görür gibi oldum hemen hemen aynı şeleri seçmişim bende bi an önce evimi kurup resimlerimi eklmek istiorum çok zevklisin:)
Evinizin her bir köşesi ayrı güzel. Çok zevklisiniz maşallah
Allah bizlere de nasip eder inşallah. Sağlıkla huzurla oturun evinizde
sade ve gercekten cok şık yürekten beğendim..
Çok beğendim, Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.
Tüm odalara, tüm eşyalara ayrı ayrı bayıldım
Konuyu açalı epey olmuş ,evınız cok guzel olmus agız tadıyla oturursunuz ınsallah,salondaki puf puf koltuk takımını nerden ve ne kadara aldıgınızı belırtırmısınız lutfen bırde temızlıgını nasıl yapıyorsunuz kumasının cınsı ne mınderlerı fermuarlımı,bende koltuk takımımı degıstırmeyı dusunuyorum bu yuzden bu kadar cok soru sordum yanıtlarsanız sevınırım :):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?