- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm benim, kiloyu bi cok kisi yakistirdi bi de bagisiklik sistemim daha guclu oldu cok sukur..7 kilo muay hiç belli olmuyor valla
kilo almış halin bile çok zayıf missim
böyle sana yakışmış ben sevdim
cnm hangi odayi soruyosan gidip bakarim altina..Cnm halının model olarak ismini biliyor musun bende çok zorlanıyorum halı seçmekte mobilyalarım kahve odayı boğmayacak bi modele ihtiyacım var
amin cnm cok tesekkur ederim daha iyileri senin olsun insallah..evimiz antalyada ama kira insallah allah kendi evimizi almayi nasip eder bi gun..ben nişandan sonra aldim mutfak gereclerimi 1 yil surdu almam..ancak gelirin nedir bu da onemli aylik ne kadar taksit odeyebilirsin..mutfak icin bayaga yuklu bi mebla harcadim diyebilirm..mobilyalar icin 13.000 tl harcadik onu hatirliyorum..1-2 senede insanin zevki degismiyor cnm pek,eger bicok seyin iyisi olsun diyosan alman mantikli olur cnm..Ben son 1 seneye sıkıştıırnca maddi acidan zorlandim epey..ek işte calisarak aldim bi cok seyi..dugun icin yapilan masraf toplamda 50.000 tl yi buldu bizim..Canım kesinlikle zevklerimiz aynı... çeyizlerine de baktım hem evin için hem çeyiz için çok sade ve modern şeyler seçmişsinevine ve mutluluğuna nazar değmesin eviniz nerede? mutfak çok güzel ve ferahmış... bir de bu tarz bir ev döşemek yaklaşık ne kadara mal oldu toplamda? ben bu yıl sonu nişan 2012 yazındada düğün düşünüyorum. bazı arkadaşlarım tabak tencere vs çeyizlerini şimdiden alıyorlar ödemesi kolay olsun diye ama ben şimdiden almak istemiyorum herşeyi nişandan sonra veya o dönemde alırım diye düşünüyorum çünkü daha uzun zaman var ve sürekli değişik şeyler çıkıyor sonradan aklım birşeyde kalmasın istiyorum. hepsini birden almak zor olur diye de para biriktiriyorum. o yüzden bu tarz bi evi dayamak döşemek için çeyizler için yaklaşık ne kadar masraf yaptığını merak ettim :44: ona göre biriktireyim parayı
cok tesekkur ederim cnm azcik titizlik yaptim esya seciminde..Dugun esyalari son bi ayda alininca biraz aceleye geldi evim..begenmene sevindim cnm..büyük bir zevkle özenle seçilmiş döşenmiş eşyalar. çok hoş olmuş bence güle güle otur. ferah temiz bir evin var. bu arada düğün fotolarınızda çok güzel. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
cok tesekkur ederm cnm..evin çok güzel iyi günlerde otur
tesekkur ederim eylemcim amiin insallah daha iyileri sizlerin olsun..Her seyden onemlisi saglik olsun hayatimizda..canım evin çok modern çok sade ve şık bayıldım valla
bu arada çok zevklisin seni çeyiz bölümündende takip ediyordum herşeyin çok çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
amiin cnm tesekkur ederim...çok güzel olmuş,mutlu mesut yaşamayı nasip etsin Allah evinizde
tesekkurler cnm.Sağlıklı güzel günlerde oturun. Zevkle döşenmiş, ferah bir ev.
Ben alakasız bişi sorsam ...
Wc çöp kutuları beyaz ama plastik değil sanırım, nerden aldınız diye sorsam..
metallerde su lekesi oluyor diye beyaz almak istiyorum da.
amiin cnm cok tesekkurler..Güzel ve sade evine bakıp geçemedim Allah cok mutlu etsın hersey süper canım nazar degmesın
tesekkurler cnm,daha iyileri sizlerin olsun insallah..eviniz çok güzel sade ve şık güle güle oturun inşallah.
cnm salon halima gittiim baktim altinda kaşmir-carpet and more serisi gri yaziyo..cnm salon halını ve oturma odası halının modeli
cnm bence uyar boyle bi korkun varsa eger tek renk de dusunebilirsin..Tek renkler de asil ve sade duruyor..Ben de dusunmustum bi ara ama genelde tek renk halilar shaggy oluyor havi yuksek oluyor..Oturma odanda rahat kullanabilecegin bi hali tarzi secmen isini kolaylastirir..Zira shaggy halilarin cok rahat oldugunu dusunmuyorum..cnm sence bu halı benım mobilyalarıma uyar mı..benım mobilyalarım kahve beyaz ama halılarıda o renk alırsam boğar diye düşünüyorum...Eki Görüntüle 163446 Eki Görüntüle 163447 bunlar da mobilyalarım
tesekkur ederim cnm biraz daha vaktim olsaydi belki daha da uzerinde calisabilirdim ama kismet iste..Hazirliklar son 1 aya sıkışınca elimden geleni yapmaya calistim..çok güzel zevkle döşenmiş bi ev..fazlalık diyebileceğiniz hiç bişey yok,sade ve şık tam benim zevkime göre.Aksesuarlarınızıda cok beğendim abartılı değil tam ayarında
amiin cnm cok tesekkur ederim saglikla,mutlukla insallah..gercekten zevkle dösenmis...
salon, oturma odasi özellikle hosuma gitti...
saglikla, huzurla, agzinin tadi bozulmadan güle güle otur...
tesekkur ederim senfat,daha guzelleri sizin olsun insallah..salonun oturma odan çok şık. güle güle otur.
cnm evet koyu yerleri acı kahve...Cnm peki oturma odandaki halının kotu yerleri kahve rengi mi tam anlayamadım fotoğraflardan
di mi ama cnm ya gunler cok cabuk geciyor ve su anda evimdeyim..Darisi basina insallah diyim..Bugun soyle bi dusundum de 6 aylik evliyim..Evlilik guzel geciyor cnm cok sukur ama biz daha tam anlami ile evliligimizi yasayamadik..Annemin rahatsizligi nedeniyle her gun annemdeyim ve 2 gun once rahatsizligi ile ilgili uzucu bi haber aldik..Yarin yeniden istanbula gidiyorlar tedavi icin..Anlayacagin cok sıkıntılı gunler geciriyoruz cnm..maşallah!herşey çok güzel görünüyor. zaman ne çabuk geçiyo miss ya senin çeyizlerine bakmak nasıl zevk verioodu insana şimdi evin oldu maşallah!
nasılsın?? görüşmeyeli nasıl gidiyor evlilik? hadi benim içimdeki umudu filizlendir lütfen! zaman geçtikçe evlilik benim gözümde büyüyor sanırım :95:
tesekkur ederim cnm daha iyileri senin olsun insallah...Tek kelimeyle harikaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?