- 10 Ağustos 2021
- 50
- 14
- 18
- 44
- Konu Sahibi Batu Burcu
-
Ben miyom ameliyatı olmadım ama üstte kalsın rahim dışında miyom var 8.5*5.5 cm gerek görülmedi almadi doktorlar birçok doktora gittim , İnşallah bir an önce iyileşirsin ağrıların azalırMerhabalar ben üç hafta önce açık miyom ameliyatı oldum çok büyüklerdi 18.5 cm 8.5 ve 4cm üç tane bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu iyileşme süreci hakkında karnım uyuşuk hala bastırınca da acıyo zaten yer çekimi ile de başım dertteDış görünüşte bişey yok ta iç dikiş veya işte içerdeki yara nekadar zamanda iyileşir bilgisi olan varmı bu konuda
Ben miyom ameliyatı olmadım ama üstte kalsın rahim dışında miyom var 8.5*5.5 cm gerek görülmedi almadi doktorlar birçok doktora gittim , İnşallah bir an önce iyileşirsin ağrıların azalışı
Çok teşekkür ederimDaha çok yeni sayılır zamanla daha iyi olacak inşallah sende dikkat et oda çok küçük sayılmaz kontrol altında olmalı çünkü benimki çok hızlı büyüdü varlığından bile haberim yoktu
Geçmiş olsun canım. Eylül 2020de açık miyom ameliyatı oldum. Benim işe başlayabilme sürem 6 haftaydı. Artık çok iyiyim, ameliyat olduğumu bile unuttum demem 3 ay sürdü. En zor kısmı atlatmışsın, her gün daha iyi olacaksın.Merhabalar ben üç hafta önce açık miyom ameliyatı oldum çok büyüklerdi 18.5 cm 8.5 ve 4cm üç tane bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu iyileşme süreci hakkında karnım uyuşuk hala bastırınca da acıyo zaten yer çekimi ile de başım dertteDış görünüşte bişey yok ta iç dikiş veya işte içerdeki yara nekadar zamanda iyileşir bilgisi olan varmı bu konuda
Teşekkür ederim ama madem küçükken alalım dedi doktor aldır çünkü tedavi ile küçülmez şu saatten sonra ve büyük ihtimal kapalı olur seninki canım benim açık olmasına rağmen İnan bi zorluk yaşamadım iyileşme süreci açık ameliyatta sıkıntılı geçiyor biraz ama kapalı da İnan o bile olmayacak korkacak hiç bişey yok dışardan duydukların etkilemesin seni arkadaşım kapalı ameliyat oldu ve yatmadı desem yeridir İnan ve tuvalet problemine gelince bende zaten o yüzden gitmiştim doktora bırak sık gitmeyi kontrol edemiyordum bu çok kötü bir durum tahmin edemezsin sırf hamilelik değilki ben o durumda okadar boyutta miyomlarla herşeyi kabullenerek girmiştim ameliyata okadar vasattı durum yani rahim alınması vs.hiç korkmadım kısmette ne varsa artık dedim seninki küçükken kurtul sonra Allah korusun yaşam kalitesini düşürmekle başlıyor sorunlar inşallah bi an önce sende kurtulursun bu sıkıntıdangecmis olsun canım, bende de var 6,5 cm doktor hamile kalmadan almak lazım yoksa hamilelikte cok kanama yapar dedi biraz korktum, ufukta bir hamilelik gorunmuyor bana ama yine de sıkıntı her zaman boyle seyler. rahim dısındaymıs benimki de, sürekli baskı yapıyor idrar kesesine dkda bir tuvalete gidiyorum
Teşekkür ederim evet gün geçtikçe daha iyi oluyor herşeyGeçmiş olsun canım. Eylül 2020de açık miyom ameliyatı oldum. Benim işe başlayabilme sürem 6 haftaydı. Artık çok iyiyim, ameliyat olduğumu bile unuttum demem 3 ay sürdü. En zor kısmı atlatmışsın, her gün daha iyi olacaksın.
