- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bebekim kayınvalidem burdaydi annesinde kalıyordu teyzeler dayılar hep bir arada bı tatil yaptık .o yüzden kadınlar klubune giremiyorum diye kuduracak vaktim olmadı çok şükür.yoksa napardim bilmem
Videoyu ahan da böyle izledim
Gelişim çağındaki insanlar (çocuklar demiyorum bak) izlememeli+18 işareti mi koysanbaya etkili demi sen bu parayi ne yaptın
Yok kuzum akşama kadar beraberdik alacatiya gidiyorduk akşam geliyorduk o annesinde kalmayı tercih ediyor kız kardeşleriyle annesinin evinde toplastiklari için.demek sen kaynananla kaliyordun.
benim de başım bağrım yanık kayinanneden ötürü
gitme ama yaaaa egleniyoz surda azcik
iyiyiz kuzum sen nasılsnHatunlar merhaba.tesetture girmek isteyen bı ablamiza blug çayıyla ilgili bilgi verdim diye siteden bı hafta ban yedim .herşeye ban mi yiyoruz burada ?
o zaman ağzımızı açmayalım niye boyle
Selamlar nasılsınız ?
Cevabın için teşekkür ederim canım ☺bulmaya çalışıcam inşAllah bulurum
Atarım inşAllah canım ☺ orda pek internet çekmiyor
Bekleyen olunca gelmek daha güzelgelmeni beklicezz o zaman canım
Zorunlum o konu baya ban yaptıHatunlar merhaba.tesetture girmek isteyen bı ablamiza blug çayıyla ilgili bilgi verdim diye siteden bı hafta ban yedim .herşeye ban mi yiyoruz burada ?
o zaman ağzımızı açmayalım niye boyle
Selamlar nasılsınız ?
Temel reisin adı da popeye yani patlak gözİşte ingilizce bilmemek
Şuan ben şokpeki temel reisin adı ne
Buarada çok tatlı bi çift canlandı gözümdemaşAllah nazar değmesin size ♥ ☺
Patlak göz müTemel reisin adı da popeye yani patlak gözAyy çok teşekkür ederim canımm Allah hepimizin yuvasına ağız tadı versin ❤
Hımm hem sevgi pıtırcığı hem de romantiğim demek. Bence beni çok sevinyaaaaaaaa ne romantık
Evett popcorn gibiPatlak göz mübunu öğrenmemeliydim
Hımm hem sevgi pıtırcığı hem de romantiğim demek. Bence beni çok sevin
İnşallah canımYok be GülnihalimKültürlü anasın senn bebeler büyüyünce "Anne sen nasıl her şeyi biliyosunn " diyecekler sana
AynenBen vuruldukca cogalirim
Yani hafızama canim yoksa telefonda yer kalmadı videolardanBeni mi merak ettin senbugün kahvaltı uzadı biraz☺
Hoşbulduuuuuum
Kolay gelsin canım benim ❤bişey sorcam sana neden zeytinim diyorlar
Nasıl kaydediyorsun telefona canım?
Ha bir de bazen sekme olarak kaydederimYani hafızama canim yoksa telefonda yer kalmadı videolardan
Çok şükür iyiyim kuzum .dün biraz rahatsızlandım .hayatımda baş dönmesi hafiften ani kalkınca olur ama yatakta uykumdan baş donmesiyle uyandım ve dönme dolapta gibiydim tüm günde döndü sizce neden olabilir ??Zorunlum o konu baya ban yaptıDini içerikli yorum yapmak tamamen yasak bildiğim kadarıyla. Çok geçmiş olsun. İyiyim ben, sen nasılsın?
Temel reisin adı da popeye yani patlak gözAyy çok teşekkür ederim canımm Allah hepimizin yuvasına ağız tadı versin ❤
Patlak göz mübunu öğrenmemeliydim
Hımm hem sevgi pıtırcığı hem de romantiğim demek. Bence beni çok sevin
Hoşbulduk canım iyiyim tesekkur ederimiyiyiz kuzum sen nasılsn
hoşgeldin tekrar
Zorunlucumm geçmiş olsun. Sıcak çarpmış olabilir ya da yattığın oda havasız kalmış olabilir. Ne türlü korunursa korunsun hamile kalan insanlar olabiliyor ama bakÇok şükür iyiyim kuzum .dün biraz rahatsızlandım .hayatımda baş dönmesi hafiften ani kalkınca olur ama yatakta uykumdan baş donmesiyle uyandım ve dönme dolapta gibiydim tüm günde döndü sizce neden olabilir ??
Pazar günü diye doktora ugramadim
Tansiyonu da olcmediler eczaneye uğradım da korona varmış da olmazmış. Neden oldu acaba merak içindeyim hamile olamam her türlü korunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?