Siperlik bulamayabilirim gidene kadaroğlum büyük riskte mi yani dezenfektan çok etkili değil mi yani bide kaç dakika da bir kolonya sürmeliyiz? Çok soru oldu değil mi
Aa siz Elhan ablayla samimi misinizElhan ablamız canımızdır
Baska bi sayfadan,burdan degil.Burada tanıştık kuzum...Zamanla bir şeyler paylaştıkça sevgi güven ortamı oluşuyor.
Buranın ablasiyim mesela...
25.5 yaşındayım.
İki çocuğum var öğretmenim.
Niye mesaj silmek istedin.
Ben bugün evde değildim cayım yaaa uzaklara gittim insansız yerlere
Üzerine alınma canım. Herkes kendini belli ediyor.zaten rahatsızlık duysaydık senden yazışmalarımızdan anlardın. O olay oldu gerçekten ama ben Elhan ablaya şaka yaparken çok ciddiye aldı üzüldü. O üzülünce ben de üzüldümHepinizle tanıştığım gibi burada tanıştımElhan Abla'yla :)
Hepinizi seviyorum ablaya bir tık daha saygı
Buradaki kızlar çok özeldirBaska bi sayfadan,burdan degil.bu zamanda kaynatabildigimiz ,dertlesecegimiz insan bulmak zor.. Burda masallah sicak ve samimi bi muhabbet var
Benn!!!ben de tek tatil günümde kaçtım şehirden
Ankara'da yaşayan var mı kızlar?
Ankara da arkadaşım var buradan tanıştığım ve yüzyüze görüştüğümben de tek tatil günümde kaçtım şehirden
Ankara'da yaşayan var mı kızlar?
Üzerine alınma canım. Herkes kendini belli ediyor.zaten rahatsızlık duysaydık senden yazışmalarımızdan anlardın. O olay oldu gerçekten ama ben Elhan ablaya şaka yaparken çok ciddiye aldı üzüldü. O üzülünce ben de üzüldüm
Elhan abla pro olduğu için kim konuya bakıyor görebiliyor. Sonra konuya bakan birini görüp selam verdi çağırdı. İşin sonu pek iyi gitmedi. Elhan abla da üzüldüaaaa yok alınmamıştım hiç de anlamadım tam ne olduğunu da. Ne olayı ne şakası calcim? Ay siz üzülmeyin ben de üzülmeyeyim, hepimiz mutlu olalım
Benn!!!
Ankara da arkadaşım var buradan tanıştığım ve yüzyüze görüştüğümo da doktor
Ben de seni çok sevdim doktor civanımHepinizle tanıştığım gibi burada tanıştımElhan Abla'yla :)
Hepinizi seviyorum ablaya bir tık daha saygı
Çok sevdiğim bir şarkı güzel gittik geceye
saat 12'yi geçti. Bir günü daha devirdik hanımlar. Bu şarkı hepinize...
Ben de seni çok sevdim doktor civanım
Çok sevdiğim bir şarkı güzel gittik geceye
Buradaki kızlar çok özeldir
Pek bi yer yokHemen hemen 1 yıldır Ankara'da yaşıyorum ben. Gezecek görecek ne var nevercımm, ne önerirsin
Bu sayfada var mıııı, tanışayım ben de
Pek bi yer yokeymir gölü, hamamönünde guzel canli muzikli kafeler var, altinkoyde kahvalti yapabilirsin, keçiorende ihlamurlar vadisi ve altinpark. Kartaltepede dağ kizagi var eğlenceli biseyler istersen. Aklima gelenler bunlar...
Baba evime gidicem ama anamla babam yok suan biliyosun kardesimle takilacagz disarda biraz sonra da evde bi sag sol toparlama filan yaparm diye dusunuyorm annemler gideli gidemedim hcOhhh misss
Yarın nerelere gitcen bakimm
Nerede oturuyosun ank.da?Eymir'e gittim, güzel gerçekten.
Hamamönü biraz abartılıyor geldi ama güzel yine de, eski evler :)
Diğerlerine de bakayım, çok sağol nevırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?