- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Zorunlucumm geçmiş olsun. Sıcak çarpmış olabilir ya da yattığın oda havasız kalmış olabilir. Ne türlü korunursa korunsun hamile kalan insanlar olabiliyor ama bak
İçeri bosalmiyor ilaçta kullaniyorum
@ yapıp nickini yazıyorsunArkadaşlar burda yorumlarda isimleri nasil etiketliyosunuz?. Yardim lutfenn
Mucize çocuk manasında miArtık hamileysen çocuğun adını david coperfield koyarsınız
@ yapıp nickini yazıyorsun
EvetMucize çocuk manasında mihokus pokus
Kullanıyorum ilacimida♥Yasmin kullanıyorum.Evetilaç olmadan tek başına o yöntem korumuyor diye biliyorum ben. Ama aklım almıyor her seferinde yatak yorgan mı yıkıyorsun zorunlu Az merak ettiğim şeye bak
Tahmin ettim gibiKullanıyorum ilacimida♥Yasmin kullanıyorum.
Yatağa değil de anlamışsındır sanki az cok
Kullanıyorum ilacimida♥Yasmin kullanıyorum.
Yatağa değil de anlamışsındır sanki az cok
Tahmin ettim gibiBir gün bu merak başıma çok fena işler açacak
Tahmin ettim gibiBir gün bu merak başıma çok fena işler açacak
siz beni gülmekten öldüreceksiniz
bebe olsun diye bir tarafımı parçalamaktan korunmadığım için hiç sorun olmuyor bendeAy ne bileyim baloncukum ya düşündüğüm gibi olsa üşenmekten kocama sırnaşamamkim yıkayıp asacak kurutup kaldıracak şimdi yatak döşeği diye
Kız üşenenin çocuğu olmaz diye bundan mı diyorlar ki acababebe olsun diye bir tarafımı parçalamaktan korunmadığım için hiç sorun olmuyor bende
sen bilmiyorsun ki nerde korunan varsa hamile onlarbebe olsun diye bir tarafımı parçalamaktan korunmadığım için hiç sorun olmuyor bende
bilemedim acabaaaaaaaaaKız üşenenin çocuğu olmaz diye bundan mı diyorlar ki acaba
onu biliyorum bir ara kendimden şüphe ettm sorma sormasen bilmiyorsun ki nerde korunan varsa hamile onlar
Kazayla oldusen bilmiyorsun ki nerde korunan varsa hamile onlar
hemen başlarsan insallah martta bebiş kucaktabilemedim acabaaaaaaaaa
onu biliyorum bir ara kendimden şüphe ettm sorma sorma
kızzKazayla oldu
korunmayamıhemen başlarsan insallah martta bebiş kucakta
ben size demedim mi kırmızı ışıkda geçmeyin, karlı havalarda kış lastiği takın diyeKazayla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?