Hayırdır inşallah
Evet yaa tam da uykunun en tatlı halinde 7 de dikildi biri
Uykusuzum samdanim
siz çok tehlikeli ikilisinizTop secret
Biz bir şey yapmıyoruz yağıyor mübareklersiz çok tehlikeli ikilisinizateşle barut yan yana durmaz
Aminnnn samdanimmm,inşallah yakında düzene girer nihalimmasallah çok güzel bas ettin üç cocuk birden minnak minnaklar bide Allah sabrını artirsin bebelere uyku versin deliksiz
kahvaltı mi hazirlican:)
mıknatısmı var sizdeeeeeeeeeBiz bir şey yapmıyoruz yağıyor mübarekler
valla ben o kadar nefret ediyorum kiöyle deme kız annesi sonuçta. dur demeyi bilsin tamam da düzgün davransin. benim yanımda rencide edecek şekilde söylenmesin
Kesinlikle katılıyorum ama bence hatasını anlamadı. Hani babaya kızarlar da hırsını çocuktan çıkarırlar ya eşinin yaptığı da tam olarak bu. Sana kızıp annesine kötü davranıyor gibi. Bak işte istediğin yapıyorum gibiöyle deme kız annesi sonuçta. dur demeyi bilsin tamam da düzgün davransin. benim yanımda rencide edecek şekilde söylenmesin
mıknatısmı var sizdeeeeeeeee
valla ben o kadar nefret ediyorum ki
eşim iyi birşey söylediğinde eşime irite oluyorum
senin kv senin kıymetini bilmiyor bacım bak işte.. ne gelinler var
aaa Sen yoktun o yüzden bilmiyorsun biraz sayfaları oku anlarsın. Sana açıklama yapmiciiimmmmmıknatısmı var sizdeeeeeeeee
valla ben o kadar nefret ediyorum ki
eşim iyi birşey söylediğinde eşime irite oluyorum
senin kv senin kıymetini bilmiyor bacım bak işte.. ne gelinler var
anlatılmaz yaşanırsapla saman misali dikkat etmeye çalışıyorum baloncukum:) seninki demekki benimkinden daha azılı
yoksa sen de benim gibi olurdun
aaa Sen yoktun o yüzden bilmiyorsun biraz sayfaları oku anlarsın. Sana açıklama yapmiciiimmmm
Kaynanazedeler Birliği başkanlığıanlatılmaz yaşanırkorkunç günlerdi
Allahım düşmanıma böyle kv vermesin...
çok ayipppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Ben de hem nefret ederim bazen hem de biraz sert çıksın üzülürümöyle deme kız annesi sonuçta. dur demeyi bilsin tamam da düzgün davransin. benim yanımda rencide edecek şekilde söylenmesin
Kesinlikle katılıyorum ama bence hatasını anlamadı. Hani babaya kızarlar da hırsını ocuktan çıkarırlar ya eşinin yaptığı da tam olarak bu. Sana kızıp annesine kötü davranıyor gibi. Bak işte istediğin yapıyorum gibi
Tamam sen ele başı ol ama şamdan ve beni de yabana atmaele başı ben olabilirim
Ben de hem nefret ederim bazen hem de biraz sert çıksın üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?