mıyomu olupta hamıle kalanlar var mı lutfen yardım!!!

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.430
6.896
398
merhabalar benım myomlarım var ve 2 yıldır hamıle kalmadım doktorum mıyomların onemsız yerde dedı engel degıl dedı ama baska sorun cıkmıyor aranızda varmı mıyomlarıyla hamıle kalan ?

Son düzenleme:
kimsenin bu konuyla ılgılı bı yorumu bı bılgısı:44::44::44::44::44: yok galıba

bir arkadaşım hamile kaldı ama miyomu bebeğin gelişimini etkilediği için bebek düştü bir anda..zaten doktorlar sakın hamile kalma miyomunla demişti ama benim akıllı arkadaşım hiç korunmadı. 2.5 yıl sonra hamile kaldı..şimdi düşük olunca doktor bu senin suçun başına gelecekler konusunda seni uyarmıştım demiş. şimdi ameliyatla miyomu aldırıp hamile kalmak istiyor.

sagol canım bılgın ıcın benım ablamında vardı ama myomundan haberı yoktu hamıleyken ogrendı cok sukur bebısı dogdu sorunsuz ama 2.si dusukle sonuclandı doktoru myomunla alakalı degıl demıs benım doktorumda bu myomlarla gebelık olur dedı.myomsuzlardada dusukler oluyo myomu kafana takma dedı rahım fılmı cekıldım bugun sonucumu alıcam bakalım ne dıcek doktorum sonuclara.bbenım rıcam mıyomu olupta hamıle kalanlar varsa ve dogurduysalar saglıkla bı bılgı ve bır umut

merhabalar benım myomlarım var ve 2 yıldır hamıle kalmadım doktorum mıyomların onemsız yerde dedı engel degıl dedı ama baska sorun cıkmıyor aranızda varmı mıyomlarıyla hamıle kalan ?

Var canim beeen ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaaa nasıl oldu hemen kalabildiniz mi hamileliğiniz nasıl gecti

Canim bende bilmiyordum ki sezeryanda doktorum görmüs miyomlarimi ve temizlemis rahim icinden ...

Ama yanliz dedigi bu sekilde hamile kalmaniz cok enteresan cünkü normalde cocuk sahibi olmaniz imkansiz...

Esimle benim baska sebeplerden dolayi tek tüp bebek sansimiz vardi ama Rabbim iki evlat verdi bize ;-)

yani doğal yollardan hamile kaldınız valla tebrik ediyorum darısa basıma eşimde varikosel vardı amelıyat oldu 20 gun once 3 ay sonra test vercek bakalım nolcak benim myomlarım gebeliğe engel değilmiş hsg ve histeroskopi çekildim baskı yapmıyomus zararsız dedı drm inşallah öyledir

Insallah canim rabbim tez zamanda gönlüne göre versin ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…