Miss_curious'un Evi..

Sağlıklı güzel günlerde oturun. Zevkle döşenmiş, ferah bir ev.
Ben alakasız bişi sorsam ...
Wc çöp kutuları beyaz ama plastik değil sanırım, nerden aldınız diye sorsam..
metallerde su lekesi oluyor diye beyaz almak istiyorum da.

7 kilo mu ay hiç belli olmuyor valla
kilo almış halin bile çok zayıf missim
böyle sana yakışmış ben sevdim
tesekkur ederim cnm benim, kiloyu bi cok kisi yakistirdi bi de bagisiklik sistemim daha guclu oldu cok sukur..
Cnm halının model olarak ismini biliyor musun bende çok zorlanıyorum halı seçmekte mobilyalarım kahve odayı boğmayacak bi modele ihtiyacım var
cnm hangi odayi soruyosan gidip bakarim altina..

amin cnm cok tesekkur ederim daha iyileri senin olsun insallah..evimiz antalyada ama kira insallah allah kendi evimizi almayi nasip eder bi gun..ben nişandan sonra aldim mutfak gereclerimi 1 yil surdu almam..ancak gelirin nedir bu da onemli aylik ne kadar taksit odeyebilirsin..mutfak icin bayaga yuklu bi mebla harcadim diyebilirm..mobilyalar icin 13.000 tl harcadik onu hatirliyorum..1-2 senede insanin zevki degismiyor cnm pek,eger bicok seyin iyisi olsun diyosan alman mantikli olur cnm..Ben son 1 seneye sıkıştıırnca maddi acidan zorlandim epey..ek işte calisarak aldim bi cok seyi..dugun icin yapilan masraf toplamda 50.000 tl yi buldu bizim..

büyük bir zevkle özenle seçilmiş döşenmiş eşyalar. çok hoş olmuş bence güle güle otur. ferah temiz bir evin var. bu arada düğün fotolarınızda çok güzel. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
cok tesekkur ederim cnm azcik titizlik yaptim esya seciminde..Dugun esyalari son bi ayda alininca biraz aceleye geldi evim..begenmene sevindim cnm..

evin çok güzel iyi günlerde otur
cok tesekkur ederm cnm..

canım evin çok modern çok sade ve şık bayıldım valla
bu arada çok zevklisin seni çeyiz bölümündende takip ediyordum herşeyin çok çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
tesekkur ederim eylemcim amiin insallah daha iyileri sizlerin olsun..Her seyden onemlisi saglik olsun hayatimizda..
çok güzel olmuş,mutlu mesut yaşamayı nasip etsin Allah evinizde
amiin cnm tesekkur ederim...Dedigin gibi mutlu olamadiktan sonra bunlar teferruat olarak kaliyor..

tesekkurler cnm.Tuvaletteki cop kutulari metal senin de tahmin ettigin gibi mudodan almistim zamaninda ama su an var mi bilmiyorum, bulursam bi tane daha almayi istiyorum..

Güzel ve sade evine bakıp geçemedim Allah cok mutlu etsın hersey süper canım nazar degmesın
amiin cnm cok tesekkurler..

eviniz çok güzel sade ve şık güle güle oturun inşallah.
tesekkurler cnm,daha iyileri sizlerin olsun insallah..

cnm salon halını ve oturma odası halının modeli
cnm salon halima gittiim baktim altinda kaşmir-carpet and more serisi gri yaziyo..
oturma odam ise Royal-Asos yaziyo..

çok güzel zevkle döşenmiş bi ev..fazlalık diyebileceğiniz hiç bişey yok,sade ve şık tam benim zevkime göre.Aksesuarlarınızıda cok beğendim abartılı değil tam ayarında

gercekten zevkle dösenmis...
salon, oturma odasi özellikle hosuma gitti...
saglikla, huzurla, agzinin tadi bozulmadan güle güle otur...

cnm bence uyar boyle bi korkun varsa eger tek renk de dusunebilirsin..Tek renkler de asil ve sade duruyor..Ben de dusunmustum bi ara ama genelde tek renk halilar shaggy oluyor havi yuksek oluyor..Oturma odanda rahat kullanabilecegin bi hali tarzi secmen isini kolaylastirir..Zira shaggy halilarin cok rahat oldugunu dusunmuyorum..

çok güzel zevkle döşenmiş bi ev..fazlalık diyebileceğiniz hiç bişey yok,sade ve şık tam benim zevkime göre.Aksesuarlarınızıda cok beğendim abartılı değil tam ayarında
tesekkur ederim cnm biraz daha vaktim olsaydi belki daha da uzerinde calisabilirdim ama kismet iste..Hazirliklar son 1 aya sıkışınca elimden geleni yapmaya calistim..

gercekten zevkle dösenmis...
salon, oturma odasi özellikle hosuma gitti...
saglikla, huzurla, agzinin tadi bozulmadan güle güle otur...
amiin cnm cok tesekkur ederim saglikla,mutlukla insallah..

salonun oturma odan çok şık. güle güle otur.
tesekkur ederim senfat,daha guzelleri sizin olsun insallah..

maşallah! herşey çok güzel görünüyor. zaman ne çabuk geçiyo miss ya senin çeyizlerine bakmak nasıl zevk verioodu insana şimdi evin oldu maşallah!
nasılsın?? görüşmeyeli nasıl gidiyor evlilik? hadi benim içimdeki umudu filizlendir lütfen! zaman geçtikçe evlilik benim gözümde büyüyor sanırım :95:

Son düzenleme:
di mi ama cnm ya gunler cok cabuk geciyor ve su anda evimdeyim..Darisi basina insallah diyim..Bugun soyle bi dusundum de 6 aylik evliyim..Evlilik guzel geciyor cnm cok sukur ama biz daha tam anlami ile evliligimizi yasayamadik..Annemin rahatsizligi nedeniyle her gun annemdeyim ve 2 gun once rahatsizligi ile ilgili uzucu bi haber aldik..Yarin yeniden istanbula gidiyorlar tedavi icin..Anlayacagin cok sıkıntılı gunler geciriyoruz cnm..

canım öncelikle sağlıkla huzurla otur evinde yalnız bir sorum olacaktı turunculu kahveli tabloyu nerden aldın ebru sanatı değil galiba benim salonumun ,renklerine çok uygun oyüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…