Yok sadece göz şeklim. Sorun sol gözümde. Göz şeklim diğerinden hafif küçük ve uzagi daha kötü görüyor. Birde sağ gözümü oynatirken hissediyorum, ama solu o kadar hissetmiyorum.Gözüm küçük derken göz bebegini mi kastediyorsu ?eger oyleyse bi miktar asimetri olabilir normal. Iki goz arasinda uzagi gorme açısından fark olmasi da normal. Ben olayi tam anlayamadim. Ben de miyopum gözlük ya da lens olmadan bir kitabi ancak sayfanin dibine girerek okuyabilirim.
Teşekkür ederimm yorumunuz için. Yok ben gözlüksüz yaşayabiliyorum gözlüğüm yok zaten. Da tek gözümü hissetmiyorum. Yakini ikisi de ayni görüyor. Ama uzagi biri daha kötü görüyor ve gözlerimi oynatirken onu hissetmiyorum. Şükür görüyoruz yine deben öleyim o zaman, ilkokuldan beri gözlük, son 15 yıldır da lens takıyorum. gözlerim 6,75 uzağı göremiyorum, ayaktayken masada duran gözlüğümü bile el yordamıyla buluyorum. göz şekli normal herkesin bir gözü bir gözünden farklıdır. çok şükür bozuk da olsa görüyor ve göz bozukluğunun tedavisi var, ya hiç göremeseydim.
takmayın doktorunuza gidin 6 aylık veya en geç yıllık muayenelerinizi aksatmayın, gözlükle yaşamak zor bir şey değil.
2 numaraya kadar gözlük çok lazim değil zaten. Benim sorunum biri tembellik yapıyor :)bende var canım uzağı göremiyorum bir türlü sağ 1 sol 1,25 gözlük kullanmam gerekiyor ama gözlükle yapamıyorum
Yok ben gözlüksüz idare ediyorum. Benimde iki gözüm farkli şekli.Benimde sol goz kapagim daha dusuk. Eyeliner surdugumde o kısım dagiliyordu oyle fark ettik. Su zamana kadar hic farkeden olmamisti. gozlerim 3e 3.5 miyoptu gözlüksüz yataktan cikamiyordum. Hersey bulanik, karmasikti. Belli bi numaradan sonra herseyi mozaikli gibi gormeye basladigin icin hangisi daha az hangisi daha cok farketmiyordu
Amin Teşekkürler. Yegeninizin yakini görmesi ne durumda?Az önce 9 yaşındaki kızımın gözlüklerini sipariş eettik.miyop dediler şu başlangıç 0.50 gözlükleri.nasıl olacak bilmiyorum.
Göz küçüklüğüne gelince benim yeğenimde göz tembelliği vardı gözlük kullandı yıllarca son bir yıldır takmıyordu.gecen farkettim gözünün biri bsya küçüktü söyledim sorunlu olan gözüde oymuş.
Kafana taksanda takmasanda iş olacagına varıyor Allah şifa versin
Peki nasıl görüyorsunuz sağlamı kapattiğinda? Göz şeklinizde farklilik varmi? Yakininiz nasil?Bende de göz tembelliği var, sol gözümde, tedavisi yok diye duymuştum.
Gözün bozuksa lazerle çizdirebilirsin ya da gözlük takabilirsin.
Yok ben gözlüksüz idare ediyorum. Benimde iki gözüm farkli şekli.
Bariz değil sanırım ama inanir misiniz kirpik şeklim bile farkli. Tekinin gür ve kisa. Ötekinin seyrek ve uzun. Kirpiklerime kadar fark ediyor. Benim korkum göz tembelliğiİnsan kendisine dikkatli baktığı icin farklılıklar göze batiyo. Dışarıdan biri fark edilmiyor diyosa o kadar da bariz bi sekil farkliligi yoktur bence
Ben miyopum yakını göremiyorum, ama ikisinin de numarası farklı, göz tembelliği olan gözüm daha iyi görüyor sağ gözümden.Peki nasıl görüyorsunuz sağlamı kapattiğinda? Göz şeklinizde farklilik varmi? Yakininiz nasil?
Miyopsunuz ve yakini mi göremiyorsunuz. Miyop uzağı göremez. Benim numarasi ileri olan daha az görüyorBen miyopum yakını göremiyorum, ama ikisinin de numarası farklı, göz tembelliği olan gözüm daha iyi görüyor sağ gözümden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?