Ooo super yapmissin valla canim iyi gelmstir sana da oglusuna da biz aksamustu dolasmaya ciktik anca yuruyus park vs . Araba olmayip toplu tasima da riskli olnca maalesef cok secenek kalmadiBen bugün evde değildim cayım yaaa uzaklara gittim insansız yerlere
Hayırlı evlatttBaba evime gidicem ama anamla babam yok suan biliyosun kardesimle takilacagz disarda biraz sonra da evde bi sag sol toparlama filan yaparm diye dusunuyorm annemler gideli gidemedim hc
K.örenKolej'de canım sen?
Ya zaman kisitli cok bisey yapamam aksam esim is cikisi alacak eve gelecegiz . Sil supur toz al yapabilirsem 2 kapta yemek oh ne ala ne ala olur da bakalm . Hayirli evlatlkla alakasi yok yaa kardesm icin suan orda yasiyor sonucta ise gidip geliyo cock bisey yapamiyor oyle cok supuruyo camasirini yikiyo sukur iste utusu varsa utu de yaparm bakimHayırlı evlatttbir bak bakalım, goremedigin için biraz için burkulur o kadar
Vayyy nereleri talan ettin anlat uyumadan bi bakiim dedim yemek pisirdim gece geceCanımlarr hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum
Bu kardeşiniz sabahın 11 inde çıkıp gecenin bir vakti eve dönüp duşunu alıp anca kendine gelebildi kii çoğunuz uykudasınızdır
Geçmişi okuyamadım herkes iyi bi sıkıntı yok inşallah ❤❤
Valla ora senin bura benim gezdik takıldık çayım çok özlemişim yaa böyle gezmeyi anlatamamVayyy nereleri talan ettin anlat uyumadan bi bakiim dedim yemek pisirdim gece gecebende yarin disariya atacagm kendmi azicikk
Çok iyi olmuş bebişim benim de böyle bir şeye ihtiyacım varCanımlarr hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum
Bu kardeşiniz sabahın 11 inde çıkıp gecenin bir vakti eve dönüp duşunu alıp anca kendine gelebildi kii çoğunuz uykudasınızdır
Geçmişi okuyamadım herkes iyi bi sıkıntı yok inşallah ❤❤
Sabah sabah harika geldiCankanlı kısım size gelsin görrrrlls. Ben şimdi uyuyacam. Siz birazdan uyanırsınız. Güne beyniniz yanarak başlayın.
Günaydın cancanim3 dakikayla birinciliği kaçırdım inanamıyorum
Günaydııınnnnn
Eymir'e gittim, güzel gerçekten.
Hamamönü biraz abartılıyor geldi ama güzel yine de, eski evler :)
Diğerlerine de bakayım, çok sağol nevırım
Ben de İstanbul'dan Ankara'ya geçtim samdann, değişmişiz senle
Nasılsın Nihal, nasılsın samdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?