Yaa onunla aramızda o yüzdenjudy senin basın sözcün mü? ben sana sordum calci
O zaman kaynaşırız inşaAllah. Hakkında burdakilerden güzel şeyler duydum canım muhabbet etmek arkadaş olmak isterim doğrusubende iyiki geldim dedim bugün sizde benim yüzümü güldürdünüzçok mutlu oldum ❤ Allah hepinizden razı olsun ❤
Topiği ben açtım ama ben yokum çok tuhaf
Allah Allah kim o nick verin sayfadan uzaklaştırayım
yaaa canım öyle haklısın ki ben çok aktiftim aslında ama zamanla bazı yaşadığım şeyler yüzünden kabuğuma çekildim o yüzden herseyden uzaklaştım öyle olunca da buradan da uzaklaştım istemeden ama insallah daha fazla gelmeye çalışacağım
Bende bendeee❤ İkizler ne alemde
İyiler ablası bol bol yaramazlık yapıyorlar artık.bende iyiki geldim dedim bugün sizde benim yüzümü güldürdünüzçok mutlu oldum ❤ Allah hepinizden razı olsun ❤
Topiği ben açtım ama ben yokum çok tuhaf
Allah Allah kim o nick verin sayfadan uzaklaştırayım
yaaa canım öyle haklısın ki ben çok aktiftim aslında ama zamanla bazı yaşadığım şeyler yüzünden kabuğuma çekildim o yüzden herseyden uzaklaştım öyle olunca da buradan da uzaklaştım istemeden ama insallah daha fazla gelmeye çalışacağım
Bende bendeee❤ İkizler ne alemde
Çokktaaannn gerilere boyandı. Ama birini özelden yazacağım sana. Engelleniyorsa engellendi gelmesin bu sayfaya. Negatif gergin insanlara yer yok burada
peki siz bilirsiniz
Beğendim sıkıntılı haberin olsun. 15 güne kadar yatabilirsin içeridepeki siz bilirsinizJawlensky ile bende mesajlariniza begenmedim atariz. niye diye sorarsanizda aramizda deriz
banane beğenmedim butonunu koymasaydılar banane bananeBeğendim sıkıntılı haberin olsun. 15 güne kadar yatabilirsin içeride
tabiki yer yok yAni burda güzelce sohbet ediliyo kimseye izin vermeyiz böyle bi durumda..Çokktaaannn gerilere boyandı. Ama birini özelden yazacağım sana. Engelleniyorsa engellendi gelmesin bu sayfaya. Negatif gergin insanlara yer yok burada
Çok teşekkür ederim canımO zaman kaynaşırız inşaAllah. Hakkında burdakilerden güzel şeyler duydum canım muhabbet etmek arkadaş olmak isterim doğrusu
Yaaa yerim ama benİyiler ablası bol bol yaramazlık yapıyorlar artık.
Calci beni kiskandirirsa neden olmasınpeki siz bilirsinizJawlensky ile bende mesajlariniza begenmedim atariz. niye diye sorarsanizda aramizda deriz
O kadar olmuş mu yavBeğendim sıkıntılı haberin olsun. 15 güne kadar yatabilirsin içeride
İkinizi de şikayet ederimCalci beni kiskandirirsa neden olmasın
Bunu ponçik arkadasina yapamazsın ben beni kiskandirisan dedim şok oldum şu an ve sana cevabım: sen benim calcimdin...İkinizi de şikayet ederim
Bende iyiyim kuzucum cay iciyorum bamya ayikladim bi yandan da onu pisiricem kizim uyuyunca yarin evde olmayacagm da kotu olmasin dedim dun almistim hemde yarin aksam gelince yemek derdm olmazÇayım iyi akşamlariyiyiz hamdolsun sen nasılsın?
Mesajlarınıza değil mesajlarımızapeki siz bilirsinizJawlensky ile bende mesajlariniza begenmedim atariz. niye diye sorarsanizda aramizda deriz
İnşallah sen kendine gelince ben de kendimde olabilirimtabiki yer yok yAni burda güzelce sohbet ediliyo kimseye izin vermeyiz böyle bi durumda..
Çok teşekkür ederim canım ❤ Edeceğiz hemde bolcanaaaa❤ Tabi ben kendime bi gelsem
Yaaa yerim ama ben
İyiki söyledin canım bende yazcaktım gece gece ne yemeği bu diyeBende iyiyim kuzucum cay iciyorum bamya ayikladim bi yandan da onu pisiricem kizim uyuyunca yarin evde olmayacagm da kotu olmasin dedim dun almistim hemde yarin aksam gelince yemek derdm olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?