Miss_curious'un Evi..

tatlım bişe sorcam cevazp verirsen sevinirim perdelerini ve halılarını ne kdar mal ettin ben senin zevkine güveniorum artık kalitesiz bişede görünmüo zaten ortalarda ayrıca sölemeden geçemicem sehpanın üstündeki geniş tabak arandaki ayna ve buzdolabının üstündeki mıknatıslardan gittim ikeadan buldum aldım bana çok güzel ilham verdin çok saol birazcık (ç)aldım fikirlerini haberin olsun:)

çok ferah ve zevkli döşenmiş bir ev.iyi günlerde oturun

gördüğüm en güzel ve ferah evlerden bir tanesi daha zevkinize bayıldım doğrusu, her detayı ince ince düşünmüşsünüz...

buarada yemek odanızın markası nedir çok beğendim

evin gerçekten çok ama çok güzell..Allah güle güle,huzur içinde oturmayı ve zamanı gelince çocuklarınızla yaşamayı nasip etsin...

cok sagolun kizlar insallah ilerleyen yillarda aile uye sayimiz artar :)Allah saglik versin oncelkle ama...ay1903cnm yemek odam divan mobilya'ya ait..

hersey cok uyumlu .. salon halinizi cok begendim . nereden ve ne kadara aldiginizi sorabilir miyim? salonuma hali almam gerekiyor, kahve ve krem galiba tonu ?? tesekkurler . size mutluluklar dilerim...
cnm oturma odamin halisi kahve krem ve royal markaya ait fiyatini hatirlamyorum 1 seneyi gecti cunku alali..Salonum gri renk..cok tesekkur ederim..

maşallah ewin çooook güzel,Allah kendi ewiniz de oturmayı nasip etsin.fırınınızın markasını merak ettim.rica etsem markasını yzar mısınız we memnun musunuz?
cnm tesekkur ederim fırınım bosch marka ayri ayri almadigim icin bilmiyorum fiyatini ama tum beyaz esyam 7.500 tl tutmustu..Fırınımdan memnunum cnm...

cnm tesekkurler umarim diledigin mobilyayi bulursun sen de...salon koltuk takimimi bi mobilya magazasindan almistim antalya'dan bi marka degil diye biliyorum ama arkadas saloni'den oldugunu soylemis istersen bi bak o markaya..Magaza farkli markalari da satiyor olabilir ben kendi imalatlari saniyodum..Kumasi yikanabiliyor,fermuarli her sey ama henuz yikamadim o yuzden bilmiyorum cnm..Umarim yardimci olabilmisimdir..
insallah cnm cok tesekkur ederim..dedigin gibi umarim esyalarimizin rahatlikla sigacagi bi ev aliriz ileride 165 metrekarenin altinda olmamasi lzm bakacagimiz evin..

cnm perdelerim 3.000 tl civari tutmustu,halilar da 2.500 civari tutmustu...Ne demek gule gule kullan birbirimize fikir vermek adina koydum resimleri,yardimci olabildiysem sevinirim cnm..

artık fazla oluorum ama son bişe daha salondaki orta sehbanın üstündeki 2 vazo ve koltugun kenarında duran geniş ve uzun vazo yu nerden ve ne kadara aldın hepsi bu kadar:)

evin çok güzel güle güle huzurla otur...bir şey sormak istedim bende salon koltuklarımı değiştirmeyi düşünüyorum da minderli koltukların rahat ve kullanışlı olmadığını söylüyorlar böyle bir sorun var mı salon koltuklarında merak ettim yoksa görüntüleri çok hoş gerçekten...

çok güzel güle güle oturun..
tesekkurler cnm..

cnm salon koltuklarim gosterisli evet ama acikcasi hem oturma odasi hem de salon olarak kullanacaksan alma derim cunku uzerinde yatip uzanmak icin pek rahat degil...Ama oturma odamdaki kose takimim inanilmaz konforlu o da minderli gibi..

güle güle oturun çok hoş olmuş ( allah inşallah kendi evinide nasip eder )
amin cnm ya insallah o da bi gun olur...

güle güle oturun çok hoş eviniz...
sagol cnm..Daha iyileri senin olsun insallah...

evin gercekten cok hoş ve itina ile döşenmiş hele kapı girişindekı anahtarlıgına bayıldım güle güle otur
tesekkurler cnm..

cnm bişey daha sorabilirmiyim yemek odasında vitrin almadınmı?
cnm vitrin aldim ama salonuma sigmadigi icin kucuk odama koydum..Eger mobilya almadiysan vitrin alma derim,onun yerine zaten tvyi koyuyosun..Ben oyle yaptim salona da tv alinca..

Oturma odandaki hali ile benim salonumdaki hali galba ayni...sze br sey sorucagim. bu halinin kahve kisimlarnda hafif iplikler bazi yerinde ustte duruyormu .. benmkinde var hafif cizgi gibi.. defolu galiba... evvedeki getiren kisi geri goturdu ikinciyi getirdi ondada azicik boyle vardi... heps boyle desenden dedi bana...royal asos deglmi .. hc yikamaya verdinzm bu haliyi memnun musunuz.... tesekkurler...

halimdan memnunum cok sukur hic yikatmadim ama kendim yikadim balkonda :) Kahverengi kisimlarinda herhangi bir sorun yok bende,iplikler yukarida degil aci kahve kisimlarindan bahsediyorsaniz eger...

canım eviniz çok güzel olmuş her konuda zevklerimiz tutuyo benim evimde hemen hemen böyle fakat şu yatak başındaki aynalarından ben şifonyerimin üstüne düşünmüştüm ama bi türlü bulamadım nerden ve nekadara aldın özelden msj atarsan çok sevinirim ALLAH TADINIZI HİÇ BOZMASIN.........

çok zekli ce döşemişsiniz herşeyi beyaz yada kremdi galiba fiskosa benzer bişey gördüm sanki sehpamı köşedeydi en çok onu beğendim

Bir evin aydınlık ve iç açıcı olması önemli. Çok güzel seçmişsiniz her şeyi. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ömür boyu mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…