• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

missed abortus

Yok canim kürtajı da düşük sayiyorlar zaten eğer bir sıkıntın yoksa hemen dusunebilirsin.ama dr lar rahimin toparlanması acisindan 2 ya da 3 ay beklemeyi oneriyorlar .

Kizlar bir kac dr bana dusuk bile yapsan hamile kalabildigine gore esinin sperminde prb yoktr demisti ama bugun bir dr esinin kalitesz bir spermi denk gelmis ve o yuzden dusuk gerceklesmis olabilir dedi dr dan bu seklde birsey duyan varmi

Canim valla nedenini bilmiyorum ve en cok merak ettigim sey su anda o . Neden olmasin bence olabilir sonuçta tek tarafli degil spermle ilgili de olabilir. Benim dr da şöyle birsey demistti biz genetik test yaptirmak istiyoruz dedigimizde.test sonucunda ikinizde de problem olmayabilir test sonuclariniz normaldir birlesme sirasinda sorun olusuyordur belki dedi. Hep olabilir belki vs vs vs

Rabbim bir daha bu aciyi bize yasatmasin ins biz de kucagimiza saglikla alalim bebislerimizi ben iyi olacagina inaniyorum kotu dusunmek istemiyorum

Eskiden tek tek okuyordum mol gebelik gecirdim onunla ilgili yazilari miyomum vardi onunla ilgili yazilari ama artik yuregim kaldirmiyor daraliyorum. daha dogrusu okidukca bizden daha kotu seyler yasyanlari gorunce halimize sukrediyorum farkli farkli seyler okuyunca da korkuyorum gelecekle ilgili yok oyle olur mu boyle olur mu .iyi dusunelim iyi olsun ins . Dr ben uzgun gorunce elinden birsey geliyor mu dedi birsey yapabilecek misin olmamasini onleyebilecek misin yok! o zaman kendini daraltma dedi kizdi bana

Canim valla nedenini bilmiyorum ve en cok merak ettigim sey su anda o . Neden olmasin bence olabilir sonuçta tek tarafli degil spermle ilgili de olabilir. Benim dr da şöyle birsey demistti biz genetik test yaptirmak istiyoruz dedigimizde.test sonucunda ikinizde de problem olmayabilir test sonuclariniz normaldir birlesme sirasinda sorun olusuyordur belki dedi. Hep olabilir belki vs vs vs
Evet dr da bana bnzer bsey soylemisti birlesme sirasinda yanlis eslesme gbi bssy ona yapacak bsey yok muymus peki

canım galıba tup bebek onerıyorlar o durumda kromozomları ıncelenıyor saglıklı olanlar dollendırılıyor tam bılmıyorum ama oyle bırsey dedı

Histeroskopide direk kamerayla bakıyor rahim içine. Bir sorun varsa anında düzeltme yapıyorlar. O yüzden bence yapılması gereken en önemli şey histeroskopi canım. Ihmal etme. 1.5 senede dört defa kaybettim. Çok şükür şimdi her şey yolunda devam ediyor yolu yarıladık
Bende de rahim içi 1.5 cm polip çıkınca forumda ararken bu mesajınızı okudum üzerinden zaman geçmiş ama umarım herşey yolundadir,onumuzdeki adet bitiminde bu polip histeroskopi ile alınacak ama endiseliyim genel anestezi ile mi oluyir yoksa direkt mı oluyor çok aciyor mi operasyon esnasında

Bende de rahim içi 1.5 cm polip çıkınca forumda ararken bu mesajınızı okudum üzerinden zaman geçmiş ama umarım herşey yolundadir,onumuzdeki adet bitiminde bu polip histeroskopi ile alınacak ama endiseliyim genel anestezi ile mi oluyir yoksa direkt mı oluyor çok aciyor mi operasyon esnasında
Lokal anestezi 5 dk.ya suruyo ya surmuyo agri cok az rahimde baski hissediyosun sonra normal hayata donuyosun ben polip sonrasi direkt ise gitmistim mesela

kızlar günaydın batım bitti bugun başlıyorum test maratonuna once guvendıgım bır dr var özel de bugun onunla randevum var hangi testleri yaptırmam lazım bır de ona soracam yarından ıtıbaren de arastırma hastanesınde baslayacagız . rabbim herkesın yardımcısı olsun

Çok şükür her şey yolunda. Histeroskopide genel anestezi oluyor ama korkulacak bir şey değil. Ben öğleden sonra 2 gibi oldum akşam 7-8 gibi hastaneden çıkıp çarşıya gezmeye gittim :) iyi ki olmuşum gebeliğim çok şükür devam etti.

Çok şükür her şey yolunda. Histeroskopide genel anestezi oluyor ama korkulacak bir şey değil. Ben öğleden sonra 2 gibi oldum akşam 7-8 gibi hastaneden çıkıp çarşıya gezmeye gittim :) iyi ki olmuşum gebeliğim çok şükür devam etti.
histereskopiyi ikinci düşükten sonramı yapıyorlar canım

herşey yolundaysa süper:) szdeki polip büyüklüğü ne kadardı ,histeroskopi sonrasında kanmanız fln oldu mu herhangi bir ilaç kullanmak gerekiyor mu

herşey yolundaysa süper:) szdeki polip büyüklüğü ne kadardı ,histeroskopi sonrasında kanmanız fln oldu mu herhangi bir ilaç kullanmak gerekiyor mu
1.2 cm di. Benim adete kadar yaklaşık 3 hafta hafif lekelenme oldu. Adet bitince gelmedi bir daha. Antibiyotik kullandım doktor vermişti :)

Gecmis olsn canim sebepleri neymis dusuklerin
Benim sebebim polipmiş çünkü polip öncesi dört kaybım oldu. Polibi aldırdım 5 ay sonra denedik hamile kaldım devam ettik şükür. Benim polip rahim içindeydi bebeğin gelişimine engel olacak yerdeymiş doktor öyle demişti canım.

Kizlar pazartesi testlere baslayacam karyotip analizi . Kan pihtilasmasi guatr ve birkaç ismini bilmedigim test daha ortalama ne kadar surede cikiyor testler yaptiraniniz var mi

Back
X