Mizahşörler Çıkmazı

O zaman kaynaşırız inşaAllah. Hakkında burdakilerden güzel şeyler duydum canım muhabbet etmek arkadaş olmak isterim doğrusu

İyiler ablası bol bol yaramazlık yapıyorlar artık.

Çokktaaannn gerilere boyandı. Ama birini özelden yazacağım sana. Engelleniyorsa engellendi gelmesin bu sayfaya. Negatif gergin insanlara yer yok burada
tabiki yer yok yAni burda güzelce sohbet ediliyo kimseye izin vermeyiz böyle bi durumda..
O zaman kaynaşırız inşaAllah. Hakkında burdakilerden güzel şeyler duydum canım muhabbet etmek arkadaş olmak isterim doğrusu
Çok teşekkür ederim canım Edeceğiz hemde bolcanaaaa Tabi ben kendime bi gelsem

İyiler ablası bol bol yaramazlık yapıyorlar artık.
Yaaa yerim ama ben

peki siz bilirsiniz Jawlensky ile bende mesajlariniza begenmedim atariz. niye diye sorarsanizda aramizda deriz
Mesajlarınıza değil mesajlarımıza
Yani o calsi benim mesajlarıma şaşırıyor sadece. Sen de bana yapmadığın sürece istediğini beğenmiyebilirsin canım

tabiki yer yok yAni burda güzelce sohbet ediliyo kimseye izin vermeyiz böyle bi durumda..
Çok teşekkür ederim canım ❤ Edeceğiz hemde bolcanaaaa❤ Tabi ben kendime bi gelsem

Yaaa yerim ama ben
İnşallah sen kendine gelince ben de kendimde olabilirim

Bende iyiyim kuzucum cay iciyorum bamya ayikladim bi yandan da onu pisiricem kizim uyuyunca yarin evde olmayacagm da kotu olmasin dedim dun almistim hemde yarin aksam gelince yemek derdm olmaz
İyiki söyledin canım bende yazcaktım gece gece ne yemeği bu diye
Evet çok doğru yapıyorsun. Kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…