Mizahşörler Çıkmazı

Ben bugün evde değildim cayım yaaa uzaklara gittim insansız yerlere
Ooo super yapmissin valla canim iyi gelmstir sana da oglusuna da biz aksamustu dolasmaya ciktik anca yuruyus park vs . Araba olmayip toplu tasima da riskli olnca maalesef cok secenek kalmadi

Hayırlı evlattt bir bak bakalım, goremedigin için biraz için burkulur o kadar
Ya zaman kisitli cok bisey yapamam aksam esim is cikisi alacak eve gelecegiz . Sil supur toz al yapabilirsem 2 kapta yemek oh ne ala ne ala olur da bakalm . Hayirli evlatlkla alakasi yok yaa kardesm icin suan orda yasiyor sonucta ise gidip geliyo cock bisey yapamiyor oyle cok supuruyo camasirini yikiyo sukur iste utusu varsa utu de yaparm bakim

Vayyy nereleri talan ettin anlat uyumadan bi bakiim dedim yemek pisirdim gece gece bende yarin disariya atacagm kendmi azicikk

Vayyy nereleri talan ettin anlat uyumadan bi bakiim dedim yemek pisirdim gece gece bende yarin disariya atacagm kendmi azicikk
Valla ora senin bura benim gezdik takıldık çayım çok özlemişim yaa böyle gezmeyi anlatamam tam bir gezentiyim yaa bu hayat beni çok cezbediyor

Sen ne yemeği yaptın bakiim :)

Çok iyi olmuş bebişim benim de böyle bir şeye ihtiyacım var

Eymir'e gittim, güzel gerçekten.
Hamamönü biraz abartılıyor geldi ama güzel yine de, eski evler :)
Diğerlerine de bakayım, çok sağol nevırım

Beypazarı evlerine gidebilirsin bi gün:) taze yapılmış Beypazarı kurusu alirsiny

Eylül ayında çubukta turşu festivali yapılır. çok bi havası yok ama çubuk turşusu dünyaca ünlüdür tadına bakip alsan bile kar

tuz gölüne gidebilirsin araban varsa tabi. uzak ama ankarada yakinda gezilecek yer çok yok.

Göksuyu severim ben:) oturduğun yerde öveçler parkı, kuğulu park gibi ufak yerlere de gidebilirsin.

yakın illere gidebilirsin günü birlik gezmek için:)

ankarada ben Hamamönü severim ama dediğin gibi kalabalık ve çok bişey olmayan bi yer aslında:)

teleferik vardı oraya gidip binebilirsin bı gün:)
müze gezmeyi seversen müzelere bakabilirsin:)

aklıma geldikçe yazarim

Ben de İstanbul'dan Ankara'ya geçtim samdann, değişmişiz senle

Nasılsın Nihal, nasılsın samdan?

ben de tam sana yaziyodum cancancagizim:) :)
ben geri ankaraya yerlescem gibi gitmezsen görüşürüz ama İstanbul'dan gelenler ankarayi pek sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…