Mizahşörler Çıkmazı

Bebekim kayınvalidem burdaydi annesinde kalıyordu teyzeler dayılar hep bir arada bı tatil yaptık .o yüzden kadınlar klubune giremiyorum diye kuduracak vaktim olmadı çok şükür.yoksa napardim bilmem

demek sen kaynananla kaliyordun.
benim de başım bağrım yanık kayinanneden ötürü

gitme ama yaaaa egleniyoz surda azcik

demek sen kaynananla kaliyordun.
benim de başım bağrım yanık kayinanneden ötürü

gitme ama yaaaa egleniyoz surda azcik
Yok kuzum akşama kadar beraberdik alacatiya gidiyorduk akşam geliyorduk o annesinde kalmayı tercih ediyor kız kardeşleriyle annesinin evinde toplastiklari için.

iyiyiz kuzum sen nasılsn
hoşgeldin tekrar

Zorunlum o konu baya ban yaptı Dini içerikli yorum yapmak tamamen yasak bildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun. İyiyim ben, sen nasılsın?
İşte ingilizce bilmemek
Şuan ben şokpeki temel reisin adı ne
Buarada çok tatlı bi çift canlandı gözümdemaşAllah nazar değmesin size ♥
Temel reisin adı da popeye yani patlak göz Ayy çok teşekkür ederim canımm Allah hepimizin yuvasına ağız tadı versin ❤

Çok şükür iyiyim kuzum .dün biraz rahatsızlandım .hayatımda baş dönmesi hafiften ani kalkınca olur ama yatakta uykumdan baş donmesiyle uyandım ve dönme dolapta gibiydim tüm günde döndü sizce neden olabilir ??

Pazar günü diye doktora ugramadim
Tansiyonu da olcmediler eczaneye uğradım da korona varmış da olmazmış. Neden oldu acaba merak içindeyim hamile olamam her türlü korunuyorum

Zorunlucumm geçmiş olsun. Sıcak çarpmış olabilir ya da yattığın oda havasız kalmış olabilir. Ne türlü korunursa korunsun hamile kalan insanlar olabiliyor ama bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…