Mizahşörler Çıkmazı

çocukların büyüklerden bi farkı yok canım, hatta fiziksel olarak boyları kısa olduğundan havadan düşen partiküllere daha fazla mazur kalabiliyorlar. 2 çocuğunun maskeli senin maskesiz gezdiğini düşün. Sen nasıl enfekte olabilir, evde onlara bulaştırabilirsen onlardan da size bulaşabilir. Ha şanslı taraf, çocuklar çok büyük ihtimalle hiç semptom geliştirmeden iyileşiyor ancak birlikte olduğunuz insanlarda yada sizde şikayetler ortaya çıkabilir. O yüzden herkese koruma şart :)

Burada tanıştık kuzum...Zamanla bir şeyler paylaştıkça sevgi güven ortamı oluşuyor.
Buranın ablasiyim mesela...
25.5 yaşındayım.
İki çocuğum var öğretmenim.
Niye mesaj silmek istedin.
Baska bi sayfadan,burdan degil. bu zamanda kaynatabildigimiz ,dertlesecegimiz insan bulmak zor.. Burda masallah sicak ve samimi bi muhabbet var

Hepinizle tanıştığım gibi burada tanıştım Elhan Abla'yla :)
Hepinizi seviyorum ablaya bir tık daha saygı
Üzerine alınma canım. Herkes kendini belli ediyor.zaten rahatsızlık duysaydık senden yazışmalarımızdan anlardın. O olay oldu gerçekten ama ben Elhan ablaya şaka yaparken çok ciddiye aldı üzüldü. O üzülünce ben de üzüldüm

aaaa yok alınmamıştım hiç de anlamadım tam ne olduğunu da. Ne olayı ne şakası calcim? Ay siz üzülmeyin ben de üzülmeyeyim, hepimiz mutlu olalım

aaaa yok alınmamıştım hiç de anlamadım tam ne olduğunu da. Ne olayı ne şakası calcim? Ay siz üzülmeyin ben de üzülmeyeyim, hepimiz mutlu olalım
Elhan abla pro olduğu için kim konuya bakıyor görebiliyor. Sonra konuya bakan birini görüp selam verdi çağırdı. İşin sonu pek iyi gitmedi. Elhan abla da üzüldü

Hemen hemen 1 yıldır Ankara'da yaşıyorum ben. Gezecek görecek ne var nevercımm, ne önerirsin

Bu sayfada var mıııı, tanışayım ben de
Pek bi yer yok eymir gölü, hamamönünde guzel canli muzikli kafeler var, altinkoyde kahvalti yapabilirsin, keçiorende ihlamurlar vadisi ve altinpark. Kartaltepede dağ kizagi var eğlenceli biseyler istersen. Aklima gelenler bunlar...

Eymir'e gittim, güzel gerçekten.
Hamamönü biraz abartılıyor geldi ama güzel yine de, eski evler :)
Diğerlerine de bakayım, çok sağol nevırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…