Insallah canımTeşekkür ederim ama madem küçükken alalım dedi doktor aldır çünkü tedavi ile küçülmez şu saatten sonra ve büyük ihtimal kapalı olur seninki canım benim açık olmasına rağmen İnan bi zorluk yaşamadım iyileşme süreci açık ameliyatta sıkıntılı geçiyor biraz ama kapalı da İnan o bile olmayacak korkacak hiç bişey yok dışardan duydukların etkilemesin seni arkadaşım kapalı ameliyat oldu ve yatmadı desem yeridir İnan ve tuvalet problemine gelince bende zaten o yüzden gitmiştim doktora bırak sık gitmeyi kontrol edemiyordum bu çok kötü bir durum tahmin edemezsin sırf hamilelik değilki ben o durumda okadar boyutta miyomlarla herşeyi kabullenerek girmiştim ameliyata okadar vasattı durum yani rahim alınması vs.hiç korkmadım kısmette ne varsa artık dedim seninki küçükken kurtul sonra Allah korusun yaşam kalitesini düşürmekle başlıyor sorunlar inşallah bi an önce sende kurtulursun bu sıkıntıdan
Kesinlikle ihmal etme canım ben çok zorluk yaşadım ameliyattan değil bu korkutmasın seni verdiği belirtilerle resmen bütün hayatımı altüst etti ameliyata kadar olan süreçte yaşadığım aksilikler başıma gelenler İnan çok daha zordu iş oralara gelmesin demeye çalışıyorum kısacası Allah hakkında hayırlısını versin herşeyin herkesinInsallah canımcok haklısın bu sene olsam ameliyat iyi olacak galiba su sıcaklar geçsin
allah razı olsun canım insallah cok tesekkur ederim degerli tavsiyelerin icinKesinlikle ihmal etme canım ben çok zorluk yaşadım ameliyattan değil bu korkutmasın seni verdiği belirtilerle resmen bütün hayatımı altüst etti ameliyata kadar olan süreçte yaşadığım aksilikler başıma gelenler İnan çok daha zordu iş oralara gelmesin demeye çalışıyorum kısacası Allah hakkında hayırlısını versin herşeyin herkesin
Merhaba doktora gittim gebelik var ayrıca sol yumurtalıkta 6.5 cm kist gördü bi sorun olur mu acaba 6+2haftalik hamileyim hiç kanama falan olmadı şükürgecmis olsun canım, bende de var 6,5 cm doktor hamile kalmadan almak lazım yoksa hamilelikte cok kanama yapar dedi biraz korktum, ufukta bir hamilelik gorunmuyor bana ama yine de sıkıntı her zaman boyle seyler. rahim dısındaymıs benimki de, sürekli baskı yapıyor idrar kesesine dkda bir tuvalete gidiyorum
canım kist ve miyom farklı seyler bir bilgim yok maalesef ama miyomun gebelikteki hormonların etkisi ile büyüdüğünü biliyorumMerhaba doktora gittim gebelik var ayrıca sol yumurtalıkta 6.5 cm kist gördü bi sorun olur mu acaba 6+2haftalik hamileyim hiç kanama falan olmadı şükür
Merhabalar, benzer hikayemiz var. Ben de 1 tane 18 cm, bir tane de 3 cm alindi Mayis sonunda. Biranda karnim dumduz oldu :)Merhabalar ben üç hafta önce açık miyom ameliyatı oldum çok büyüklerdi 18.5 cm 8.5 ve 4cm üç tane bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu iyileşme süreci hakkında karnım uyuşuk hala bastırınca da acıyo zaten yer çekimi ile de başım dertteDış görünüşte bişey yok ta iç dikiş veya işte içerdeki yara nekadar zamanda iyileşir bilgisi olan varmı bu konuda
Teşekkür ederim size özelden soru sorabilirmiyim yoksa doktora gitmem gerekecek sanırımMerhabalar, benzer hikayemiz var. Ben de 1 tane 18 cm, bir tane de 3 cm alindi Mayis sonunda. Biranda karnim dumduz oldu :)
Gercek anlamda iyilesmek 6 ayi buluyor ancak ilk iki ay hassasiyetler devam edecek. Benim 3. ay suan ve hala ufak ufak batma hisleri oluyor. Sadece yuruyus yapin, asla karni zorlayacak sporlar yapmayin yada agirlik kaldirmayin.
Sevgiler
Tabiki buyrun her zaman sorabilirsiniz, ancak doktora gitmenizi gerektiren agri-ates yukselmesi-sanci-koku (evet koku) var ise hemen doktorunuza gidin lutfen.Teşekkür ederim size özelden soru sorabilirmiyim yoksa doktora gitmem gerekecek sanırım
Çok geçmiş olsun.Simdi nasılsiniz? Tüm agrilariniz gecti mi? Ameliyattan sonra neye dikkat ettiniz? Aşı yaptirmis miydiniz?Merhabalar ben üç hafta önce açık miyom ameliyatı oldum çok büyüklerdi 18.5 cm 8.5 ve 4cm üç tane bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu iyileşme süreci hakkında karnım uyuşuk hala bastırınca da acıyo zaten yer çekimi ile de başım dertteDış görünüşte bişey yok ta iç dikiş veya işte içerdeki yara nekadar zamanda iyileşir bilgisi olan varmı bu konuda
Teşekkür ederim ameliyat oldunuzmu aşının birinci dozunu olmuştum ameliyattan önce ikincisini sonradan oldum ama aşı sıkıntı yaratmıyor hatta alakası yok bir hafta sonra iki ay olacak ameliyat olalı ev işi yapmadım yemek dışında küçük şeyler yaptım sadece aslında şimdi de yapmıyorum yukarılara uzanmadım sandalye üstüne çıkmak ta dahilÇok geçmiş olsun.Simdi nasılsiniz? Tüm agrilariniz gecti mi? Ameliyattan sonra neye dikkat ettiniz? Aşı yaptirmis miydiniz?
Iyi oldugunuza cok sevindimTeşekkür ederim ameliyat oldunuzmu aşının birinci dozunu olmuştum ameliyattan önce ikincisini sonradan oldum ama aşı sıkıntı yaratmıyor hatta alakası yok bir hafta sonra iki ay olacak ameliyat olalı ev işi yapmadım yemek dışında küçük şeyler yaptım sadece aslında şimdi de yapmıyorum yukarılara uzanmadım sandalye üstüne çıkmak ta dahilYerden eğilip bişey almadım ama iyiyim geçti uyuşukluk var hala bastırınca da acıyo sanırım iç kısım henüz iyileşmedi genel olarak şunu söyleyebilirim ki evet hareketleriniz kısıtlanıyor bir süre ama süreç zor geçmiyor inanın ameliyat olup kalktıktan sonra hep ayaktaydım sadece yerçekimi ile bi süre başım dertteydi malum parmağınız kesilse bile aşağı doğru tutunca zonklar öncesinde benim yaşadığım sıkıntılar ameliyattan daha zordu olacaksanız ertelemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?