Aynen ben de Missha yı 1 ,5 senedir kullanıyorum buradaki fiyatları gördükten sonra yurtdışından sipariş verdim sorunsuz ürünler elime geçti hatta elimde fazladan olan birini de bir sitede satışa sunmuştum
Fiyatları acayip uçuk burada ötv kdv derken ben neredese 3te 1 fiyatına getirtmiştim vallahi 50 ml aldım perfect coverdan ekimden beri kullanıyorum anca yarısına gelmişimdir
Getirtmek istersen vs ben bu konuda baya tecrübeliyim hatta diğer bb kremlerini de alıp deneyecektim ama ona daha imkanım olmadı
bende kullanmak isityorum ancak fiyat olarak cok fazla geliyor..eğer uyguna getirirseniz alırım bende:)
Aynen ben de Missha yı 1 ,5 senedir kullanıyorum buradaki fiyatları gördükten sonra yurtdışından sipariş verdim sorunsuz ürünler elime geçti hatta elimde fazladan olan birini de bir sitede satışa sunmuştum
Fiyatları acayip uçuk burada ötv kdv derken ben neredese 3te 1 fiyatına getirtmiştim vallahi 50 ml aldım perfect coverdan ekimden beri kullanıyorum anca yarısına gelmişimdir
Getirtmek istersen vs ben bu konuda baya tecrübeliyim hatta diğer bb kremlerini de alıp deneyecektim ama ona daha imkanım olmadı
ya arkadaşlar sitelere bakıyorumda normalde ben hayatta bi bb kreme bu kadar fazla verebilecek bir insan değilim ancak cilt tipimin yüzünden missha nın bb kremlerinden başka bir türünü kullanmak zorundayım halbuki perfect cover 20 ml iyidi ama napalım doğru ürünü kullanmak gerekiyor. Vee evet en büyük sıkıntı .. Ya ne kadar pahalı fiyatları bunların keşke yurt dışından getirtebilecek ve bize satabilecek deneyimli arkadaşımız olsa da burada bir kadın dayanışmasını daha ortaya koysakBu dertten muzdarip kızlarımız çok siz ne dersiniz ?
cilt tipin nasıl canım bu kuru ciltler için mi yoksa
msozcelk, kremi kuzenime satmıştım o da bayıla bayıla kullanıyor şu anBenim de yağlı cildim perfect cover kullandım hep Vita moustirze ın yağlı ciltler için pek uygun olmadığını biiyorum nemlendirivi özelliği var çünkü ama matte olanını denemek lazım
Ben dee ilk getirttiğimde endişeliydim acaba sahte ürün mü bu kadar fiyatları düşük, ürünler gümrükte alıkonur mu vs bir sürü şey vardı kafamda bi cesaretle söyledim İyi ki de söylemişim gümrükte kimisi kozmetik sokmuyorlar diyor kimisi benim bir sorunla karşılaşmıyor Tabii bu riski almamanın en iyi yolu satıcı ile konuşup ürünleri düşük fiyatlı göstermek ve kozmetik olduklarının kutunun üzerinde yazmamasıBakalım haftaya da takılarım gelecek onları bekliyorum sabırsızlıkla
Sizler için getirtirim tabi ne olacakHem ben de diğer kremleri için sipariş vermiş olurum Ebaydan aldığım kişi Kore'li zaten onunla baya da alışveriş yaptım muhabbetimiz sıkı
Kızlar kararınızı vermeden önce tüm kremlere iyice bakın cildinize en uygun olanını seçin ingilizceniz varsa yabancı blog sitelerinden de araştırma yapın çnkü internetten satış yapan misshashop Türkiye de ürünlerin çok genel özellikleri yazıyor Aldığım sitede daha detaylı açıklamalar vardı ben oradan daha çok bilgilendim ve aslında almak stediğim kremin hassas ve kuru ciltler için olduğunu öğrendim
Canım vitanın sarı olanı nemlendirme özelliklibir de gri olanı var o matte özellikli Birazdan bu kremlerle ilgili bir araştırma yapıp tam etkilerini ve özelliklerini koyayım buraya ama yağlı cilt için vita matte diye biliyorum
Tatlim pc basina gecemiyorum sen koy herkez istedgini yzsn olmazsa daha iyi olur demi :) bu arada firca kozmetge dayali seylerde getrtymusun tatlim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım vitanın sarı olanı nemlendirme özelliklibir de gri olanı var o matte özellikli Birazdan bu kremlerle ilgili bir araştırma yapıp tam etkilerini ve özelliklerini koyayım buraya ama yağlı cilt için vita matte diye biliyorum
kızlar sıvılce lekelerınede ıyı gelıyor sanırım bende alırım banada getırttırın
Okuduklarma gore vita matte bna daha uygun gibi geliyor aslinda perfect tende memnunum ama dedgim gibi elimi yuzume atasm glmiyor. Bu arada ilgin icin tesekkur ederiz ugrasmissin. Dedgin gibi cogu sitelerde yok ama onlrda cognlk ne kullnyorsa onu getrtyorlar galiba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?