Allah yardımcıları olsun kardeş ülkenin...ben de çok üzülüyorum kuzum. Yüreğim ağzımda haberlere bakarken...Ah bazen öyle bir yerden vuruyorsun ki
Canım çok sağol çok duyarlısın. Henüz sakin ortalık. Millet gönüllü askere yazılıyor 30-40bin kişi gönüllü askere gitti düşmanı toprağımıza sokmıycaz inşallah
Hasretinden prangalar eskittimOlmuşsana daha uzun gelmeliydi
İyi geldi biraz da özlemiş oldum burayı Hemiyi diyelim iyi olsun şükür sen nasılsın çiçeğim ❤❤❤
Aaaaa ne zaman kimlerrrrrHasretinden prangalar eskittim
Yine saldırılar oldu sayfamıza. Geldikleri gibi gittiler
Bizi bugün sevindirdin ya kuzum.Allah da seni sevindirsin inşallah.Ben geldim bennnn canımın içiiii❤❤❤ Seni çok seviyorum ablammm bunu hiç unutma ❤❤❤
Tabiki canım hepimiz türküzamin. devletlerimiz ayri olabilir ama biz bir milletiz
Ne sen sor ne biz diyelimAaaaa ne zaman kimlerrrrr
Hangi birini sayalım teker teker bile gelmiyorşar. Amaç ne hala anlamadım. Yeni üye olan hoopp bizim sayfada. Biri malum kişi oldu artık hepimiz biliyoruz girdiği sayfada banlatmadan durmayan şahısAaaaa ne zaman kimlerrrrr
Hoşgeldin canım. Aylardır senin topiğindeyim baya yerleştim ama seni pek tanımıyorumŞifremi unuttum unutunca da biraz ara verdim canımhosbuldummm nasılsın ❤❤❤
İyiy canım cok sukurrr seni gördüm dahha iyi oldumGülüüümmmm hosbuldummm nasılsınnn❤❤❤
Azmış 10 dk10 dk judy cim:)
iyiyim desem iyi olur muyum acep:) iyiyim çok şükür canım yaçamaşır asmam lazım gözümde büyüyo
Allah yardımcıları olsun kardeş ülkenin...ben de çok üzülüyorum kuzum. Yüreğim ağzımda haberlere bakarken...
Boşver orasını
bende iyiki geldim dedim bugün sizde benim yüzümü güldürdünüzBizi bugün sevindirdin ya kuzum.Allah da seni sevindirsin inşallah.Mesajlarını görmek çok iyi geldi.
İki gözümün çiçeği kiyamadiğim.
Unutur muyum...ben de seni çok seviyorum.
Buradaki herkes seni çok seviyor topik kurucumuz.
Ne sen sor ne biz diyelim
Son zamanlarda ne çok kullandim bu cümleyiaaaa şaşırdım ya kim ne ister bizden muhabbetimizi mi kıskanıyolar nedir hayırdır yani sinir oldum suan
Allah Allah kim o nick verin sayfadan uzaklaştırayımHangi birini sayalım teker teker bile gelmiyorşar. Amaç ne hala anlamadım. Yeni üye olan hoopp bizim sayfada. Biri malum kişi oldu artık hepimiz biliyoruz girdiği sayfada banlatmadan durmayan şahıs
yaaa canım öyle haklısın ki ben çok aktiftim aslında ama zamanla bazı yaşadığım şeyler yüzünden kabuğuma çekildim o yüzden herseyden uzaklaştım öyle olunca da buradan da uzaklaştım istemeden ama insallah daha fazla gelmeye çalışacağımHoşgeldin canım. Aylardır senin topiğindeyim baya yerleştim ama seni pek tanımıyorum
Bende bendeeeİyiy canım cok sukurrr seni gördüm dahha iyi oldum
Amin inşallah...korksun valla...Allah razı olsun canım benim. Geçecek inşallah. Atlatıcazdüşman korksun bizden
Çokktaaannn gerilere boyandı. Ama birini özelden yazacağım sana. Engelleniyorsa engellendi gelmesin bu sayfaya. Negatif gergin insanlara yer yok buradabende iyiki geldim dedim bugün sizde benim yüzümü güldürdünüzçok mutlu oldum ❤ Allah hepinizden razı olsun ❤
Topiği ben açtım ama ben yokum çok tuhaf
Allah Allah kim o nick verin sayfadan uzaklaştırayım
yaaa canım öyle haklısın ki ben çok aktiftim aslında ama zamanla bazı yaşadığım şeyler yüzünden kabuğuma çekildim o yüzden herseyden uzaklaştım öyle olunca da buradan da uzaklaştım istemeden ama insallah daha fazla gelmeye çalışacağım
Bende bendeee❤ İkizler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?