Mizahşörler Çıkmazı

Günaydın herkese
kk birinci noteri eşinle görüşmedin mi?

mesaj olarak attım calcim:) net bişey konuşamadık yalnız kalmadığımiz için. bide eşim uyudu durdu çok yorulmus. uyanık olduğu zamanlar da hep annesine kızdı gitmesin diye islah etmeye mi calisiyo yoksa gerçekten mi gıcık oldu anlamadim

ama o sinirlendi annesinin yaptıklarına.

Evet yaa tam da uykunun en tatlı halinde 7 de dikildi biri
Uykusuzum samdanim

inşallah yakında düzene girer nihalim masallah çok güzel bas ettin üç cocuk birden minnak minnaklar bide Allah sabrını artirsin bebelere uyku versin deliksiz

kahvaltı mi hazirlican:)

kız bırak nasıl davranıyorsa daha iyi işte

hiç sorma gulnihalim hiç sorma
feci oluyor... masamı hiç özlememişim

C Calcifer ve merve yine ne işler peşindesiniz

öyle deme kız annesi sonuçta. dur demeyi bilsin tamam da düzgün davransin. benim yanımda rencide edecek şekilde söylenmesin

inşallah yakında düzene girer nihalim masallah çok güzel bas ettin üç cocuk birden minnak minnaklar bide Allah sabrını artirsin bebelere uyku versin deliksiz

kahvaltı mi hazirlican:)
Aminnnn samdanimmm,
uyanır uyanmaz yemiyorlar biri hala uykulu gibi birazdan hazırlarım

Biz bir şey yapmıyoruz yağıyor mübarekler
mıknatısmı var sizdeeeeeeeee

öyle deme kız annesi sonuçta. dur demeyi bilsin tamam da düzgün davransin. benim yanımda rencide edecek şekilde söylenmesin
valla ben o kadar nefret ediyorum ki
eşim iyi birşey söylediğinde eşime irite oluyorum
senin kv senin kıymetini bilmiyor bacım bak işte.. ne gelinler var

Kesinlikle katılıyorum ama bence hatasını anlamadı. Hani babaya kızarlar da hırsını çocuktan çıkarırlar ya eşinin yaptığı da tam olarak bu. Sana kızıp annesine kötü davranıyor gibi. Bak işte istediğin yapıyorum gibi

sapla saman misali dikkat etmeye çalışıyorum baloncukum:) seninki demekki benimkinden daha azılı

yoksa sen de benim gibi olurdun

aaa Sen yoktun o yüzden bilmiyorsun biraz sayfaları oku anlarsın. Sana açıklama yapmiciiimmmm

sapla saman misali dikkat etmeye çalışıyorum baloncukum:) seninki demekki benimkinden daha azılı

yoksa sen de benim gibi olurdun
anlatılmaz yaşanır korkunç günlerdi
Allahım düşmanıma böyle kv vermesin...

aaa Sen yoktun o yüzden bilmiyorsun biraz sayfaları oku anlarsın. Sana açıklama yapmiciiimmmm
çok ayipppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

yok annesinin yalan söyleyip mizmizlik yapmasına sinirlendi o.

dışarı çıkıyorum cocukla gel gezelim diyorum gelmiyo yorgunum diye.
öğle yemeği yer misin diyorum yok diyo. dün çocuğu uyutmaya gittim öğlen. bi tencere makarna yemis gizlice akşam yemeğinde de yemedi doğru düzgün canım hiç istemiyo diye. tiksinir gibi catallayip durdu abuk sabuk hareketler yaptı eşim sinirlendi

sen bişey yemiyosun nasıl kilo aldın anne dedi. hepimizden daha da az yiyosun falan dedi. kaynanam hala ben hep az yerim ama aliyom işte diyo itiraf da etmiyo yedim ben acikmadim falan diye. bilerek benim yaptığım yemekleri yemiyo eşim ona sinirlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…