Miss_curious'un Evi..

çok beğendim, güle güle oturun
salon halısı ve mobilyaları çok beğendim nerden aldınız, markaları nedir? çok yastıklı koltuk kullanımı biraz zor olmaz mı?

mutlu mesut oturun evinizde inşallah..bende anahtarlığı sorucam nerden aldığınızı.çok değişik ve modern duruyor.cevaplarsanız sevinirim.
cok tesekkur ederim cnm amiinn...Anahtarligi internetten almistim trendyol isimli bi sitede indirimde oldugu donemde..
çoooookk güzel herhalde şimdiye kadar gördüğüm en zevkli ev güle güle sağlıkla aşkla otur
cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin..Cok mutlu oldum..

valaha ben en çok mutfak ve salonu beğendim güle güle oturun canımmmmmm
cok tesekkur ederim cnm ben de cok seviyorum ozellikle ikisini..
eviniz çok hoş güle güle oturun:93:
tesekkur ederim cnm...

Şimdi annemle tekrar bakıyoruz :)
çok güzel,çok zevkli diyor
Allah mutluluğunuzu bozmasın huzur versin dedi
birde bana da inş senin de böyle güzel evin olur dedi
bir az duygulandı hemen kaçtı salona
missim bi yerde aynaya yansımışsın kendine dikkat et
sağlıklı beslen yine mi kilo verdin bakayım?

Cnm evin bir harika her köşesine bayıldım allah nazarlardan saklasın sizi bende ev hazırlığı yaporum bu ara temmuz da düğünüm var kısmetse ben salon halını nerden aldığını soracaktım cnm
allah kolaylik versin cnm tatli telaslar bunlar...Cok tesekkur ederim yorumun icin salon halimi kasmirden almistim biraz fazla ugrastirmisti beni ama sonuctan ben de memnun kaldim..

ayy cnm benim ya cok duygulandim begenmen mutlu etti beni..
Siz biliyosunuz en bastan beri esya alim surecini,yasanilan kararsizliklari,
sıkıntıları,stresli gunleri hepsine tanik oldun..
Bir de bunlarin ustune gelen annemin ani saglik problemi..Cok zor gunler gecirdim gercekten..
Cok tesekkur ederim yanimda oldugun icin..
annene de cok slmlar,umarim o da begenir..
optum cnm benim..
çokkkkk güzel ya bayıdlım
uyum ferahlık zevk hepsi bu evde var
tesekkur ederim cnm evimde huzur buluyorum bunu yansitabildiysem ne mutlu.....

cok tesekkur ederim teyzeme ellerinden opuyorum
canim benim..İnsallah allahim daha iyilerini sana nasip etsin insallah..
cnmcm evleneli beri 7 kilo aldim desem inanir misin..Ayy ince ciktiysam
resimde sevinirim valla..

hepsi ayrı güzel. güle güle oturun
tesekkur ederim cnm...

cok güzel keske herkes böyle zevkli olsa
onore ettin cnm beni cok tesekkur ederim..
maşallah güle güle oturun.
cok tesekkur ederim cnm..

çok beğendim, güle güle oturun
salon halısı ve mobilyaları çok beğendim nerden aldınız, markaları nedir? çok yastıklı koltuk kullanımı biraz zor olmaz mı?
cok sagol cnm darisi tum isteyen arkadaslarimin basina insallah...Salon halimi kasmirden almistim cnm,mobilyalar oyle bilindik bi marka degil antalyada bi mobilya magazasindan almistim kendi imalatlari..Cok yastikli salon takiminin kullanimi zor degil,ben sıkıntı yasamadim cnm su ana kadar..Oturma odasi biraz daha sıkıntılı olur snrm cok yastikli olunca..

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL EVİN ve eşyaların.allah güle güle, mutluluk ve huzur içinde kullanmak nasip etsin.

çok güzel güle güle mutlu günler yaşa inşallah ama her tarafda gelin damat fotolarınız biraz baymışş anhatarlıkdan mutfaakdan salondann nebilimm biraz abartmışsın sankiiiii

çok güzel güle güle mutlu günler yaşa inşallah ama her tarafda gelin damat fotolarınız biraz baymışş anhatarlıkdan mutfaakdan salondann nebilimm biraz abartmışsın sankiiiii

amiin cnm tesekkur ederim cook...Resimlerimizi cok begeniyorum ve sergilenmeye deger buluyorum o yuzden her yerdeler..İlerde bebisimiz olursa insallah o da girer aralara...

Son düzenleme:
cok tesekkur ederim teyzeme ellerinden opuyorum
canim benim..İnsallah allahim daha iyilerini sana nasip etsin insallah..
cnmcm evleneli beri 7 kilo aldim desem inanir misin..Ayy ince ciktiysam
resimde sevinirim valla..

7 kilo mu ay hiç belli olmuyor valla
kilo almış halin bile çok zayıf missim
böyle sana yakışmış ben sevdim

Cnm halının model olarak ismini biliyor musun bende çok zorlanıyorum halı seçmekte mobilyalarım kahve odayı boğmayacak bi modele ihtiyacım var

Canım kesinlikle zevklerimiz aynı... çeyizlerine de baktım hem evin için hem çeyiz için çok sade ve modern şeyler seçmişsin evine ve mutluluğuna nazar değmesin eviniz nerede? mutfak çok güzel ve ferahmış... bir de bu tarz bir ev döşemek yaklaşık ne kadara mal oldu toplamda? ben bu yıl sonu nişan 2012 yazındada düğün düşünüyorum. bazı arkadaşlarım tabak tencere vs çeyizlerini şimdiden alıyorlar ödemesi kolay olsun diye ama ben şimdiden almak istemiyorum herşeyi nişandan sonra veya o dönemde alırım diye düşünüyorum çünkü daha uzun zaman var ve sürekli değişik şeyler çıkıyor sonradan aklım birşeyde kalmasın istiyorum. hepsini birden almak zor olur diye de para biriktiriyorum. o yüzden bu tarz bi evi dayamak döşemek için çeyizler için yaklaşık ne kadar masraf yaptığını merak ettim :44: ona göre biriktireyim parayı

büyük bir zevkle özenle seçilmiş döşenmiş eşyalar. çok hoş olmuş bence güle güle otur. ferah temiz bir evin var. bu arada düğün fotolarınızda çok güzel. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

canım evin çok modern çok sade ve şık bayıldım valla
bu arada çok zevklisin seni çeyiz bölümündende takip ediyordum herşeyin çok çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…