Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dr da bana bnzer bsey soylemisti birlesme sirasinda yanlis eslesme gbi bssy ona yapacak bsey yok muymus pekiCanim valla nedenini bilmiyorum ve en cok merak ettigim sey su anda o . Neden olmasin bence olabilir sonuçta tek tarafli degil spermle ilgili de olabilir. Benim dr da şöyle birsey demistti biz genetik test yaptirmak istiyoruz dedigimizde.test sonucunda ikinizde de problem olmayabilir test sonuclariniz normaldir birlesme sirasinda sorun olusuyordur belki dedi. Hep olabilir belki vs vs vs
Bende de rahim içi 1.5 cm polip çıkınca forumda ararken bu mesajınızı okudum üzerinden zaman geçmiş ama umarım herşey yolundadir,onumuzdeki adet bitiminde bu polip histeroskopi ile alınacak ama endiseliyim genel anestezi ile mi oluyir yoksa direkt mı oluyor çok aciyor mi operasyon esnasındaHisteroskopide direk kamerayla bakıyor rahim içine. Bir sorun varsa anında düzeltme yapıyorlar. O yüzden bence yapılması gereken en önemli şey histeroskopi canım. Ihmal etme. 1.5 senede dört defa kaybettim. Çok şükür şimdi her şey yolunda devam ediyor yolu yarıladık
Lokal anestezi 5 dk.ya suruyo ya surmuyo agri cok az rahimde baski hissediyosun sonra normal hayata donuyosun ben polip sonrasi direkt ise gitmistim meselaBende de rahim içi 1.5 cm polip çıkınca forumda ararken bu mesajınızı okudum üzerinden zaman geçmiş ama umarım herşey yolundadir,onumuzdeki adet bitiminde bu polip histeroskopi ile alınacak ama endiseliyim genel anestezi ile mi oluyir yoksa direkt mı oluyor çok aciyor mi operasyon esnasında
malum yer olunca daha çok düşünüyorum ,teşekkür edrim cevapladığınz için:)Lokal anestezi 5 dk.ya suruyo ya surmuyo agri cok az rahimde baski hissediyosun sonra normal hayata donuyosun ben polip sonrasi direkt ise gitmistim mesela
Çok şükür her şey yolunda. Histeroskopide genel anestezi oluyor ama korkulacak bir şey değil. Ben öğleden sonra 2 gibi oldum akşam 7-8 gibi hastaneden çıkıp çarşıya gezmeye gittim :) iyi ki olmuşum gebeliğim çok şükür devam etti.Bende de rahim içi 1.5 cm polip çıkınca forumda ararken bu mesajınızı okudum üzerinden zaman geçmiş ama umarım herşey yolundadir,onumuzdeki adet bitiminde bu polip histeroskopi ile alınacak ama endiseliyim genel anestezi ile mi oluyir yoksa direkt mı oluyor çok aciyor mi operasyon esnasında
histereskopiyi ikinci düşükten sonramı yapıyorlar canımÇok şükür her şey yolunda. Histeroskopide genel anestezi oluyor ama korkulacak bir şey değil. Ben öğleden sonra 2 gibi oldum akşam 7-8 gibi hastaneden çıkıp çarşıya gezmeye gittim :) iyi ki olmuşum gebeliğim çok şükür devam etti.
Benim dört düşük sonrası yaptılar ama ne zaman istersen yaparlar canımhistereskopiyi ikinci düşükten sonramı yapıyorlar canım
Gecmis olsn canim sebepleri neymis dusuklerinBenim dört düşük sonrası yaptılar ama ne zaman istersen yaparlar canım
herşey yolundaysa süper:) szdeki polip büyüklüğü ne kadardı ,histeroskopi sonrasında kanmanız fln oldu mu herhangi bir ilaç kullanmak gerekiyor muÇok şükür her şey yolunda. Histeroskopide genel anestezi oluyor ama korkulacak bir şey değil. Ben öğleden sonra 2 gibi oldum akşam 7-8 gibi hastaneden çıkıp çarşıya gezmeye gittim :) iyi ki olmuşum gebeliğim çok şükür devam etti.
1.2 cm di. Benim adete kadar yaklaşık 3 hafta hafif lekelenme oldu. Adet bitince gelmedi bir daha. Antibiyotik kullandım doktor vermişti :)herşey yolundaysa süper:) szdeki polip büyüklüğü ne kadardı ,histeroskopi sonrasında kanmanız fln oldu mu herhangi bir ilaç kullanmak gerekiyor mu
Benim sebebim polipmiş çünkü polip öncesi dört kaybım oldu. Polibi aldırdım 5 ay sonra denedik hamile kaldım devam ettik şükür. Benim polip rahim içindeydi bebeğin gelişimine engel olacak yerdeymiş doktor öyle demişti canım.Gecmis olsn canim sebepleri neymis dusuklerin
Canim.ne isim testlere basliosm birden fazla dusuk mu varKizlar pazartesi testlere baslayacam karyotip analizi . Kan pihtilasmasi guatr ve birkaç ismini bilmedigim test daha ortalama ne kadar surede cikiyor testler yaptiraniniz var mi