- Konu Sahibi miss_curious
-
cok tesekkur ederim cnm..Güle güle oturun herşey çok güzel
cnm tesekkurler cok, tablo ebru sanati degil,digital baski snrm..Urunu markafoni isimli siteden indirimde oldugu bi donemde almistim..canım öncelikle sağlıkla huzurla otur evinde yalnız bir sorum olacaktı turunculu kahveli tabloyu nerden aldın ebru sanatı değil galiba benim salonumun ,renklerine çok uygun oyüzden soruyorum.
sagol cnm daha iyileri senin olsun insallah..maşallah..çok güzel canım güle güle oturun..
amiin cnm cok tesekkur ederim,allah kimsenin basina vermesin..çok büyük zevkle izledim evinin resimlerini. annen için çok geçmiş olsun alla acil şifalar versin .eşinle güle güle oturr:)))
tesekkur ederim cnm amiin, disariya da yansitabildiysek sevgimizi ne mutlu...Eviniz çok hoş.Huzurunuz hiç bozulmasın.Eşyalardan veya evin yapısından çok her yerde düğünü fotoğraflarınızın olmasını çok beğendim ben.Evin içinde bir aşk var...Dışarıdan görülebilen. =)
cok sagol cnm..Evin çok güzelmiş güle güle oturun.
cnm oturacagin ev ankastre uyumlu ise almani tavsiye ederim..Kesinlikle sans etkili bence de cunku genelde iyi evler satilik malesef..Bizim de en umutsuz oldugumuz anda karsimiza cikti su anki oturdugumuz ev cok sukur..Dilerim senin de boyle sansli oldugun bi ana gelir..Gerçekten çok beğendim hepsi çok şık ve evinizin genel olarak görünümü çok ferah. Birşey sormak istiyorum. Ben de evlenince kirada oturacağım. Beyaz eşyada ankastreleri çok seviyorum ama kira için mantıklı gelmiyor. Sizin eviniz çok güzel herkes böyle güzel kiralık evler bulamıyor şans yani bir bakıma. Bana akıl verirseniz çok sevinirim. Ömür boyu mutluluklar.
tesekkur ederim cnm beyaz esyalarimi senin de soyledigin gibi arcelik alicaktim ama forumda okuduklarimdan da etkilendim snrm ve bosch aldim..Kesinlikle pisman degilim tavsiye ederim..Bir de babam evimizde hep arcelik kullaniyodu ve son zamanlarda memnun olmadigini dile getirdi..Bosch'u bir de daha şık buldum ozelliklerinin yani sira...Yalniz bosch alirken aldigim urunun ithal bosch olmasina ozen gosterdim daha kaliteli oldugunu duymustum..İnoxlari yanlis hatirlamyosam 7200 tl ye aldik davlumbaz haric cunku oturdugumuz evde davlumbaz vardi zaten..Cam ocaktan memnunum ama cok titiz biri isen sıkıntı yaratabilir cunku uzerinde leke kalabiliyo ancak ben geneline bakarim..Bir de ocagin metal kısımlarıni döküm aldim sonradan soyulmasin diye..Bulasik makinasina falan atiyorum hep..İyi bir temizleyici ile siliyorum geciyor lekeler..Canım tekrardan güle güle oturr, şimdi tekrar baktım resimlere bir kez daha özendim çok zevli herşeyin.
Canım sana birde sorum olacak sen beyaz eşyalarını arçelik alıcaktın sanırım ama bosh almışsın hepsini resimlerde fark ettim. Neden bosh u tercih ettiğini merak ediyorum. Bende arçelikle bosh arasında gidip geliyorum karar veremedim. Öncelikle memnunmusun bosh dan bide ocağın cam modelden bende ondan düşünüyorum fakat kullanışlımı? Herhangi bir çizilme çatlama durumu oluyormu?? Son olarakda beyaz eşyalar (artık inoxlar)) ne kadara mal oldu cnm k.usura bakma soruya boğmuş oldum ama bi tek cevaplarr sendeee :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?