Miyom

:) ahh bu iş hayatı stresi
ben de yoğun çalışıyorum ama artık 2 haftayı gözden çıkarıcam,
sonrası güzel olsun yeter ki, toparlaması kolay olsun inşallah :)
Bi gün acil ameliyat olmam gerekiyor diye geldim kimse birşey diyemedi beni kovsa daha pahalıya patlıcaktı:) aynen öyle bi an önce olun da kurtulun sonrası kolay ilk bi kaç gün sıkıntı bi süre sonra yer çekimiyle başım dertteydi malum parmağınız kesilse aşağı tutunca zonklar ama öyle aman aman büyük problem olmuyo inanın

merhaba,
ben de açık miyom ameliyatı olacağım,
ne kadar acaba ameliyat mal,iyeti?

merhaba,
ben de açık miyom ameliyatı olacağım,
ne kadar acaba ameliyat mal,iyeti?
ben normal surenin 2 kati kalmak durumunda kaldim hastanede miyomum kendine devasa bir damar yolu yapmisti. Abondan kanama yasadim ve surekli kan ve plazma aldim. Altunizade Acibadem'de yatisim oldu. Saglik sigortama 50 bin liraya yakin bir masraf gonderdiklerini biliyorum. benim durumumla karsilastirmayin.

inşallah çok sıkıntılı/ağrılı bir süreç olmamıştır senin için ,
neyse ki özel sigorta var ve maddi kısmını karşılamış :)

bana miyom dediler ama pelvik mr çektirdiğimde sol overi büyük oranda dolduran bir malign kitleden bahsedilmiş :/
87*57 mm ve 31*30mm ebatlarında.
şimdi ameliyat öncesi biraz daha araştırmaya karar verdim

Cok gecmis olsun. Tavsiyem iyi bir hocaya gitmeniz, onkolog olmasi. Benim ameliyatimi da yapan hoca onkologdu ayni zamanda. Elinizi lutfen cabuk tutun, kurtuldugunuza oyle cok sevinecekseniz ki anlatamam. Omuzlardan buyuk yuk kalkiyor.

Canım sağlık sigortası nasıl karşılıyor. Çok geçmiş olsun bu arada

Canım ne yaptın miyom işini

Geçmiş olsun canım ne yaptın aldırdın mı

Canım hamilelik te neden riskli gruba gireceksin

Canım ne yaptın ameliyat oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…