Mizahşörler Çıkmazı

Allah yardımcıları olsun kardeş ülkenin...ben de çok üzülüyorum kuzum. Yüreğim ağzımda haberlere bakarken...

Olmuş sana daha uzun gelmeliydi
İyi geldi biraz da özlemiş oldum burayı Hem iyi diyelim iyi olsun şükür sen nasılsın çiçeğim ❤❤❤
Hasretinden prangalar eskittim
Yine saldırılar oldu sayfamıza. Geldikleri gibi gittiler

Ben geldim bennnn canımın içiiii❤❤❤ Seni çok seviyorum ablammm bunu hiç unutma ❤❤❤
Bizi bugün sevindirdin ya kuzum.Allah da seni sevindirsin inşallah. Mesajlarını görmek çok iyi geldi.
İki gözümün çiçeği kiyamadiğim.
Unutur muyum...ben de seni çok seviyorum.
Buradaki herkes seni çok seviyor topik kurucumuz.

Aaaaa ne zaman kimlerrrrr
Hangi birini sayalım teker teker bile gelmiyorşar. Amaç ne hala anlamadım. Yeni üye olan hoopp bizim sayfada. Biri malum kişi oldu artık hepimiz biliyoruz girdiği sayfada banlatmadan durmayan şahıs

bende iyiki geldim dedim bugün sizde benim yüzümü güldürdünüz çok mutlu oldum Allah hepinizden razı olsun

Topiği ben açtım ama ben yokum çok tuhaf
Ne sen sor ne biz diyelim
Son zamanlarda ne çok kullandim bu cümleyi aaaa şaşırdım ya kim ne ister bizden muhabbetimizi mi kıskanıyolar nedir hayırdır yani sinir oldum suan
Hangi birini sayalım teker teker bile gelmiyorşar. Amaç ne hala anlamadım. Yeni üye olan hoopp bizim sayfada. Biri malum kişi oldu artık hepimiz biliyoruz girdiği sayfada banlatmadan durmayan şahıs
Allah Allah kim o nick verin sayfadan uzaklaştırayım
Hoşgeldin canım. Aylardır senin topiğindeyim baya yerleştim ama seni pek tanımıyorum
yaaa canım öyle haklısın ki ben çok aktiftim aslında ama zamanla bazı yaşadığım şeyler yüzünden kabuğuma çekildim o yüzden herseyden uzaklaştım öyle olunca da buradan da uzaklaştım istemeden ama insallah daha fazla gelmeye çalışacağım
İyiy canım cok sukurrr seni gördüm dahha iyi oldum
Bende bendeee İkizler ne alemde

Çokktaaannn gerilere boyandı. Ama birini özelden yazacağım sana. Engelleniyorsa engellendi gelmesin bu sayfaya. Negatif gergin insanlara yer yok burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…