Miyom ağrısı

yrdnl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
13
8
1
34
Merhabalar.rahmimde miyom var ve 12 haftalık gebeyim .ağrılarım arttı özellikle gece yatamıyorum .Doğal olarak ne yapmalıyım ve bu ağrılar doğuma kadar sürecek mi .yardım lütfennnnn

Merhabalar.rahmimde miyom var ve 12 haftalık gebeyim .ağrılarım arttı özellikle gece yatamıyorum .Doğal olarak ne yapmalıyım ve bu ağrılar doğuma kadar sürecek mi .yardım lütfennnnn
Geçmiş olsun umarım ağrılarınız geçer dikkat edin kendinize bende de rahim arkasinda miyom var 7.5 cm henüz hamile değilim bakalım ne olacak

Size de geçmiş olsun .hamile kalmadan önce mutlaka tedavi olun .inşallah geçer .ağrıları dayanılmaz hamilelikte çünkü .
Doğrudur rahîm kanalına doğru ilerlemiş dedi şuan amelîyat edemeyiz dedi yoksa rahmi alırız dedi kanaman olur ise 4 farklı doktora gittim hepsi aynısını söyleyince dedim kalsın en iyisi

Doğrudur rahîm kanalına doğru ilerlemiş dedi şuan amelîyat edemeyiz dedi yoksa rahmi alırız dedi kanaman olur ise 4 farklı doktora gittim hepsi aynısını söyleyince dedim kalsın en iyisi
geçmiş olsun 10 ve 12 cm kadar laparoskopi ile alıyorlar asla tek dr ile kalmayın size hangi dr söyledi ise inanmayın 3 kez miyom ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum daha fazla geciktirmeyin ama tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun korkmayın stres yapmayın inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliginizi geçirirsiniz rabbim kucağınıza almayida nasip etsin inşallah

Bazen kendiliğinden de küçülebiliyorlarmış.ameliyata gerek kalmadan iyileşir sizinki de inşallah

Doğrudur ama 4 farkı hastane 4 farklı doktora göründüm hepsi gebeliğe engel değil dedi , şuan alamayız dediler aşılama yapılacak daha sonra tüp bebek

İnşallah tabi .peki sizin de ağrınız oluyor mu ve kaç haftalık hamilesiniz.yani gebelik ilerledikçe ağrısı azalır mı acaba
bende agrilar oluyor ama rahmin buyumesine bagli dedi doktorum bi de bemim rahmim ters retrovert uterus onun da etkisi olabilir size ne dedi doktor nedenmis agrilar

miyom gebelik oncesi ne kadardi ve nekadar buyumis 12 haftada

Şuan 6 cm .ilk başta küçük bir miyom var demişti sadece .ağrılar miyomdan dolayı dedi .Rahimde.sol tarafta ağrım çok .yani miyomun ağrısı.gecer mi acaba ilerleyen zamanda

Şuan 6 cm .ilk başta küçük bir miyom var demişti sadece .ağrılar miyomdan dolayı dedi .Rahimde.sol tarafta ağrım çok .yani miyomun ağrısı.gecer mi acaba ilerleyen zamanda
bende de cok agri oluyor bazen adet oluyor gibi yumirtaligima catal batiriyo yada bicak sapliyo gibi ama idare ediyorum cok dusunmemeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…